sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

ma któraś kopertówkę nude pożyczyć? plissss

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

goga

zuzia, ja mam, w domu jak będę wkleję zdjęcie
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

zuzia

Cytat: goga w 13 Cze 2015, 20:51:13
zuzia, ja mam, w domu jak będę wkleję zdjęcie
dzięki!

goga

Ale ty pokaż kiecki :) fotkę zrobię przy dziennym świetle żeby było widać kolor. Mam jedną kopertówkę i dwie małe kwadratowe ze złotymi dodatkami
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

aniak1211

Potrzebuje cos na chrzciny,moze byc sukienka albo jakas bluzka/koszula do spodnicy,
jest jedno ale-dekold musi byc rozpinany,karmie i musze miec latwy dostep :D
Cos takiego znalazlam,ale nie wiem czy to sie w ogole nada.
https://www.zalando.co.uk/naf-naf-kamy-dress-off-white-grey-na521c0ap-a11.html
reszta co mi sie spodobala ma nieodpowiedni delokd:(

marax-ty pamietam tez cos takiego szukalas,co kupilas ostatecznie?

wrobelek0403

aniak, fajne to :) bardzo lubie takie łączone sukienki :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marax

Mam sukienkę już w jednej całości jest piekna. !

inkageo

Imagine there is no hate

golinda

no właśnie. na słowo nie wierzymy

callja

marax, fota, fota!!
Już w wersji "składanej" wyglądałaś świetnie, a teraz to musi być cud, miód i orzeszki!!
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo, mam awizo w portfelu, dzis jade na poczte :)

inkageo

O fajnie, ok :) Czekam na relację :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

dzis jade na poczte :D wczoraj byłam w domu dopiero po 20 :/

wrobelek0403

no to jest tak :D

co myslicie? nie wyłażą mi paluchy za bardzo?
wiem, krzywe mam :/

mayagaramond

Mnie się to nie widzi... Poszłabym w inny kolor butów (pomarańczowy) i wzór. Torebka jest prawie w kolorze sukienki.

Nie umiem tego opisać ale zgrzyta mi ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

napisałabym to co maya, prawie

kolor butów mi pasuje, ale same buty jakoś mniej
i torebka też średnio

srebrny padł?

wrobelek0403

absolutnie zadnego pomaranczu ;) nienawidze ;)

golinda, co znaczy srebrny padł? ze nie srebrne buty? kiecka na złoty zamek na plecach. no i nie chce kupowac butów na jedną okazje.

torebka jest bardziej niebieska, na zdjeciu jakos dziwnie sie zlała z kiecka.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 18 Cze 2015, 17:06:41co myslicie? nie wyłażą mi paluchy za bardzo?
mozesz wlozyc polwkladke - sa takie przyklejane - paluchy sie cofna i pieta bedzie tam, gdzie powinna
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 18 Cze 2015, 18:04:57
mozesz wlozyc polwkladke - sa takie przyklejane - paluchy sie cofna i pieta bedzie tam, gdzie powinna

dzieki, zapomniałam, ze mam cos takiego w szafce :)

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 18 Cze 2015, 17:59:57absolutnie zadnego pomaranczu

To żółte, jakiś zupełnie inny kolor.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

nionczka

Ja się nie znam, ale nie pasuje mi ten kolor butów do sukienki. Mam wrażenie jakby to było przypadkowe zestawienie. I albo za mocno wciągasz brzuch albo ta kiecka jest na Ciebie za szeroka?

wrobelek0403

nionczka, ja sie w nią ledwo mieszcze lol musze schudnac z 3 kilo :D

ona jest taka rozkloszowana, troche sztywna. no i skrecam sie do zdjecia. moze dlatego.