sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

elve

goga

Cytat: elve w 07 Cze 2015, 22:24:01
to w takim razie 1 zarowa

się zgadzam - tylko ona taka smutna, ale ty już z nią coś zrobisz!
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

golinda

chyba na zdjęciu jest taka smutna tylko :)
może minge robi taki kontrast?
skrócę, będą buty, fryz i makijaż, to może będzie git. przynajmniej nikt się nie przyczepi.

chyba czułabym się nieswojo w minge
jak patrzyłam na foty z poprzednich imprez z tej okazji, to miałam zwykle marynarkę i spódnicę. raz miałam kieckę z odkrytymi plecami i szef, niby żartem, zwrócił mi uwagę

goga

Cytat: golinda w 07 Cze 2015, 22:31:23chyba na zdjęciu jest taka smutna tylko

i tak będziesz wyglądała jak milion dolarów :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

elve

golinda, minge sobie zostaw bo wyglądasz swietnie
zarowa jest bardzo korzystna, ale taka.... bezpieczna

golinda

Cytat: elve w 07 Cze 2015, 22:34:16golinda, minge sobie zostaw bo wyglądasz swietnie

rozważam, ale wydałam już tyle $$$ w tym miesiącu, że chyba przejdę na przymusową dietę chleb+woda. i dzieci też :D

Kasia

golinda, idź w tej zarowej ale Minge koniecznie zostaw :D

Kasia

i jezuuuuuuuuuuuuuuu i jakim cudem tę czerwoną nabyłaś? lol lol lol lol

golinda

dałam czarną zarę do skrócenia i lekkiego zwężenia ku dołowi

i dzisiaj przyszła kiecka od Damki
piękna jest, ale D. ma większy biust i wygląda w niej lepiej

justynaaaa2

Fajna ta kiecka, ciekawa :)
I mistrz drugiego planu dobry :D

golinda

Cytat: justynaaaa2 w 08 Cze 2015, 21:06:46
Fajna ta kiecka, ciekawa :)
I mistrz drugiego planu dobry :D

Nawet pierwszego ;)

callja

Kurde, klęska urodzaju - wszystkie trzy kiecki boskie, i we wszystkich wyglądasz świetnie!!

Ta od damki bbbbb mi się podoba, oryginalna, plus ciekawy kolor!!
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

salsa

tej minge widzę tylko gorę ale i tak super ! na jaką to okazję , bo oczywiscie nie doczytam tych zaległych stron)

ja się wyłamie, ale ta koralowa taka sobie, nie wiem coś mi się w niej nie podoba, a moze jak leży... sama nie wiem, ale nie robi wrażenia
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

szelma

Ta koralowa ma potencjał, ale leży średnio - na osobie o innej budowie tułowia może by było lepiej. Coś w górnej części jest nie tak - biust ma taki dziwnie zabudowany.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

salsa, na imprezę firmową. taka elegancka gala dla top clubu (ph z żonami), zarząd, mój szef, szefowa hr. a ja manadżuję ten prodżekt ;) więc raczej wypada wyglądać profesjonalnie.

mayagaramond

A gdzieś jest zdjęcie tej kiecki od minge? Bo widzę tylko górę.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

magdalinska

mayagaramond

Cytat: golinda w 09 Cze 2015, 09:37:11maya, tutaj:

wygladasz zejabiscie. Zostaw ja, ale na firmowa impreze nie zakladaj. Wrogow sobie narobisz ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

iksa_nl

Cytat: mayagaramond w 09 Cze 2015, 11:58:42wygladasz zejabiscie. Zostaw ja, ale na firmowa impreze nie zakladaj. Wrogow sobie narobisz
o to to wlasnie! zgadzam sie.

ta zarowa na zdjeciu sie jakos dziwnie pod pacha ulozyla, wieksze wyciecie tam jest?

golinda

Cytat: iksa_nl w 09 Cze 2015, 12:04:21ta zarowa na zdjeciu sie jakos dziwnie pod pacha ulozyla, wieksze wyciecie tam jest?

mówisz o tej?
to jest dokładnie ta sama co pomarańczowa, tylko czarna dłuższa (już się skraca u krawcowej)

marax

Sluchajcie jaką mam bluzkę ubrać do tej mojej tiulowej spódnicy. Ta co mam na sobie pasuje ale to 100% poliester plus spódnica też 100% poliester.  Nie da się w tym wytrzymać na dłuższą metę. Muszę kupić coś bardziej naturalnego. Może macie jakiś pomysł ?

mayagaramond

Załóż bawełniany top, dobry gatunkowo (do pierwszego prania H&M też da radę).