sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

marax

Ta tylko kto sie zmieści w Inkowie cos :)

wrobelek0403

zapinac nie musisz, a narzucic na ramiona spokojnie da rade :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

Justyna na tel mo sie nie powiększa muszę ma laptopie zobaczyc

inkageo

Cytat: marax w 12 Cze 2015, 10:28:44
Ta tylko kto sie zmieści w Inkowie cos :)
Mam tylko dłuższą i tak ;/
Imagine there is no hate

margareta

A kiedy to wesele? Może być za gorąco na taką kurtkę.

marax

Właśnie spotkałam koleżankę z mojego miasta i ma mi pozyczyc  taka krótka także Justynna na razie dziękuje bardzo . Zobaczymy co powie krawcowa . Da sie ja zsunąć troche niżej bo jest ciut za szeroka w pasie

dragonfly

Nie wesele ale urodziny królowej lol Mega ęą high tea (od 4 do 6 po południu). Jakie buty wybrać? Neutralne czy iść w kontrast?

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

A masz takie granatowe jak kwiaty na sukience? Albo może chcesz mieć? lol

Albo biało granatowe w inny wzór, np. paski.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

dragonfly

No wlasnie to był moj błąd, ze nie wzięłam wszystkich butów lol granatowych nie posiadam i nie ma takiej mocy, żebym mogła kupić jakies sensowne do wtorku

jestynka

dragon w tych upałach nosisz swetry?

dragonfly

Jestynka to bedzie w hotelu gdzie klimatyzacja jest ustawiona na 18 stopni! Oni tu lubią mieć zimno w domach ;D na zewnętrz zazwyczaj jest 35 stopni i wiecej lol Poza tym do tej sukienki musiałabym i tak założyć szał bo protokół jest "zakryte ramiona i sukienki poniżej kolan" ;D

wrobelek0403

dragon,

bez swetra mi sie widzi ta kiecka, ale  no coz - jak trzeba to trzeba :D

buty jasne, zdecydowanie :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Mnie się ze swetrem podoba :) I buty w takim razie kontrastowe, tylko te są chyba czerwone, nie masz różowych? Albo pomarańczowych? :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

konwalia

natalia.n

zuzia

a jaką torebkę do ciemnomalinowej sukienki? buty będą nude.

zuzia

inka, serio? nie jest zbyt "cekiniasta"?

inkageo

Mi się podoba, ale nie widziałam sukienki. Do bardzo prostej bym zaszalała.
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: inkageo w 13 Cze 2015, 18:49:40
Mi się podoba, ale nie widziałam sukienki. Do bardzo prostej bym zaszalała.
sukienka jest prosta, z kopertowym dekoltem.
no i ja nie mam rozmiaru 36

wrobelek0403