sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

zwierzatko_mojej_mamy

czyli piekna, madra i ostrozna :D same zalety :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zosia2007

eeee pokazywał się nie raz ale dawno temu. kiedyś nawet była na spotkaniu warszawskim
no ale teraz wypiękniała ;D

Angie

No co wy ;D

Ja pamiętam nawet zdjęcia ze ślubu.

I na spotkaniu była.

Dodany tekst: 29 Cze 2014, 11:44:29

Ze_nitka zajebiście wyglądasz w tej sukience.

jestynka

ze nitka sukienka swietna ,a kokardę zostaw koniecznie!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ze_nitka

Hyhy :) to prawda lata temu sie pokazywalam i na paru spotkaniach bylam ;) a potem sie wyalienowalam na pare lat ;)

Dzieki, utwierdzilyscie mnie w przekonaniy ze to dobry wybor i dziekuje za komplementy :D zwlaszcza ze u fryzjera nie bylam pare miesiecy i mam wyprany kolor

aniak1211

ze_nitka
Slicznie wygladasz:)
Sukienka z kokarda koniecznie:)

Cytat: marax w 28 Cze 2014, 21:37:35
MOja przyszła bratowa obraziła się na moja matkę bo ta kupiła sobie sukienke w takim kolorze ....
Matka poszła wymieniać.......
U mnie kuzynka miala dluga,drapowana spodnice w kremowym kolorze do tego cos jakby gorset,
nawet nie zwróciłam uwagi ze ma prawie slubny strój:D
Dopiero ktos na zdjeciu zauważył:D

ze_nitka

I Angie dobrze pamieta, ze zdjecia ze slubu byly. Tylko ze to 6 lat temu bylo ;) i juz nie aktualne ;) i mialam dlugie wlosy.

Polewam Wam. Cholernie mi milo z powody tego co piszecie  :blush:

Dodany tekst: nie, 29 cze 2014, 10:21:36

A sukienka nie jest kremowa o jest bialo zolta. Tu doborze material widac http://www.yoshe.com/sukienki/sukienka-klosz-z-tiulem-granat-3

Dodany tekst: nie, 29 cze 2014, 11:24:46

Cytat: zosia2007 w 29 Cze 2014, 10:46:25
no ale teraz wypiękniała ;D
Dzieki Zosia :blush:  ponoc rozwody sluza ;) Ale moje osobiste wrazenie jest takie ze postarzaja ;)

Dodany tekst: 29 Cze 2014, 12:32:37

Zwierz ja jestem raczej z grupy "pipa, bez pewnosci siebie" ;) Ale pracuje nad nia ;)

Justyna tesco jest przy promenadzie. A pronenada przy ostrombramskiej. Z ursynowa najlepiej dojechac mostem siekierkowskim. Zjechac na wal miedzeszynski na lewo i potem zaraz potem z walu w prawo w fieldorfa i to jest po lewej prawie na koncu ulicy.
A sukienki sa glownie takie, lub o takim fasonie z zabudowana gora i starobabowe i maja duzo butow.

wrobelek0403

Cytat: ze_nitka w 29 Cze 2014, 13:16:59Ale moje osobiste wrazenie jest takie ze postarzaja

e, to nie rozwód, to upływ czasu, okolicznosc niezalezna :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

niewiemjaka

Cytat: ze_nitka w 29 Cze 2014, 13:16:59"pipa, bez pewnosci siebie"
:D :D
pieknie wygladasz! i tez jestem za kokardą :D

salsa

Zenitka, pięknie wyglądasz w tej pięknej sukni (uwielbiam Yoshe, to krakowska firma, mam troche kiecek od nich ) i nie pozbywaj sie kokardy :) POkaz nam się jak juz bedziesz zrobiona do wyjscia ;)

w ogole piekną masz figurę i ja oczywiscie teraz jestem w grupię "zazdroszczę bardzo" :D naprawdę ślicznie, pokazuj się częściej :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

noelka84

codziennie podgladam wasze stylizacje i dzis potrzebuje waszej rady:)

ta jasna sukienke ubieram na slub kolezanki. ktore buty bardziej pasuja te ktore mam na sobie czy zlote? ja sie lepiej czuje w kremowych bo noga zgrabniej w nich wyglada ale sa ciemniejsze niz sukienka?

na poprawiny mam dwie opcje mala czarna lub szara, ktora bardziej sie wam widzi ? czy do czarnej pasuja te kremowe buty? jaki kolr byscie polecily?
do szarej to chyba najlepiej czarne beda pasowac?

prosze radzic szczerze nawet jak uwarzacie ze sukienki sa do kitu nie bylam na weselu ani zadnej imprezie juz dobrych kilka lat ciezko mi bylow wogole cos wybrac, na codzien sukienek wogole nie nosze:)

zwierzatko_mojej_mamy

swietna ta ostatnia sukienka i do niej byl wziela piptoły ;) pierwsza tez mi sie podoba i do niej moga byc zabudowane ;) tak to se wymyslilam :)

www.annawilk.pl

wrobelek0403

wszystkie super, ale najbardziej podoba mi sie trzecia (z piptołami) i druga. Do drugiej zaszalałabym i kupila kolorowe buty - czerwone, fuksja a moze turkusowe :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mika

Wszystkie swietne. Do trzeciej pitoły. Na poprawiny ubralabym szara i przychylam sie do rady Wròbla zeby dobrac kolorowe buty -poszlabym chyba w turkus, ew.fuksje.

zwierzatko_mojej_mamy

ale szara ma haft przy szyi, ja nie widze do niej jeszcze dodatku kolorystycznego ;)

www.annawilk.pl

aja

Noelka w kazdej wygladasz fajnie :) chyba nie pomogę

Dodany tekst: 08 Lip 2014, 19:48:00

Ale tez ciezko cos podpowiedziec jak sie twarzy nie widzi

nionczka

Cytat: ze_nitka w 25 Cze 2014, 13:08:22A znasz może jakies sklep godny polecenia w tesco na gocławiu? Kojarze ze tam cos było sukienkowego...

pretty girl jest, quiosque i kilka, do których nigdy nie wchodzę, bo są dla pań. A przynajmniej tak mi się wydaje. To mały sklep.

jest tam też mój ulubiony takko,  którym kupuję tanią bawełnę i moje ulubione majtki, legginsy i rajstopy

noelka84

pomysl na turkusowe buty bardzo mi sie spodobal:)
ten pasek do szarej sukienki wydaje sie na zdjeciu czarny a jest granatowy wiec nie wiem czy moze kolowrowy but to juz jie za duzo?

no to czarna suknie bede zwracac bo raczej nie przyda mi sie ...

goga

bardzo ci ładnie we wszystkim - ale kolorowe buty?  moze to dobry pomysł?
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

salsa

fajne te kiecki i dobrze wygladasz w kazdej :) trzecia boska

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

noelka84

Cytat: marax w 08 Lip 2014, 23:37:57skad ta 3 sukienka ?

wszystkie sa z House of Fraser mieszkam w UK, z wyprzedazy.

ta trzecia udalo mi sie wychaczyc  za 27£ miala zerwana gumeczke do zapiecia guziczka z tylu:) marka tej ostatniej i szraje to Little Mistress, a mala czarna to ruche & reveal

ze_nitka

Te dwie ostatnie sa super, czarna jakos mi sie nie widzi
A buty moze granatowe skoro pasek jest granatowy. Tylko ze ja mam ostatnio slabosc do butow w tym kolorze wiec moge nie byc obiektywna ;)

aniak1211

Cytat: marax w 09 Lip 2014, 10:13:55
Aaa to sobie kupilam :)
Zaraz poszukam czy sa dostepne,
przeciez moge zamowic i wyslac:)

Dodany tekst: 09 Lip 2014, 09:54:42

Czy to jest ta sukiekna???
http://www.houseoffraser.co.uk/Little+Mistress+Mesh+skirt+fit+and+flare+dress/196517606,default,pd.html

Dodany tekst: 09 Lip 2014, 10:55:40

jest i szara:)
http://www.houseoffraser.co.uk/Little+Mistress+Slash+neck+fit+and+flare+dress/190123344,default,pd.html