sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

justynaaaa2

byłam pewna, że to dla ciężarnych, więc nawet nie pytałam skąd to a tu niespodzianka :)
ja ostatnio w sklepie tez jej nie widziałam  :hmm:

konwalia

rudasekawf

Kuźwa, byłam dzisiaj na poszukiwaniach sukienki na wesele w czerwcu, klapa totalna. Kilka było znośnych, ale efektu wow to jest to w ani jednej. Większość sukienek, w które wchodzę w ramionach i piersiach w talii jest dużo za szerokich i wyglądają jak worek, no i jeszcze moda na kwiaty.... nie lubię (nie wykluczam), ale w sklepach zatrzęsienie.

Jedyna, która w miarę mi się podobała.

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zosia2007

rudasekawf

Kupno sukienki to dla mnie mega masakra. Nie chodzę i nie lubię. W sobotę zabieram mamę i teściową na poszukiwania.

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Justynna

rudasekawf, masz super figurę, nie ukrywaj jej w takiej sukience.

rudasekawf

Mierzyłam podobną, ale w tym kroju w talii mam dużo materiału za dużo, opiera się na piersiach i biodrach, a w pasie luz. Plus ciężko będzie się schylać non stop do L. :D chyba, że materiał będzie elastyczny :knuje:

Dodany tekst: 21 Maj 2014, 14:09:55

ale wróbel :beer: pomoc niezbędna :D

Dodany tekst: 21 Maj 2014, 15:14:01

Mam zajebistą kieckę, tyle, że czarną :zly: szukałam czegoś podobnego, ale niiii ma..

justynaaaa2

O to ta ajowa :) muszę ją iść przymierzyć ale obawiam się że nie będzie mi pasować :(
Też mnie czekają poszukiwania kiecki na wesele

zosia2007

justynaaaa2 ona jest bardzo długa, dla mnie do połowy łydki

justynaaaa2

Cytat: zosia2007 w 21 Maj 2014, 15:53:32
no to lipa ;D

mobka

Cytat: zosia2007 w 21 Maj 2014, 15:53:32
Potwierdzam ;D

salsa

ja tez chce ta Ajową przymerzyć (to Zara, tak? ) mamy w sierpniu wesele

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

jestynka

a która to sukienka?
nie widziałam zdjęc aji

aja

ja dzisiaj mam zamiar sprawdzić czy się w nią zmieszczę :D ale chyba dużo nie przytyłam od pory zakupu

rudasekawf

Ehhh byłam dzisiaj znowu na poszukiwaniach kiecki, znalazłam piękną, w Mohito :dreaming: i .... dupa. 34 nie mogę zapiąć na plecach, 36 wisi mi nieestetycznie na tyłku. Dostanę do głowy z tym weselem.

wrobelek0403

rudasekawf a moze wez, zanies do krawcowej i zapytaj czy da sie porzadnie zwezic i za ile. jak sie nie da, to oddasz.

rudasekawf

Byłam dzisiaj na zakupach po pracy, kupiłam sukienkę. Jutro strzelę foty to ocenicie, mam 7 dni na zwrot jak coś. Fajny materiał, wygodna - będę mogła swobodnie L. obsługiwać, kolor koralowy.

rudasekawf

Do tego widziałabym lekkie czarne sandałki i duże czarne korale.

rudasekawf

Cytat: doda w 04 Cze 2014, 21:25:18buty masz czy kupujesz?
mam buty, które mogłabym założyć, ale kupno również mogę rozważyć.

zwierzatko_mojej_mamy

jak masz i nie chcesz kupowac to zakladaj czarne z czarnym, ale jak chcesz kupic to bym wybrala na pewno cos innego niz czarne ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

rudasekawf

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 04 Cze 2014, 21:30:42wybrala na pewno cos innego niz czarne
np?

Muszę przeliczyć kasę, czy jak coś kupię to starczy na prezent lol lol lol

wrobelek0403

ruda, super kiecka, daj zdjecia :D