sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

niewiemjaka

marax no nie wiem, fajny ten zamek, ale czy na pewno jest rozpinana? poza tym wyglada troche jak fartuszek, nie wiem czy taka ona weselna .....

a widze ze jest zapinana na guziki

dragonfly

nie wesele, ale mam wazna impreze jutro, Teej party - http://goindia.about.com/od/festivalinformation/p/teej-festival.htm

dzisiaj przyszlo moje sari ;) pomijam juz to, ze moje Nepalskie kumpele upieraja sie, ze powinnam sie upiac w wersji nr 2 bo przeciez jestem dumna z tego, ze jestem w ciazy, nie? lol lol lol

https://picasaweb.google.com/115279740755817509395/WebAlbumsAutoUploads?authkey=Gv1sRgCISq2ejVwN26zgE

szelma

Boskie sari :D Ale wersja zakryta jednak, co? ;)

I będziesz się huśtać in a joyfully way? :D
Swings are fixed to branches of large trees, and the women take turns to joyfully swing on them.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

marax

dragon wersja nr 2 to nie dla Europejki :) sari bardzo ładne. Ehhhh fajne masz życie. Może na emeryturze gdzies wyjade :)

Dodany tekst: 26 Sie 2014, 08:48:12

A co myślicie o takim garniturze w nim bym mogła karmic ....
http://www.jemerced.com/sweet-escape-pink-suit-lace-up-heels/
tylko czy ja mam tyle odwagi na ten kolor ?
We wrzesniu mam 3 imprezy. Pierwsza to wesele brata z poprawinami, druga chrzciny u kuzynki, trzecia rocznica ślubu w eleganckiem restauracji ciotki. Zaś w październiku mam chrzciny własnego dziecka ............ w cos muszę się ubrać....

zosia2007

wrobelek0403

dragon, sari super :thumbup: no i zdecydowanie wersja nr 1 :D

marax, piekny ten kostium. ja bym brała :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

dragonfly

Cytat: wrobelek0403 w 26 Sie 2014, 09:05:56no i zdecydowanie wersja nr 1
no ja nie rozumiem, co jest zlego w wersji nr 2 lol lol lol
zartuje lol kupilam sobie takie mini agrafki, zeby jednak bylo widac mniej niz wiecej, a to jest nielada wyczyn w 6 miesiacu ciazy ;)

marax

Cytat: wrobelek0403 w 26 Sie 2014, 09:05:56
dragon, sari super :thumbup: no i zdecydowanie wersja nr 1 :D

marax, piekny ten kostium. ja bym brała :)
tylko czy ten kolor aby na pewno do mnie pasuje lol lol

marax

Nie mam ochoty karmić w WC a tak to pojdę gdzieś w kąt przykryje się moim cudownym kocykiem la millou lub w wersji ekstremalnej do samochodu i mogę karmić. W sukience musze ją zdejmować i robi się problem ...... Jakby to nie bylo wesele brata to bym odmowila na 1000% ( odmówiliśmy wesele w tą sobotę w dalszej rodzinie).  Chce chociaż w kościele ich zobaczyć i zostać na obiad.

wrobelek0403

marax, czemu nie. masz jasną karnacje i ciemne włosy, imo będzie pasowac :)

sama bym sobie taki sprawiła, szkoda ze nie mam okazji :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Marax ale gdzie Ty go kupisz? To z poprzedniego sezonu zara, mam taki żółty żakiet z wyprzedaży :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

nionczka

Ten, który wrzuciła Wróbelek jest bardzo ładny, tamten zupełnie mi się nie podobał przez te bufki. I modelkę chyba. Jakiś taki ordynarny.

ddu

dragon, przepiękne sari!!! zawsze marzyłam o sari...

marax, karmienie w sukienkach jest bez sensu, ubolewam nad tym stale... jeszcze zostaje wersja spódnica plus bluzka, ale taki garnitur, jak wstawiła inka, wygląda fajnie

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

marax

No więc zanabyłam ten garnitur jednak na all za 150 zł ( nie wiem jeszcze czy bedzie dobry ....)
http://www.jemerced.com/sweet-escape-pink-suit-lace-up-heels/
Tego ze strony zary nie było w całym wrocławiu w stacjonarnych sklepach.
Kupiłam sobie jeszcze fajny kombinezon taki szaro oliwkowy w tiffi.
Krój mniej więcej taki przeceniony z 400 zł na 112. Materiał mojego jest bardziej elegancki.

wrobelek0403

marax, pokaz sie potem w kostiumie, bardzo jestem ciekawa :)

marax

Cytat: wrobelek0403 w 31 Sie 2014, 22:07:03
marax, pokaz sie potem w kostiumie, bardzo jestem ciekawa :)

ja najbardziej jestem ciekawa czy w niego wejdę ...........:)
j

Dodany tekst: 31 Sie 2014, 22:11:44

W calej galerii nigdzie nie było nic fuksjowego - do tego kombinezonu fuksja mi jakoś najbardziej pasuje lub kobalt. Za 150 zł zaryzykowałam ten garnitur najwyżej wystawie ponownie jak nie będzie ok.

marax

Taki kombinezon kupilam. Nada sie ?

wrobelek0403

mnie sie podoba, tylko jakies kolorowe dodatki. :)

a co z kostiumem? widziałam dzis w pracy na lasce zakiet, bardzo ładny :)

marax

Zdjecia mi robila laura i w zakiecie mam tylko zrobione z reki. Kostium jest bardzo ladny.

Dodany tekst: 02 Wrz 2014, 16:47:59

W tym mogę bez problemu karmić bo się rozpina pod szyją tylko czy to odpowiedni strój na wesele ?

salsa

Marax mnie sie podoba, wygladasz bardzo fajnie :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

didi_loczek

marax świetnie, ja bym poszła w tym kombinezonie i różowym żakiecie  :thumbup:.