sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Cytat: Majeczka w 19 Kwi 2008, 20:18:24
o no to zycze owocnych zakupow :D rob koniecznie zdejcia i wyslij namiary. a masz juz cos namierzonego??

jade na bardzo krotko, spotkac sie z moja kolezanka z pld. Ameryki, ktora akurat bedzie sluzbowo w londynie. Lece w niedziele rano, wracam w pon. wieczorem. Na pewno chce sie rozejrzec za stanikami, buty jakis lakierowe czarne sandaly na platformie. (ale to w tajemnicy przed H. inaczej mnie z domu wyrzuci :D).

Zaproszen na wesela nie mam (i raczej nic nie bedzie) wiec zadnej wyjsciowej sukienki nie potrzebuje.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Majeczka

fajnie :) zycze milego pobytu- no i ladenej pogody ;)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Majeczka

No to zakupilam  brawo ale jestem happy
hihihi a teraz znow dylemat z dodatkami :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

inkageo

Imagine there is no hate

zosanka

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

adrianna79

Cytat: Majeczka w 20 Kwi 2008, 16:05:00
No to zakupilam  brawo ale jestem happy
hihihi a teraz znow dylemat z dodatkami :)

mam nadzieje ze kupials te drugo sukienke :-).. tylko teraz musisz poproacowac troche nad opalenizna, bo jak na moje oko to wygladasz troche blado - ale to jest moja opinia... ja lubie byc opalona i takie jasne roze tez lepiej wygladaja na opalonej skorze... - wedlug mnie. rowniez te czarne buckiki sa super... z dodatkow czarna kopertowka ladnie zakonczy ubior.. bedzie prosto ale super elegancko!!!!!

Majeczka

dziekuje Paniom :) adrianna oczywiscie kupilam ta druga :D co do opalenizny to jak najbardziej sie o nia postaram, ze sloneczkiem jeszcze przed majem to ciezko, solarium nie lubie, wiec zostaje jakis bronzer. moze polecilybyscie mi cos sprawdzonego?? buty czarne beda w ostatecznosci- pisalam juz wczesniej ze nie sa wygodne, wiec musze poszukac innych. kopertowka czarna jest :) pasuje taka??
[/url]

mayagaramond

Kopertowka git. Z samooplaczem nie pomoge, bo ja tylko nogi smaruje :)

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Majeczka

no to ja przejze srebrne zestawy :)
[/url]

elizapj

przetaly mi przychodzic zawiadomienia z tego watku!!!  >:( >:( >:(
nic nie wiedzialam o tej swietnej rozowej, az do teraz...

Majeczka super ze ja kupilas...na mnie w du...taka by nie weszla, ale uwielbiam takie:) podobna przymierzlam kiedys na swoj cywilny, to bylo we wrzesniu w zeszlym roku a nadal sie z niej nie wyleczylam...tamtej nie kupilam, bo zaczynal sie chyba na 7 czy 8, a 3 cyfry >:(

i odnosnei opalenizny to ci powiem, ze o ile ja sie nie cierpie bladej, Ty na zdjeciu wygladasz w takim odcieniu skory - dla mnie - dobrze - wiec na sile sie nie koloruj:)

ja takie roze odrzucam..ale zawsze jak ogladam jakies kolorewe pisma i sa relacje z red carpetow, i widze tyle bezow, pudrowych rozow, lososiow, wszystkie prawie identyczne jak kolor skory babek, kt sa w tych kieckach -  i wygladaja super!. nie wiem jak to robia. nie wiem jak to robisz Ty (hehe) ale wg mnie niektorym dobrze bez opalenizny nawet jesli szata jest w odcieniu ich skory:)

maroonbug

Wow Majeczka, przesliczna jest ta sukienka!
Zgadzam sie z Eliza, ze nie musisz sie kolorowac na sile, bo swietnie wygladasz.
Ja jestem blada bardzo i nie podoba mi sie to, zawsze tesknie spogladam na ciemnoskore dziewczyny, ale w moim przypadku bladosc=naturalnosc i musialam sie z tym pogodzic.

elizapj

Cytat: maroonbug w 21 Kwi 2008, 11:44:00
Wow Majeczka, przesliczna jest ta sukienka!
Zgadzam sie z Eliza, ze nie musisz sie kolorowac na sile, bo swietnie wygladasz.
Ja jestem blada bardzo i nie podoba mi sie to, zawsze tesknie spogladam na ciemnoskore dziewczyny, ale w moim przypadku bladosc=naturalnosc i musialam sie z tym pogodzic.
to ja wczoraj, zupelnie przypadkowo, wpadlam na fotke takiej bladej pani w bladej sukni, ciemne wlosy. uwazam ze wyglada swietnie kolorystycznie:)

Majeczka

:-[ az sie zarumienilam  :) dziekuje bardzo za mile komentarze. ja zawsze ubolewam nad tym ze moja skora slabo sie opala, musi troche spedzic na sloncu zeby byla ladna czekoladka  :P
no ale wiecie ze dawniej im bledsza tym bardziej cenna  ;) tak sobie powmawiam ...
[/url]

bozena.dp

majeczka ale to prawda co piszesz, nic nie musisz sobie wmawiać ;) ja też do tych bladych należę ;) a ta różowa sukienka bardzo ładna :)

elizapj

wilkom na pozarcie

zaznacze na wstepie, ze mimo prawionych innym moralom odnosnie kompleksow i dolow, bardzo mnie kosztuje pokazywanie fotek w sieci...
to wesele w maju co miala byc dluga kiecka,.nie moglam znalezc..znalazlam inna w kt uwielbialam kolor..i kupilam troche bez zastanowienia...teraz widze, ze wygladam w niej lekko w ciazy - a nie jestem!:)
du mi odstaje.. no ale co poradzic...zawsze byla, zawsze bedzie...splaszczyc sie nie da..

i teraz pytanie, czy wg Was ona moze byc na wesele? czy jednak zachowac ja na jakies wyjscia do klubow gdzie bedzi eciemno i ciasno i mnie bedzie mniej widac?

jak mi ktos cche cos dosadnie powiedziec, to niech sie w jezyk ugryzie...i dosadnie nie mowi:)

Majeczka

Eliza wedlug mnie wygladasz swietnie  :) moze to nie jest do konca twoj fason, ale ta sukienka ma wiele plusow. pieknie podkresla Twoja opalenizne, dlugie zgrabne nogi, ma cudny kolor (jak bylam mlodsza nieznosilam takich haberkow ;) ale teraz bardzo lubie, mam bluzke wizytowa w takim kolorze. Poza tym masz z glowy problem z butami te swietnie pasuja.. jak przyjdzie mi cos jeszcze do glowy to dopisze :)
pozdrawiam
[/url]

elizapj

dodam ze jest cala z jedwabiu, dokladnie voile de soie, i to sa nierowne warstwy luznego i lekko marszconego materilay naszyte na kolumnowa podszewke...te falbanki fajnie sie ruszaja na wietrze..ale i obwodu dodaja ciut...

ramiaczka sa odpinane

Majeczka

daj zblizenie butkow :) ja chce takie, moze by pasowaly do mojej??
[/url]

elizapj

Cytat: Majeczka w 21 Kwi 2008, 23:04:52
dlugie zgrabne nogi

lol lol
jestes pierwsza osoba na ziemi, kt mi to mowi, ja mam 158, i dlugie mam najwyzej wlosy hahaha

ale bardzo dziekuje za mile slowa:)

Majeczka

Piekny kolor i piekna sukienka. a tak sobie mysle, tylko nie wiem czy to nie znieksztalci sukienki. a gdyby tak pod biustem dodac jakas wstazke czy pasek- np srebrny, co by zrobilo wciecie i ewentualne zludzenia objetosci by zniknelo ;)
[/url]

Majeczka

tez mam 158  :drunk: hmmm a moje sa krotkie- jak to jest hihihihi
[/url]

vobi

Eliza wedlug mnie wygladasz swietnie  :) moze to nie jest do konca twoj fason, ale ta sukienka ma wiele plusow.

Zgadzam sie z Majeczka, nie podoba mi sie tylko na drugim zdjeciu, ale chyba jakos nienaturalnie sie wygielas, bo na ostatnim juz jest ok (a ujecie bardzo podobne).

Co tam sukienka - KOBIETO, JAKI TY MASZ USMIECH!!!!!!

elizapj

Cytat: vobi w 21 Kwi 2008, 23:10:58
Eliza wedlug mnie wygladasz swietnie  :) moze to nie jest do konca twoj fason, ale ta sukienka ma wiele plusow.
Zgadzam sie z Majeczka, nie podoba mi sie tylko na drugim zdjeciu, ale chyba jakos nienaturalnie sie wygielas, bo na ostatnim juz jest ok (a ujecie bardzo podobne).

Co tam sukienka - KOBIETO, JAKI TY MASZ USMIECH!!!!!!

dzieki vobi, na brak dobrych slow od Ciebie nie moge sie skarzyc:) ja chyba sie nie wygielam...chyba tak na serio mi odstaje hahah. staralam sie jedynei stanac prosto...a gdy to robie zawsze mi sie mocniej wypina  lol

Majeczka tu masz link do starej gelerii butow - to sa moje od cywilnego, wiec tam je wkleilam jak tylko je kupilam:)http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,81.30.html

Majeczka

dzieki :) sliczne one jak bys wpadla na takie przy okazji gdzies w necie to daj znac
[/url]

vobi

Cytat: elizapj w 21 Kwi 2008, 23:16:25
dzieki vobi, na brak dobrych slow od Ciebie nie moge sie skarzyc:) ja chyba sie nie wygielam...chyba tak na serio mi odstaje hahah. staralam sie jedynei stanac prosto...a gdy to robie zawsze mi sie mocniej wypina  lol

eliza, ale porownaj sobie drugie i czwarte zdjecie - oba sa robione z boku, ok - na czwartym troche ramie zaslania, ale bez przesady. Chyba na drugim tak sie chcialas wyprostowac, ze przegielas ;)