sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

dagi

Ja mam botki aldo, to moje pierwsze tak wysokie botki a o dziwo są wygodne, tylko z czubka trochę mi skóra schodzi ale w zasadzie nie wiem czy to wina butów czy moja...
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

panikarola

maya, juz pedze, jeszcze nie wiem o co chodzi, ale juz cie wirtalnie  przytul
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

mayagaramond

Cytat: panikarola w 15 Kwi 2008, 10:56:26
maya, juz pedze, jeszcze nie wiem o co chodzi, ale juz cie wirtalnie  przytul

dzieki  przytul

tu link:
http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,1804.60.html

spadam na przerwe
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

panikarola

autentycznie swinstwo. nie ma to jak zmotywowac pracownika!!!

zuzia

co do sukien na poprawiny. Zanim założycie swoją - upewnijcie się, że świadkowa nie ma takiej samej i nie zamierza w niej wystąpić! wiem co piszę :D

elizapj

Cytat: golinda w 15 Kwi 2008, 10:52:25
Cytat: mayagaramond w 15 Kwi 2008, 10:50:47
A nie kupilam z rozsadku, bo na co mi sandalki na 10cm szpilce ;)

jak to po co? żeby siedzieć i łądnie wyglądać ;)
tu sie musze z Toba Golinda zgodzic:) ja tez mam kilka par, kt wkladam wylacznie jesli wiem, ze przemieszcam sie spod domu bezposrednio i az do drzwi docelowych samochodem/taxa, i ze wydarzenie nie bedzie wymagalo przemierzania km po czyims wielkim domu, jakiejs wielkiej sali...niedajboze zmiany lokalu na piechote;)...to sa moje buty do siedzenia;)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Cytat: elizapj w 15 Kwi 2008, 15:33:23

tu sie musze z Toba Golinda zgodzic:) ja tez mam kilka par, kt wkladam wylacznie jesli wiem, ze przemieszcam sie spod domu bezposrednio i az do drzwi docelowych samochodem/taxa, i ze wydarzenie nie bedzie wymagalo przemierzania km po czyims wielkim domu, jakiejs wielkiej sali...niedajboze zmiany lokalu na piechote;)...to sa moje buty do siedzenia;) 

ale ja mam chyba wiecej butow do siedzenie niz tychze okazji ...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

siog

;D ;D lol lol lol
dokladnie!
95% moich butow sa "okazyjne" dla pieknego wygladu:) tyle ze ja na obcasach smigam i na tych 10 cm jaknajbardziej  jupi

elizapj

no ale fakt wesele to taka okazja, ze lepiej miec buty nie tylko do siedzenia...chyba ze wloskie wesele AHAHHA!, bo bylam na takich gdzie tancy nie bylo;( wiec buty do siedzenia bylyby ok..szkoda, ze o tym nie wiedzialam przed kopletowaniem na nie stroju

panikarola

ja bym wolala buty do chodzenia i tanczenia tez... czesto nawet moje nawet krotkie dystanse odbywaja sie po kocich lbach, jak obcas utkwi pomiedzy takimi kamieniami to skrecenie kostki murowane :) no i ja czesto w takich butach jezdze na rowerze, wiec zbyt dlugi obcas sie moze przy hamowaniu zlamac :D

elizapj

no co Ty? jazda na rowerze, to byl moj ratunek i jedyne wyjscie na chodzenie w obcasach w Amsterdamie:) wlasnie przez wszechobecne kocie lby, moglam zakladac obcasy tylko jesli jechalismy na impreze rowerami (wtedy przeciez w ogole obcasow nie czuc:))) - nie zawsze tak sie przemieszczalismy, bo gdy bardzo lalo, to podroz dluzsza niz 15 min w deszczu oznaczala przyjazd na impreze w 'mokrym podkoszulku'..a nie wszystkie imprezy byly tego rodzaju ;) hahaha

salsa

tez jeździłam na obcasach na rowerze
bardzo wygodnie:)
myślałam ze to tylko ja mam świra i dlatego dostajesz piweczko;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

panikarola

hmmmm... ale hamowalyscie obcasem? mi sie od rowera strasznie noszcza butz, w na czubkach bardzo...

dzieki, salsa! odlewam Wam!

mayagaramond

Tez jezdze, ale sobie juz pare obcasow zdezelowalam, bo zesliznela mi sie stopa przy podjezdzaniu pod gorke, wiec teraz biore buty na zmiane.

Kocie lby - bylam kiedys na kursie w gandawie i zabralam pczywiscie moje ukochane kozaki na obcasie (z 9cm) i przelezaly w walizce...

salsa

ja hamuje hamulcem, nie obcasem, nie mam pojęcia jak sie hamuje obcasem;)

staram sie miec na zmiane, ale jak mam spódnicę to tak średnio w cichobiegach:)
obecnie moj rower szlag trafił, wiec nie jeżdżę, nowy musze kupic:P

elizapj

Cytat: salsa w 15 Kwi 2008, 17:11:36
tez jeździłam na obcasach na rowerze
bardzo wygodnie:)
myślałam ze to tylko ja mam świra i dlatego dostajesz piweczko;)

mniam mniam, dzieki

ale panikarola..co Ty masz za rower??? bez hamulcy??? ze obcasem? ja mialam (bo musialam sprzedac  :'( ) takie co sie hamowalo noga do tylu...przy recznym tez nie ma potrzeby obcasem...tzn nie potrafie sobie wyobrazic...

elizapj

Cytat: panikarola w 15 Kwi 2008, 17:23:43
mi sie od rowera strasznie noszcza butz, w na czubkach bardzo...

dzieki, salsa! odlewam Wam!
teraz mi glupio, bo nie wiem dla kogo bylo piwo  :-[ :-[ :-[

a co do niszczenia butow...to jak jezdzilam na rowerze codziennie...to wlasnie mi sie w ogole buty nie niszczyly...hahah bo w ogole nie chodzilam po ziemi

salsa

polałam Tobie, ale Panikarolci tez poleję na odwagę i dobre hamowanie;)

wrobelek0403

Cytat: dagi81 w 14 Kwi 2008, 12:54:32
A co myślicie o tej sukni? Dodam, że mam być świadkiem na ślubie mojej koleżanki.
Nie mogę zapisać zdjęcia ale po otwarciu strony ona jest pierwsza.
http://www.bolero.com.pl/

kuźwa!!!! nie maja sklepu w poznaniu!! w głupim lesznie maja, a w poznaniu nieeeeee  :'( :'( :'( :'( :'(

to nie fair,takie ładne kiece  >:D >:D >:D >:D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

powiem Ci na pocieszenie, ze dużo znalazłam w katalogach tej marki na przestrzeni lat ale nic co widziałam w sklepach mi sie nie podobało
bo na żywo te ciuchy jakies takie.... poza tym tego co akurat w katalogu najlepsze nigdy nie jest dostępne w sklepie

wrobelek0403

Cytat: salsa w 15 Kwi 2008, 18:17:17
poza tym tego co akurat w katalogu najlepsze nigdy nie jest dostępne w sklepie

jak to??? dlaczego??? to po cholere ten katalog????
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

panikarola

no ja mam z hamulcami w kierownicy, dzialaja, ale i tak przy hamowaniu musze sie posluzyc butem. poza tym czubki mi sie strasznei zdzieraja od pedalow. a przy obcasach to podwojnie, tym bardziej, ze zazwyczaj mannewrowanie jeszcze ogranicza spodnica, tez tak mam, ze jak obcasy to zazwycaj spodnica. ogolnie ja plus but plus rower to jest masakra, mase butow tak zniszczylam i na rower to moge takie bardziej zniszczone buty zakladac...

dzieki za piwka, ja troch dzisiaj jednym okiem patrze i sie gubie kto komu a komu ja polewam :) moglo tak byc ze cos sobie dopowiedzialam :D

salsa

nie wiem, ale kiedys mieli na obrazie w środku piękną sukienkę czekoladową zwiewną w kropeczki, śliczny dekolt i rękawki
chodziłam tam co drugi dzień i pytałam się kiedy będzie-najpierw panie mi mówiły, że juz w następnym tygodniu, juz za dwa dni, juz jutro, a potem na kolejny raz wyszło, ze już była-choc byłam tam bardzooo często
moja mama miała tam podobna akcję
i juz jie lubimy ich:P

zwierzatko_mojej_mamy

a ja sie zakochalam w tej:

i w tej na wesele:

pierwsza za 380 na allegro i druga za 530 ;(

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

zwierzak - i jedna i druga super, pierwsza zalozysz i na przyjecie i do pracy. Druga do pracy tez, w zaleznosci gdzie ktos pracuje ;)