sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

brawurka

sonja

Czarna byłaby ok gdyby można było do niej kolorowe, żywe dodatki dodać, a  do takiej koronkowo-lejącej chyba trudno:(

Brawurka, ta druga nie bardzo Cię odchudzi;)

magdalinska

ta druga zdecydowanie lepsza !! ;D bedziesz gwiazda wieczoru :P tylko czy PM ci to wybaczy??  ;D

brawurka

chce czarna, ale probem polega na tym, ze i od strony młodej i od młodego jest żałoba w rodzinie, obawiam sie ze bedzie za duzo czerni jak na jedo wesele

brawurka

moze poszukam z dodatkiem czerni

sonja

Hmmmm... smutno może być. A butelkowa zieleń albo purpura jakaś?

brawurka

magdalinska

ładna, ale czy wyszczupli??

brawurka

chyba jednak głupio w czerni na wesele gdzie dużo osób ma żałobe. musze coś innego wymyślić, jak krój wyszczupli?kolor? butelkowa zieleń odpada, bo zupełnie mi nie pasuje

magdalinska

brawurka, ja nie jestem ekspretem, ale jesli chcesz zeby cie sukienka wyszczuplila, to moim zdaniem odpada ta z długim rekawem, bo chyba jest dopasowana i raczej na idealna figure... ale ta z allegro to juz mozna sie zastanawiac, to upiecie na brzuchu moze cos tam zamaskowac, fajny dekolt (raczej nie poszerzy ramion). a myslalas o brązie??

brawurka

no właśnie w tej wersji brąz mnie interesuje

brawurka

sonja

Wyjdę na czepialską, ale czy ona nie jest trochę plażowa? sznureczek pod biustem nadaje jej sportowego charakteru. Śliczna jest, fakt, sama miałabym na taką ochotę:)

brawurka

nie no tą tylko tak chciałam wam pokazać, na wesele to nie bardzo

brawurka

gdyby moje piersi nie karmiły....

sonja

Jak masz możliwość kupić, to się nie zastanawiaj:)

brawurka

ale którą? bo sie pogubiłąm:)

sonja

brawurka

brawurka

niestety na razie sukienki bez ramiączek odpadają raczej, a szkoda

brawurka

dobra juz nie wklejam bo mnie zwierzatko zbanuje:)

magdalinska

wlasnie tez pisalam, ze ta ze sznureczkiem to taka wakacyjna, na wesele za malo elegancka, ale cos mi strefa wysiadla...
sukienka  z odpowiedzi #724 spoko, ale czy nie poszerzy ramion?? ja to wiem po sobie, bo mam szerokie bary, ze takie wiazania na szyi mnie poszerzaja.
mi sie podoba sukienka brazowa z allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=354216761

brawurka

ta też u mnie wygrywa, tylko... boje sie że w biuście będzie za mała, zaraz sprawdze czy mozna odesłać w razie czego i do tej to juz tylko buty na obcasie, a juz gdzies pisalam że mąż mojego wzrostu, a młodzi do brody mi sięgają i będę taka zyrafa na weselu

dzidzia101

Brawurka, mi sie ta sukienka bardzo podoba tylko ze dla mnie czerwona (chociaz juz mam 3 rozne czerwone)  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: ale taka tez bym sobie kupila.
A co do butow- to ja wogole nie moge obcasow nosic bo chlop nizszy ode mnie. :hammer: :hammer: Ciekawe czy plaskie sandalki (mam czerwone i czarne a'la wieczorowe) by do niej pasowaly?  ??? ???

Aaa i daj znac czy w razie czego mozna ja odeslac. Bo ja nigdy jeszcze nie kupowalam nic z internetu
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login