sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

brawurka

niby ni ema napisane na aukcji, że można, ale wyślę im maila

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

elizapj

zakochalam sie w tej sukni Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

czy widzial ktos ja w calosci??
znalazlam ja bo szukam bransoletki jaka miala eva podczas jednego ze swoich slubnych wcielen (ponizej)  i czesze internet by zlapac lepsze jej ujecie . i wpadlam na ta sliczna suknie...ale chce wiedziec co tam bylo na dole!:) bylaby swietna na jakies bardzo wytworne wesele...albo zeby siedziec w niej dumnie i pieknie w domu na kanapie;) i byc all dressed up and nowhere to go;)

zanlazlam!!!  jupi teraz wiem ze to nei byl slub tylko nagrody ALMA

jesli kogos interesuje - choc ja nie znam zadnej krawcowej kt by sie tego podjela, to tu link gdzie jest wiecej
http://justjared.buzznet.com/gallery/photos.php?yr=2007&mon=06&evt=eva-longoria-2007-alma-awards&pic=eva-longoria-ALMA-awards-2007-28.jpg
pozstala mi tylko bransoletka z tej bialej kreacji...ufff

jest i bransoleta! i to tez nie byl slub tylko nagrody emmy z 2006!

elizapj

Cytat: brawurka132 w 26 Kwi 2008, 20:28:22
czy moge isc w takiej na wesele w maju, czarna mnie wyszczupli troche
brawurka, przez jakis czas nie dostawalam powiadomien i tak teraz nadrabiam...jesli czesc rodziny w zalobie to moze faktycznie czarny sobie odpuscic..choc poza ta konkretna sytuacja, uwazam, ze czarny na wieczorowe wesele moze byc jak najb:)

grafit i granat lub ciemny braz tak samo wyszczupla jak czern, a nie bedzie to jakims brakiem szacunku dla gosci w zalobie:)

i nie wiem gdzie chcesz by Cie wyszczuplilo i jak duzo masz czasu do tego wesela, ale domyslam sie ze moze chodzic o brzuch po ciazy:)
nie wiem czy znasz ale polecam Ci te cwiczenia a 6 weidera. ja juz przy 4 dniu widze efety:)

magdarynka

Cytat: elizapj w 30 Kwi 2008, 01:22:06
Cytat: brawurka132 w 26 Kwi 2008, 20:28:22
czy moge isc w takiej na wesele w maju, czarna mnie wyszczupli troche
brawurka, przez jakis czas nie dostawalam powiadomien i tak teraz nadrabiam...jesli czesc rodziny w zalobie to moze faktycznie czarny sobie odpuscic..choc poza ta konkretna sytuacja, uwazam, ze czarny na wieczorowe wesele moze byc jak najb:)

grafit i granat lub ciemny braz tak samo wyszczupla jak czern, a nie bedzie to jakims brakiem szacunku dla gosci w zalobie:)

i nie wiem gdzie chcesz by Cie wyszczuplilo i jak duzo masz czasu do tego wesela, ale domyslam sie ze moze chodzic o brzuch po ciazy:)
nie wiem czy znasz ale polecam Ci te cwiczenia a 6 weidera. ja juz przy 4 dniu widze efety:)

Eliza bylabym ogromnie wdzieczna gdybys wkleila te cwiczenia tak aby dalo sie je przeczytac :thx:

magdalinska

wlasnie, ja tez skorzystam z tych cwiczen :)

elizapj

prosze bardzo, tylko musze podac url, zamiast zalacznika
http://images1.fotosik.pl/37/efar6j19gzsaigo8.jpg
bo ja zciagnelam z netu za duzy plik na strefowe limity..i jak zmniejszam do 128 to juz calkiem literek nie widac

magdarynka

magdalinska

super, dzieki eliza, polewam!!

elizapj

za brzuszki sie brac..nie za piweczka;)

brawurka

ja tez oewam i też bardzo dziękuje

Kasia

o szóstke weidera była już dyskusja

tą metode zaproponowała Agaaa

było to w wątku Chyba o płaskim brzuchu

mika jako nasza specjalistka od ćwiczeń pisała że są lepsze metody (mam nadzieję że nic nie pokreciłam )

zaraz poszukam tamtego wątku:

mam: http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,610.0.html

elizapj

Cytat: Kasia w 30 Kwi 2008, 10:10:18
o szóstke weidera była już dyskusja

tą metode zaproponowała Agaaa

było to w wątku Chyba o płaskim brzuchu

mika jako nasza specjalistka od ćwiczeń pisała że są lepsze metody (mam nadzieję że nic nie pokreciłam )

zaraz poszukam tamtego wątku:

mam: http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,610.0.html

przeczytalam tamtem watek od dechy do dechy:) nie wiedzialam o nim, i te cwiczenia miki chce sprobowac, jesli sie na a6w zawiode:)
na razie jest dobrze, i ja efekty juz widze..ale moze to po czesci przez diete na vitalii, to tam o tej szotce przeczytalam, wszyscy zalecaja wiec sprobowalam:)

Majeczka

wesele na ktore sie wybieramy w nastepna sobote, a ja zapomnialam o dodatkach- sukienke mam, zdjecie kilka stron wczeniej , jak cos to jeszcze wrzuce. nie mam zupelnie koncepcji jaka zalozyc bizuterie. awaryjnie mam delikatne blyszczace zlote kuleczki w uszy + zlota delikatna bransoletka. ale moze jednak wam cos sie bardziej by widzialo????? wlosy chyba beda spiete wiec dlugie wieksze kolczyki?? podrzuccie mi jakis pomysl :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

elizapj

Majeczka, to ra rozowa sliczniutka?
moze jakies czarne kolczyki. dlugie jak najbardziej szczegolnie jesli bedzie czarna kopertowka i butki:)
moze nawet jakis czarny kwiatek we wlosy? na przepasce? czy na broszcze?:) jaos ten blady roz mi idzie z czarnym...to wszystko wina tych anemonow, na kt obecnei choruje;)

dobrze ze odnowilas watek. to sie wzielam wreszcie za decyzje co do paska do niebieskiej sukienki:)
mam az 7 paskow na fotkach. i swojego faworyta. ciekawe czy Wam ten sam sie spodoba:) na razie nie mowie ktory.
niekoniecznie pojde w kt z tych, ale jesli bede szukac nowego, to dobrze bybylo sie zasugerowac, kt rodzaju szukac. te falbany nie pod kazdym paskiem ukladaja sie dobrze:(

magdalinska

elizapj podoba mi sie nr 1, 2, 3, nr 6 zdecydowanie odpada, nr 7 slabo widze, wiec nie wiem :)
zloty 4 - masz taki srebrny? bo ok, ale zloto jakos tak mis ie tu nie widzi...
różowy 5 fajnie - ale jak zaznaczylas, co zauwazylam dopiero za 3 ogladaniem - troche sie zle uklada....
kurcze nie wiem..... znajdz srebrny taki jak zloty i to jest moj faworyt :)

dagi

elizapj to jeszcze moje 5 a właściwie 7 groszy  ;)
1 za duża ta czarna kokarda, przytłacza suknię
2 mnie się podoba (może nie dokładnie ten ale coś w tym stylu), czarny nie jest dominujący i ta srebrna klamra pasuje do butów, poza tym sukienka z tego co widzę dobrze się układa
3 jest za wąski tak jakoś przecina górę i dół
4 na pewno nie złoto, może w srebrze byłoby lepiej ale musiałabym to zobaczyć
5 podobny w stylu do 2 ale czarny bardziej mi tu pasuje
6 skraca Ci dół i robi efekt krótkich nóg
7 niewiele widać

url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

elizapj

abkasia

dla mnie nr3 najlepszy.. ale nie widze zbyt dokladnie..:)

elizapj

Cytat: abkasia w 09 Maj 2008, 20:23:52
dla mnie nr3 najlepszy.. ale nie widze zbyt dokladnie..:)
wszystkie sie powiekszaja po kliknieciu:) chyba ze mowisz ze nie widac nawet w powiekszeniu:(

wszytskie cienkie lub nie mocno scisle w talii, niestety powodowaly ta bombke z tulu, lub z przodu:( stad te zoomy

abkasia

elizapjpowiekszalam zdj.. ale nie widac na nich dokladnie .. albo ja musze isc do okulisty.. :D

brawurka

1,4,5 2i 3 wyglądają (nie wiem czemu) szkolnie. ide czytac co dziewczyny radzily, nie czytalam wczesniej zeby sie nie sugerowac

elizapj

no ale nadal wszyscy chorem twierdza, ze lepiej z paskiem niz bez...? bo generlanie model byl wymyslony zeby go nosic bez;) tylko po fotkach bez zostalo okrzykniete, ze jednak pasek by zabral cien watpliwosci czy pod luznymi falbanami nie kryje sie kg sadla albo ciaza;)

Majeczka

Dla mnie eliza sukienka bardzo ladna zarowno bez paska jak i z :) jesli z paskiem to dla mnie model nr 1 ( moze znajdziesz taki srebrny), jesli uda Ci sie zrobic bardziej wyrazne zdjecie bedze mogla powiedziec na 100% czy nie przytlacza sukni. Drugi jak dla mnie jest pasek z ostatniej fotki.
Pamietaj ze idziesz sama ;) w niektorym przypadkach zludzenie ciazy bardzo potrzebne hihihihi
[/url]

elizapj

Cytat: Majeczka w 09 Maj 2008, 22:16:52
Dla mnie eliza sukienka bardzo ladna zarowno bez paska jak i z :) jesli z paskiem to dla mnie model nr 1 ( moze znajdziesz taki srebrny), jesli uda Ci sie zrobic bardziej wyrazne zdjecie bedze mogla powiedziec na 100% czy nie przytlacza sukni. Drugi jak dla mnie jest pasek z ostatniej fotki.
Pamietaj ze idziesz sama ;) w niektorym przypadkach zludzenie ciazy bardzo potrzebne hihihihi
to troche lepsza rozdzielczosc z kokardy z nr 7

oraz wrsja bez paska