Inspiracje łazienkowe

Zaczęty przez inkageo, 13 Sty 2008, 12:40:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Ja też :D To taki schabowy drobiowy :D
Imagine there is no hate

Chermelle

inkageo mnie sie 3 wersja podoba

a moze te plytki nad wanna zrobic nizej nie az tak wysoko ? bo opcja jak na 14 zdjeciu w Twojej picasie - czyli nad wanną i umywalką bez plytek to nie wchodzi w rachube ?

inkageo

Sytuacja wygląda tak, że mamy straszne ściany, nie mam miejsca na regipsy bo i tak z każdej strony brakuje centymetrów.. Tony gładzi się nie da.. No i nie chcę przecinać płaszczyzn. W tej wersji kafelki będą równo z otworem na drzwi, z oknem i lustro też się będzie równo z nimi kończyło. Jak kafelki będą niżej to będą wszystkie te płaszczyzny przecinać  :hmm:

Dodany tekst: 07 Lis 2009, 16:28:41

Buuuu no trochę mi smutno, że zrobię łazienkę, która będzie się podobała tylko mi :( Może czas na refleksję, bo w poniedziałek zamawiamy kafelki. Po przejściu Cermagu i Max-fliza tylko się upewniłam, że chcę tą mocną czerwień, bo dominowały tam jasne zachowawcze kolory i żadna ekspozycja nas nie zachwyciła..
Imagine there is no hate

Chermelle

Cytat: inkageo w 07 Lis 2009, 16:26:01
Sytuacja wygląda tak, że mamy straszne ściany, nie mam miejsca na regipsy bo i tak z każdej strony brakuje centymetrów.. Tony gładzi się nie da.. No i nie chcę przecinać płaszczyzn. W tej wersji kafelki będą równo z otworem na drzwi, z oknem i lustro też się będzie równo z nimi kończyło. Jak kafelki będą niżej to będą wszystkie te płaszczyzny przecinać  :hmm:

aaaaaaaaa

wiec zostaje opcja nr 3  :thumbup:

Dodany tekst: 07 Lis 2009, 16:32:32

inkageo to Tobie ma sie podobac !!! Ty bedziesz z niej korzystac

ja lubie zdecydowane kolory  - moja lazenka bedzie zloto-czarna a mojej siostry czerwono -czarna
wiec nie zachowawcze kolory ;D

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

no tak czulam ;D a na oknie co chcesz? zaluzje?

www.annawilk.pl

magdalinska

Inka - ja bym jednak sciany dała szare.....  ale za to mogłabys zrobic czerwona obudowe wanny i geberit, i pociagnac czerwony pasek nad wanna do wysokosci geberita, zeby sie nie odznaczało

inkageo

Przygasiłam czerwień, wydaje mi się, że jest mniej więcej taka

Dodany tekst: 07 Lis 2009, 17:07:05

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Lis 2009, 16:52:54
no tak czulam ;D a na oknie co chcesz? zaluzje?
Mam tam rolety zaokienne, ale chciałabym dać roletę rzymską, albo drewniane żaluzje. Jeżeli na razie pieniędzy nie starczy to walnę przejściowo bambusa ;)

Dodany tekst: 07 Lis 2009, 17:07:53

Cytat: magdalinska w 07 Lis 2009, 16:55:28
Inka - ja bym jednak sciany dała szare.....  ale za to mogłabys zrobic czerwona obudowe wanny i geberit, i pociagnac czerwony pasek nad wanna do wysokosci geberita, zeby sie nie odznaczało
Szczerze to mi się ten szary aż tak nie podoba.. Na podłogę mogę się zgodzić ze względów praktycznych, ale argumentów naściennych mi brak :D
Imagine there is no hate

magdalinska

to w takim razie głosuje za wersja nr 2, wtedy bedzie taki kacik wannowy czerwony, a reszta szara
a co bedzie na scianie z umywalka? tez plytki czerwone?

inkageo

Cytat: magdalinska w 07 Lis 2009, 17:14:34
to w takim razie głosuje za wersja nr 2, wtedy bedzie taki kacik wannowy czerwony, a reszta szara
a co bedzie na scianie z umywalka? tez plytki czerwone?
Tak, ale sporą część ściany zajmie duże lustro, umywalka i grzejnik w kącie pod oknem. Tam jej czerwieni dużo nie będzie.
Imagine there is no hate

magdalinska

Dodany tekst: sob 07 lis 2009 17:24:25 GMT-1

Cytat: inkageo w 07 Lis 2009, 17:15:59
Tak, ale sporą część ściany zajmie duże lustro, umywalka i grzejnik w kącie pod oknem. Tam jej czerwieni dużo nie będzie.
to w takich układach wersja nr 2

justynaaaa2

magdalinska o kurde ale zajebiaszcza łazienka  :bravo: weź ty pokaż dziewczyno ten swój dom, bo coś czuję, że tam masz jeszcze dużo takich fajnych rzeczy :D

inkageo

Fajnie :) Tak nieszablonowo :)
Imagine there is no hate

magdalinska

pokaze, tylko dajcie mi jeszcze troche czasu  :pray: juz mam troche zdjec, jeszcze dorobie w tyg i wrzuce

magdalinska

troche wyzej jest link, wrzuce cały dom, obiecuje

emcia

sonja

Chermelle

magdalinska to szare/srebrne na scianach to co ??? farba/plytki/blacha ???

super łazienka  :thumbup:

zwierzatko_mojej_mamy

a moze dolem ten czerwony?

www.annawilk.pl

emcia

zwierzatko_mojej_mamy
:point_lol:
ta łazienka wyglada jak kanał w warsztacie samochodowym  :blush:

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

inkageo

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Lis 2009, 20:05:55a moze dolem ten czerwony?
Ale się narobiłaś!  :beer: :beer: :beer: Dzięki! :) Ja bym wolała jednak mniej tej szarości.. No i nie chcę kafli pod sufit, bo to jeszcze zmniejsza optycznie, a biały pasek nad szarymi będzie chyba głupio wyglądał, bo to będzie już trzeci pasek..

Ps. Strasznie mi się podoba mozaika, ale ceny mnie zniechęciły...
Imagine there is no hate

effik

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

piękne te czerwienie :)

emcia