Kalendarz narodzin strefowych dzieci

Zaczęty przez sweedee, 07 Gru 2007, 20:59:02

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

twinnie77 a Ty dalej tutaj ? :D juz myslalam, ze urodzilas w nocy :D ide zmienic newsy :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

twinnie77

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 25 Lip 2008, 10:32:44
twinnie77 a Ty dalej tutaj ? :D juz myslalam, ze urodzilas w nocy :D ide zmienic newsy :D

haha

nasz słonik odmawia eksmisji lol lol lol
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sweedee

Cytat: twinnie77 w 25 Lip 2008, 10:36:18
Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 25 Lip 2008, 10:32:44

haha

nasz słonik odmawia eksmisji lol lol lol
a gdzie mu będzie lepiej?
gio,  brawo gratuluję!

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

jo_miekka

kasiad50 gratulacje! może zaczniesz się przy okazji więcej odzywać ;)

kasiad

Mam nadzieję :) Bo czytam forum od czasu jego założenia,ale żeby się wypowiadać to już czasami mi się nie chce :) A rozmowy na forum są fascynujące :)

kasiad

A moja dzidzia ma się pojawić razem z nami 15 marca :) staraliśmy się,aby mieć wiosenne dziecko i się udało :)

kamu2

Gioseppe czyli kolejny mały facecik będzie na świecie , gratuluje.
Twinnie uparciuszek z twojego dzieciaczka,widać że mu pasuje u mamusi
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

twinnie77

kasiad50, witaj na strefie :)

Cytat: kamu2 w 25 Lip 2008, 11:46:24
Twinnie uparciuszek z twojego dzieciaczka,widać że mu pasuje u mamusi

Jak uparciuch to chyba po mężu lol lol lol

foszek

Twinny, nie spiesz sie :D
Wlasnie zobaczylam ze po Tobie, to z aktywnych foremek, nastepna jestem ja w kolejce  what what :o :o

Kasiad50 witamy na strefie

sweedee

kasiad50, witaj! już Cię wpisałam do kalendarza  ;)

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

vobi

czesc Kasiad50 :) gratuluje  :baby: i .... pogadaj z nami troche wiecej, nie gryziemy (a przynajmniej bardzo rzadko  lol)

Cytat: foszek w 25 Lip 2008, 13:53:05
Wlasnie zobaczylam ze po Tobie, to z aktywnych foremek, nastepna jestem ja w kolejce  what what :o :o

foszek, tam jest  pomylka, gatka jest jeszcze przed Toba (w sierpniu)

zuzia

Cytat: vobi w 25 Lip 2008, 15:37:57
czesc Kasiad50 :) gratuluje  :baby: i .... pogadaj z nami troche wiecej, nie gryziemy (a przynajmniej bardzo rzadko  lol)

Cytat: foszek w 25 Lip 2008, 13:53:05

foszek, tam jest  pomylka, gatka jest jeszcze przed Toba (w sierpniu)

ale foszek będzie miała chłopaka a chłopcy to na strefie wcześniej się rodzą  lol lol lol

gatka2804

twinnie się "przeterminowywuje", a ja też już nie mogę się doczekać. Ciągle mam wrażenie że to już tej nocy się zacznie bo bardzo od kilku dni boli mnie krzyż. Byłam dziś u lekarza i są to bóle przedporodowe. Ciężko określić jednak kiedy się zacznie - może za dzień lub za tydz\ień...
Myślę jednak że nie wyprzedzę twinnie. Już musi Ci być naprawde ciężko. Oby mojemu dzidziowi się tak nie umyśliło siedzieć długo bo plecy nie wytrzymają.

nionczka

Gatka, Twinnie ja na Waszym miejscu zabralabym sobie namiot, termos i koc i poszla koczowac pod szpital!

zuzia

Cytat: gatka2804 w 25 Lip 2008, 16:19:41
twinnie się "przeterminowywuje", a ja też już nie mogę się doczekać. Ciągle mam wrażenie że to już tej nocy się zacznie bo bardzo od kilku dni boli mnie krzyż. Byłam dziś u lekarza i są to bóle przedporodowe.

moja koleżanka miała je tak z tydzień przed planowanym cc a 3 tygodnie przed planowaną datą porodu. ale ona miała bliźniaki.

gatka2804

zuzia:
bliźniaków to my na pewno się nie spodziewamy. Jednak czekamy na jedną dużą córeczkę, która na ostatnim usg robionym dwa tygodnie temu ważyła 3,5 kg +/- 500 gram. Więc teraz to już się spodziewam co najmniej 4-kilowej kluseczki po urodzeniu.
Mogłaby już chcieć się urodzić a nie tylko ciągle rosnąć w moim brzuchu bez ograniczeń.
Brzuch mam całkiem duży- jak siedzę to leży/opiera mi się dosłownie na udach - pewnie stąd te bóle krzyża...

gioseppe

twinnie77, sweedee , kamu2  dzieki :)

vobi, wiemy juz, wiemy ;)
Wiktor
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

eva_luna

czesc Kobity, ja poprosze o zmiane terminu na 9 grudnia, no i bedzie babeczka :) Lekarz nam przy pierwszym usg naopowiadal, ze bedzie chlopiec, chociaz nie uwierzylam i stwierdzilam, ze brednie opowiada. No i w zeszlym tygodniu na kolejnym badaniu okazalo sie, ze dziewczynka!! Takze czekamy na Karolinke.

Kasia

eva_luna super  brawo brawo brawo

kolejna dziewuszka :)

eva_luna

:) ja bardzo sie ciesze bo jakos od poczatku bylam nastawina na dziewczynke. Zreszta moj tta, ktory ma juz dwoch wnukow tez obstawial, ze u mnie bedzie babeczka. Maz u lekarza patrzyl na mnie jak na czarownice:)

foszek

Gratulacje eva_luna, bede mieli chlopcy w czym wybierac :D
Moj tesciu od poczatku mowil, ze bedzie chlopiec, bo u nich w rodzinie zawsze pierwszy byl chlopiec, ja mu ze u mnie znowu dziewczyny, na co dostalam kontre, ze to nie ja decyduje co bedzie tylko maz lol

zuzia

gioseppe,
gratuluję faceta :)

eva_luna,
kolejna strefowiczka zawsze w cenie :)

i mamy grudniową parę.
no, może jeszcze Irene nionczki może powalczyć o gioseppowego meżczyznę :)

eva_luna

Foszek, fajny tesc :) Moi na szczescie cicho siedza. Choc tesciowa cala w skowronkach, ze prawdziwa babcia bedzie...

uuuu, Zuzia bedzie bitwa ;)

kasiad

Cytat: sweedee w 25 Lip 2008, 15:06:15
kasiad50, witaj! już Cię wpisałam do kalendarza  ;)

Dzięki sweedee za oficjalny wpis  brawo