Kalendarz narodzin strefowych dzieci

Zaczęty przez sweedee, 07 Gru 2007, 20:59:02

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

nionczka,
ja bym się chętnie dopisała, ale jak na złość tarczyca mi się przyplątała i wszystko totalnie rozregulowała i nie wiem co dalej  :(

nionczka

Cytat: zuzia w 09 Lip 2008, 10:50:36
nionczka,
ja bym się chętnie dopisała, ale jak na złość tarczyca mi się przyplątała i wszystko totalnie rozregulowała i nie wiem co dalej  :(

Buuu, trzymam kciuki za pomyslne leczenie!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

brawurka

Cytat: nionczka w 09 Lip 2008, 10:38:35
Cos sie dawno nikt nie dopisywal tutaj... posucha bedzie w lutym czy co???

cierpliwosci, ktos sie w koncu pojawi :D

dagi

zuzia  przytul
a dostałaś jakieś leki? ja też mam problemy z tarczyca (już kiedyś o tym pisałam) a dokładnie niedoczynność i biorę Letrox. Endokrynolog powiedziała mi, że przy ciąży trzeba będzie zwiększyć dawkę i żebym się nie przejmowała, bo poza tym to nie ma wpływu na zajście w ciążę. Niestety u mnie są też inne problemy, więc też nie wiem kiedy i czy w ogóle się tu dopiszę :(
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

justynaaaa2

brawurka

zuzia

Cytat: dagi81 w 09 Lip 2008, 13:48:26
zuzia  przytul
a dostałaś jakieś leki? ja też mam problemy z tarczyca (już kiedyś o tym pisałam) a dokładnie niedoczynność i biorę Letrox. Endokrynolog powiedziała mi, że przy ciąży trzeba będzie zwiększyć dawkę i żebym się nie przejmowała, bo poza tym to nie ma wpływu na zajście w ciążę. Niestety u mnie są też inne problemy, więc też nie wiem kiedy i czy w ogóle się tu dopiszę :(

na razie jeszcze nie. dopiero badania zrobiłam. niby w normie, ale u mojej sis było tak samo (w sensie wyników i objawów). na razie nie zamierzam sama stawiać diagnozy i czekam na lekarza. zobaczymy co wymyśli.
wiem, że sama tarczyca to nie przeszkoda. ale cykl 60 - dniowy - już chyba trochę tak bo ciężko "trafić" :D :D :D

Kasia

a tam ciężko trafić :)

zalecam REGULARNOŚĆ w staraniach :)

zuzia

Kasia,
tylko mój mąż ma jeszcze 2 żony oprócz mnie - najlepszego kumpla i samochód terenowy. z nimi dzieci to jakoś nie bardzo, ale czas pożerają.

dagi

zuzia no to fakt, lepiej zaczekać na opinię lekarza. A tak poza tym to dobre są chyba te testy owulacyjne, o których już dziewczyny pisały i jeszcze koleżanka mi mówiła, że jej znajoma też miała problemy z zajściem w ciążę i chodziła do jakiegoś ginekologa codziennie (w mniej więcej okresie owulacyjnym) i robiła chyba USG żeby sprawdzić czy rzeczywiście jest w trakcie owulacji, więc tak też można ;)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

brawurka

najwazniejsze to nie dac sie zwariowac, zuzia bedzie dobrze !ciesz sie staraniami;) jak zajdziesz w ciaze to moze byc tymczasowy celibat.

marax

wiem, że sama tarczyca to nie przeszkoda. ale cykl 60 - dniowy - już chyba trochę tak bo ciężko "trafić" Cheesy Cheesy Cheesy

stara ja mialam okres 3 razy w roku a maj maz to chyba snajper lol lol lol lol nie mow hop ;0;0

nionczka

Trudno trafic jak sie chce trafic. Sa takie sa wpadaja za pierwszym razem!

abkasia

Cytat: brawurka132 w 10 Lip 2008, 10:39:52
najwazniejsze to nie dac sie zwariowac, zuzia bedzie dobrze !ciesz sie staraniami;) jak zajdziesz w ciaze to moze byc tymczasowy celibat.
swieta prawda....

konwalia

Cytat: zuzia w 10 Lip 2008, 10:09:58
tylko mój mąż ma jeszcze 2 żony oprócz mnie - najlepszego kumpla i samochód terenowy. z nimi dzieci to jakoś nie bardzo, ale czas pożerają.

a jaki samochód, może jesteśmy w tym samym klubie :D ?

justynaaaa2

zmieńcie kamu datę narodzin synka  :) ale się pospieszyła  what nie wiem gdzie mam gratulować (i tak na razie nie przeczyta) więc gratuluję tutaj, może odnajdzie za kilka dni  brawo

spragnienie

Lwica

Informuję wszem i wobec że jesteśmy już w trójkę.  brawo
W sobotę 12.VII o 17.35 na świat przyszła nasza córcia Wiktoria.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

Angie

gatka2804

kamu2 i Dorotka1981 serdecznie gratuluję. Super, że Wasze szkraby są już razem z Wami na świecie.
:flowers:

elizapj

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

twinnie77

Dorotka1981,  :flowers: :flowers: :flowers:

Wielkie gratulacje!!! Trzymajcie się zdrowo!!!

riannka

salsa

DOROTKA 1981 -gratulacje:))))
nawet nie wiedziałam ze Ty byłas w ciązy.... gdzies mi ta wiadomość umknęła lol

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)