Jesień zima 2015/2016

Zaczęty przez konwalia, 10 Wrz 2015, 07:43:42

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

ale jak to fobie ;) jak juz nosze to juz nie pachnie praniem, nie? :> a szafa ma pachniec praniem ;) tak samo sie w ciuchach i brudna do poscieli nie wloze ;D a poza tym nie musze z tym walczyc, jest ok :D jesli mialabym to zwalczac tylko po to, zeby wydac kase na kolejna identyczna buke to chyba wtedy musialabym isc leczyc mozg lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

malutenka

Cytat: wrobelek0403 w 24 Lis 2015, 15:26:04
zwierzu, ale wiesz, ze to sie leczy?? :D :D
tego się nie leczy, to jest normalne, jak i to, że ja nie zakładam 2x tych samych rzeczy niepranych poza kurtką.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: malutenka w 24 Lis 2015, 20:21:32
tego się nie leczy, to jest normalne, jak i to, że ja nie zakładam 2x tych samych rzeczy niepranych poza kurtką.

jestem nizej w ewolucji natrectwa, bo swetry i jeansy zakladam wiecej razy ;) sweter 2x max, jeansy do 3x ;D

www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: malutenka w 24 Lis 2015, 20:21:32

no zaraz, zaraz. ale jedno i drugie to inne sprawy. albo sie uznaje rzeczy za czyste i trzyma w szafie albo za brudne i pierze :D :D kwestii posrednich nie ma moim zdaniem :D

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 24 Lis 2015, 22:49:47
no zaraz, zaraz. ale jedno i drugie to inne sprawy. albo sie uznaje rzeczy za czyste i trzyma w szafie albo za brudne i pierze :D :D kwestii posrednich nie ma moim zdaniem :D

sa, ale nie trzyma sie ich w szafie, anie nie wrzuca od razu do prania :D

www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 24 Lis 2015, 22:54:10
sa, ale nie trzyma sie ich w szafie, anie nie wrzuca od razu do prania :D

gdzie jest wątek o zboczeniach??? :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ddu

yyyyy
maluteńka, spodnie też zmieniasz codziennie?

i bluzy np.?

goga

Podpinam się pod pytanie???
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

ddu

ja tak samo jak doda
ufffff
nie jestem brudasem ;)

malutenka

Cytat: ddu w 24 Lis 2015, 23:08:57maluteńka, spodnie też zmieniasz codziennie?
Cytat: doda w 24 Lis 2015, 23:22:37jeansy pierzesz po każdym założeniu?
tak :)

ddu

marax

Ja odkąd mam suszarke to mam duzo więcej prania mam wrażenie  . Suszy sie szybko wiec wiekszosc rzeczy  jest na 1x

ziuta

i nieekonomiczne
i nieekologiczne
i mówię to ja, która z ekologią nie ma nic wspólnego, a z ekonomią niewiele :rotfl:

ddu

dajmy  spokój maluteńkiej, ale jeśli miałabym rano spotkania, byłabym w jakiejś sukience niewygodnej, to po pracy bym się przebrała, gdybym - nie daj Boże!- jeszcze wieczorem gdzieś wyszła, choćby do kina czy na drinka, to raczej nie w te porannej kiecce, raczej nie "po domowemu", to 3 komplety ciuchów dziennie do prania.
aaaaa
i aaaaaaa

:)

co do ekologii i ekonomii, to tak, ziuta, tak!

wrobelek0403

eee, ja wychodze z założenia, ze kazdy ma swoje skrzywienia :D tez mam swoje :D

malutenka

Nie umiem inaczej! Na swoje usprawiedliwienie powiem,że naprawdę mocno się pocę. I moje ciuchy po calym dniu noszenia mi smierdza ;)

ddu

doda, trzeba jeździć w ciepłe kraje, bikini, te sprawy ;)

malutenka

Cytat: doda w 25 Lis 2015, 09:12:03
a urlop, jak się spakowac na dwutgodniowy urlop w takim układzie?

to nie jest tak, że nie ubiorę nigdy. W warunksch domowych zmieniam codziennie, idzie do prania i koniec. Jak jadę w góry na 2 -3 dni to nosze 1 pare spodni bo wiecej trekkingowych nie mam.
Mnie dziwi ilosc ciuchow kupowanych przez niektóre z Was i bluzki z kiepskiej nadal bawelny z domieszka czegos za cenę kilkaset % jej realnej wartosci. I pare innych rzeczy ale kazdy niech sobie zyje po swojemu :)

malutenka

A i potrafie wziac prysznic 3 razy dziennie. I zdarza mi sie wlosy umyc rano i wieczorem, też dziwne, nie?

wrobelek0403

Cytat: malutenka w 25 Lis 2015, 09:41:28I zdarza mi sie wlosy umyc rano i wieczorem

szalona :D

mnie by sie nie chciało :D

fasolka1980

malutenka - no szalona...może coś z hormonami masz?

inkageo

Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate