Jesień zima 2015/2016

Zaczęty przez konwalia, 10 Wrz 2015, 07:43:42

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

Golinda przyszła ta spodnica szara co ci się podobała w top secret jest beznadzieja. O wiele lepsza to ca mierzyłam stacjonarnie/ Odsyłam ja. Na foto super na żywo źle.

ddu

Cytat: golinda w 18 Lis 2015, 08:29:38
nie bardzo ;) na żywo wygląda jak koc!

:)

a ja kupiłam (od tej laski, kt. zamykała sklep) dżinsy z "nadrukiem"(?) w pióra
wahałam się, ale ale laska mnie namówiła
i teraz zbieram komplementy. ha!

ostatnio dyrektorka Luxmedu mnie zaprosiła do siebie , to daleka znajoma, kiedyś się znałyśmy, chciała mnie zapytać o wrażenia z Luzmedu
ja w dżinsach w pióra, bluza w gwiazdy, ona w czarnej eleganckiej sukience i szpilkach , pyta, gdzie ja kupuję ciuchy, bo mam świetny styl :D
więc się zaczynam tłumaczyć, że mam dziś wolny dzień, tylko ten lekarz, a potem tylko komp, bo myślę, że ona złośliwie ;), a ona , że nie, że super, że mnie gdzieś tam widziała w wersji "eleganckiej", no i ona naprawdę nie wie, gdzie ja kupuję... no już nigdzie ! zamknęła sklep i pojechała do Kolumbii!!

callja

Cytat: ddu w 18 Lis 2015, 21:43:12zamknęła sklep i pojechała do Kolumbii!!
Aż tam?!
Daleeeeeko...
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

ddu

tak. podobno była tam w zeszłym roku i jej się spodobało :)
i wróciła, no bo sklep.
ale sklep był takim dodatkiem do jej działalności, a zarabia na czymś, co może robić wszędzie, nawet w Kolumbii... i tego typu historie.
więc, jak pisałam, zrobiłam zapas ubrań :D

callja

Cytat: ddu w 18 Lis 2015, 21:51:05jak pisałam, zrobiłam zapas ubrań
Tak, pisałaś :)
Fotki kiedyś wstaw!!

Mnie się podoba wybitnie w ostatnich dniach, ino muszę poczekać, aż trochę przecenią... P. mnie ubije za kolejną kieckę :P
http://www.topsecret.pl/sukienka-damska-z-wiskozy-sukienka-obcisla-do-pracy-elegancka-na-co-dzien-na-impreze-ssu1478-top-secret,43758,165,pl-PL.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_content=ssu1478&utm_campaign=criteo

ddu

callja, one są jakieś niefotogeniczne :D
ta czarna bluzka ze skórą np. to nic nie widać, że to skóra itp (wstawiałam foty, jak szłam na imprezę)

callja

Cytat: ddu w 18 Lis 2015, 23:43:56one są jakieś niefotogeniczne
Może tylko niektóre?? ;)

golinda

Cytat: marax w 18 Lis 2015, 18:19:46Golinda przyszła ta spodnica szara co ci się podobała w top secret jest beznadzieja. O wiele lepsza to ca mierzyłam stacjonarnie/ Odsyłam ja. Na foto super na żywo źle.

fatalna jest!
koszmarnie się układa - w ogóle się nie układa
materiał bardzo fajny, ale to uszycie - dramat!

justynaaaa2

Doszła moja strefowa bluzka, dzisiaj już w użyciu :D fajna jest
Muszę sobie tylko ładniejszą podkoszulkę kupić

golinda

Cytat: justynaaaa2 w 19 Lis 2015, 09:47:03Muszę sobie tylko ładniejszą podkoszulkę kupić

idealny podkoszulek kupiłam w Zarze

justynaaaa2

No właśnie mam z zary czarny, szary i zielony i są najlepsze, muszę się przejść

mobka

Oblazlam dzisiaj cały Wola Park i masakra, jaką jest słaba jakość tych wszystkich ciuchów. W sumie tylko Zara trzyma jakąś jakość. Chciałam sobie w nagrodę kupić jakąś sukienkę lub czarną spódnicę. Wróciłam z dwoma koszulami. Sukienki za 180zl,bez podszewki, w Mohito materiały jak na podomki w latach 80.
A koszule kupiłam w Sinsey za łącznie 80zl.jedna fajną kraciasta, jakby podwójną, mięciutki materiał. A druga białą w koty :)
Czarnej prostej spódnicy nie wiem gdzie szukać. Takiej mniej eleganckiej. W sumie była jedną akceptowalna w hm - łączony zamsz z pseudo skórą.

OlaFasola

mobka, macie pewnie gdzieś peek &cloppenburg, zobacz sobie tam.  Chyba nionczka to polecala i faktycznie znalazłam tam kilka fajnych, klasycznych bluzek i koszul dobrej jakości,  fajne materiały,  dość dobrze uszyte. Może wzornictwo nie bylo jakieś odkrywcze, ale całkiem przyzwoita klasyka.

golinda

golinda

Cytat: mobka w 20 Lis 2015, 19:56:03Czarnej prostej spódnicy nie wiem gdzie szukać.

ja mam od lat z HM. dziwne, ale jakość niezła, bo ani koloru nie straciła, ani się nie niszczy

ale brat mi przywiózł kaszmir na spódnicę z Indii i planuję sobie uszyć

jedź do Factory, mega wielki jest teraz

mobka

Byłam ostatnio, ale z dziećmi ;) Dzięki a namiary.

golinda

komplecik mi się podoba
fajnie można łączyć też z innymi rzeczami - czarnymi, szarymi, beżowymi
hmm hmm
zerknę jutro w Arkadii

http://www.solar.com.pl/sklep/spodnica,13012.html

elve

zakupiłam sukienkę do pracy : http://sklep.vissavi.pl/sukienki/1683-sukienka-1683-03297131.html
ma takie fajnie, wyszuplajęce przeszycia
bardzo lubię tą firmę, robią dobrej jakości ubrania

inkageo

Imagine there is no hate

callja

elve, bbb mi się podoba :)
Prostota to jest to :)

A mnie znowu (!!) coś wpadło w oko... :crazy:
http://www.topsecret.pl/sukienka-damska-z-wiskozy-sukienka--do-pracy-na-co-dzien-ssu1457-top-secret,43084,165,pl-PL.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting

Dlaczego dwie kiecki, które podobają mi się niesamowicie, MUSZĄ kosztować po 150 PLN za sztukę?!  :sciana: :sciana: :sciana:

niewiemjaka

no fajna, ale czy ona nie ma krzywo wszytej tej koronki ?
czy to niby tak ma być, ale dla mnie to jakoś krzywo :D

marax

Calljs jest chyba do dzisiaj -40%

fasolka1980

callja

Cytat: marax w 23 Lis 2015, 12:20:15
Calljs jest chyba do dzisiaj -40%
Tak, ale trzeba coś tam wypełniać dodatkowo...
Mam nadzieję, że będą jeszcze jakieś zniżki mikołajkowe - muszę poczekać na Matki Boskiej Pieniężnej ;)