Jesień zima 2015/2016

Zaczęty przez konwalia, 10 Wrz 2015, 07:43:42

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

w piatek ten - 27.11 jest black friday, mozliwe, ze i w polsce cos bedzie z tej okazji
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

W stacjonarnych jedt dzisiaj -40%

callja

Cytat: marax w 23 Lis 2015, 19:08:16
W stacjonarnych jedt dzisiaj -40%
Ożeż kurde, nie widziałam, wrrrrrrrrrrrrrrrr.
Jutro pewnie już po ptokach :(
A śledzę newslettery (dostaję) i nic nie było o stacjonarnych, albo ślepam.
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

callja

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 23 Lis 2015, 17:50:43
w piatek ten - 27.11 jest black friday, mozliwe, ze i w polsce cos bedzie z tej okazji
Jakieś szczegóły??

marax

Ja przejeżdżałam i było . Kupiłam spódnice i jednak mi sie nie podoba / Laura nie dała mi zmierzyć . Mozna i nich zwrócić stacjonarnie ?

callja

Cytat: marax w 23 Lis 2015, 23:13:00Mozna i nich zwrócić stacjonarnie ?
Jeśli kupiłaś stacjonarnie - to można. Jeśli via net - to niestety, musisz odesłać z formularzem dostępnym na stronie. cieszę, że kasę zwracają szybko i nie marudzą ;)
Zwracałam tylko raz, ogólnie jestem bbbb zadowolona :)

marax

Stacjonarnie chce zwrócić czyli mozna ?

inkageo

Imagine there is no hate

marax

Ja nakupilam tyle niepotrzebnych rzeczy w tym miesiącu . Teraz wszystko muszę oddać ..... Tak to jest kupować w biegu ...

wrobelek0403

ja wlasnie zamowiłam kuriera, zeby odesłac te pepitke.

nie kupuje nic, poki nie schudne :/
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ziuta

ja kupiłam taki wielki sweter i fajny jest - ciepły, mięciutki, na zimę będzie dobry, już go lubię

malutenka

ziuta,  już po zdjęciu widzę, że zanosiłabym na śmierć. Skąd on?

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

Cytat: inkageo w 24 Lis 2015, 13:07:25
Fajny!
Mi się ten bardzo podoba, ale czekam na przecenę:
http://www.diversesystem.com/kolekcja-damska/swetry/sweter-mair,szary_melanz.html
inkageo, też fajny!
Cytat: wrobelek0403 w 24 Lis 2015, 13:08:31
ziuta, powinnas zostac modelką zary. po ICH zdjeciach nie kupiłabym tego swetra nawet za dopłatą lol
wrobelek0403:piwo: :)

niewiemjaka

Cytat: wrobelek0403 w 24 Lis 2015, 13:08:31ziuta, powinnas zostac modelką zary. po ICH zdjeciach nie kupiłabym tego swetra nawet za dopłatą
true ! :)

callja

Cytat: wrobelek0403 w 24 Lis 2015, 13:08:31
ziuta, powinnas zostac modelką zary. po ICH zdjeciach nie kupiłabym tego swetra nawet za dopłatą lol
Popieram w całej rozciągłości!!!
Ja mam taki pierzynowy sweter (ino nie strefowy, bo w ludowy wzorek :P ) z kolekcji... dziecięcej. Uwielbiam go niezmiennie, bo ciepły jest jak termofor!!

I chyba czekają mnie poszukiwania szala - szerokiego, ciepłego, w jakimś nietrupim kolorze i NIEKŁACZĄCEGO!! Primo - wszędzie kominy (nie lubię), secundo jak już wreszcie znalazłam i zakupiłam taki cieplutki i miękki, to okazało się, ze boucle jest w stanie okłaczyć całe otoczenie, a ja mogłabym rolki czyszczącej z ręki nie wypuszczać :crazy:
Macie jakieś źródło ładnych szali, które nie zabiłyby ceną?? Na oryginalne kaszmiry mnie nie stać ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ziuta w 24 Lis 2015, 12:56:26
ja kupiłam taki wielki sweter i fajny jest - ciepły, mięciutki, na zimę będzie dobry, już go lubię
Cytat: malutenka w 24 Lis 2015, 12:59:39
ziuta,  już po zdjęciu widzę, że zanosiłabym na śmierć. Skąd on?

mam takich z 5, w zwiazku z tym ciagle wygladam jak buka lol lol

www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

i na dokladke ziutowy ma kieszenie ;) kupilabym, gdybym nie miala 3 szarych w tym jednego melanzowego jak wyzej ;)

www.annawilk.pl

callja

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 24 Lis 2015, 15:20:29kupilabym, gdybym nie miala 3 szarych w tym jednego melanzowego jak wyzej
A co Ci szkodzi mieć jeszcze jeden?? Na wszelki wypadek, jak się któryś zniszczy albo znudzi, to inny już czeka w kolejce :D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: callja w 24 Lis 2015, 15:22:07
A co Ci szkodzi mieć jeszcze jeden?? Na wszelki wypadek, jak się któryś zniszczy albo znudzi, to inny już czeka w kolejce :D
one i tak czekaja w kolejce, bo jest ich za duzo, do noszenia jednoczesnie, a nie mam miejsca na odwieszanie raz zuzytych, a nie wsadze ich do szafy, bo mi zbrukaja czyste i pachnace ;)

www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 24 Lis 2015, 15:22:59a nie wsadze ich do szafy, bo mi zbrukaja czyste i pachnace

zwierzu, ale wiesz, ze to sie leczy?? :D :D

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

wrobelek0403