Nowy watek, nowe miasto, nowy maz

Zaczęty przez mayagaramond, 24 Sie 2015, 15:14:27

OlaFasola

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Lis 2015, 22:27:56
Gdzie fota stylizacji?
Kilka stron wcześniej :) Imo czerwony do tych niebieskich/turkusowo/seledynowych tiuli nie pasuje. Nie wiem na jakiej górze stanęło, ale widziałabym coś zimniejszego, jakiś może czarny? biały? szary? 

niewiemjaka

Ola staneło na szarej srebrnej bluzce na górę jak dobrze pamiętam :)

wrobelek0403

ale to nie ma być zwykły czerwony, tylko głęboka, ciemna czerwień wina.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

OlaFasola

Cytat: niewiemjaka w 05 Lis 2015, 22:44:17
Ola staneło na szarej srebrnej bluzce na górę jak dobrze pamiętam :)
Wiem, że szara. Tylko tam są chyba dwie. Jasna i ciemna. Zupełnie różnie stylizacje. Do ciemnej bluzki fajnie by wyglądały jasne kwiaty. Mogą być róże, ale w sumie cokolwiek innego też będzie ok. Do jaśniejszej góry, dałabym coś mieszanego, albo jednolite kwiaty ale z ciemnym środkiem, coś jak anemony (tylko akurat one są chyba niedostępne teraz). Albo taka mroźna fuksja. Chodzi mi o to że te kolory są takie zimne (spódnica i góra ). Fajnie będzie wyglądać coś w podobnej tonacji. Te ciemne róże są piękne, ale ja ich nie widzę z miętową spódnicą.

niewiemjaka

ola to ja zrozumiałam, że staneło na srebrnym kardiganie, ktory ma gołe plecy (tył na przód) czyli ta ciemna wersja :knuje:
no chyba, że maya jeszcze coś innego ma srebrnego na górę, albo kupiła i nie pokazała

MAYA ? :D

zwierzatko_mojej_mamy

Ja poproszę końcowa ustalona stylizacje ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Już, ale zdjęcia tylko takie mam.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

OlaFasola

No i właśnie.  Trochę w stylu krolowej elsy; ) ja bym poszła w "mroźny" bukiet

zwierzatko_mojej_mamy

to ja wrzucam, moze tak?

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

emcia

Cytat: OlaFasola w 05 Lis 2015, 22:53:16
Wiem, że szara. Tylko tam są chyba dwie. Jasna i ciemna. Zupełnie różnie stylizacje. Do ciemnej bluzki fajnie by wyglądały jasne kwiaty. Mogą być róże, ale w sumie cokolwiek innego też będzie ok. Do jaśniejszej góry, dałabym coś mieszanego, albo jednolite kwiaty ale z ciemnym środkiem, coś jak anemony (tylko akurat one są chyba niedostępne teraz). Albo taka mroźna fuksja. Chodzi mi o to że te kolory są takie zimne (spódnica i góra ). Fajnie będzie wyglądać coś w podobnej tonacji. Te ciemne róże są piękne, ale ja ich nie widzę z miętową spódnicą.
dobra myśl, bukiet ze starcem, eukaliptusem byłby świetny
ciemne róże są piękne, ale wg mnie zbyt klasyczne do tej niebanalnej stylizacji

emcia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 06 Lis 2015, 09:56:39
to ja wrzucam, moze tak?

o to, to ;)

emcia

damka

mam srebrne :)

a może pomyślisz wyłącznie  o jakimś striku na rękę ?

niewiemjaka

a może jednak coś pod kolor spódnicy?

albo biały bukiet,
zwykłe naręcze luźne (takie jak maya wkleiła tych czerwonych) - białe róże z zielonymi łodyżkami też by wpasowały się w odcienie miętowej spódnicy

mayagaramond

Teraz narobiłyście ochoty na makaroniki lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

Dzięki dziewczyny!

Bardzo podobają mi się te miętowe. Te dwa górne, które wkleił zwierzak, pierwszy od góry emci i te od niewiemjakiej.

Bukiet zorganizuje mi przyjaciółka, wystarczy jak dam jej zdjęcia?

mayagaramond

Paznokcie u rąk zrobię miętowe, a u nóg? Będę miała srebrne buty.

wrobelek0403

maya, to juz bym u nog zrobiła tak samo.

fajny pomysł z tym bukietem :D nie ma to jak burza mózgów :D

damka

raczej na dół coś badziej czerwonego lub różowego.

mayagaramond

Różowe blade czy oczojebne? Wydaje mi się że blade.
Albo może fioletowy?

nionczka

Maya, a kiedy i gdzie ten slub? Ach, nie moge sie doczekac efektu koncowego.
Nie znam sie na modzie, ale jak bedzie turkusowa spodnica, cos meitowego w bukiecie i takie same paznokcie, to moim zdaniem zrobi sie kompletowo. Ja bym dala cala reszte nudno, srebrno, szara. Paznokcie delikatne, naturalne. Tak, zeby tylko kiecka i jakis element bukietu byly efektem wow.

nionczka

A przy bkiecia dalabym takie fajne srebre, ciemno-srebrne wstazki i jakas jedna delikatna turkusowa.

mayagaramond

nionczka a w jakim kolorze bukiet? Srebrny? Kremowy?

mayagaramond

nionczka w czwartek, w Monachium