Nowy watek, nowe miasto, nowy maz

Zaczęty przez mayagaramond, 24 Sie 2015, 15:14:27

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

I taką która jest:
http://m.saks.com/pd.jsp?FOLDER<>folder_id=2534374306418059&productCode=0400087000870&R=885905574593&P_name=Haute+Hippie&N=4294911936+306418059+399545540&bmUID=k_piP5Q
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

ta druga tez fajna, choc ta pierwsza ma takie proste klapy, o wiele lepsze :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

elve

niewiemjaka

przepiękna ta pierwsza!!!
ta druga też piękna, ale faktycznie różnica w klapach jest
chociaż pewnie gdybyśmy nie widziały tej pierwszej, to druga by się nam spodobała bardziej :)

możesz przymierzyc ta druga? :D

golinda

myślę i myślę, czy podobają mi się te marynarko-sukienki, czy nie i już wiem: NIE
kojarzą mi się ze ślubem lesbijek :blush:

sorry, nie pasują mi do Ciebie, maya! kojarzę Cię z czymś o wiele bardziej kobiecym

ziuta

golinda, noooo nareszcie! bo już myślałam, ze jestem odosobniona w braku zachwytu ;)
na imprezę, najlepiej solo, ok, ale na ślub? własny? jakoś tak głupio... Ty w marynarce i R. w marynarce? no nieeeeee (dla mnie oczywiście)

wrobelek0403

ale maya nie chce "standardowej sukienki". Ona nawet nie chce klasycznej koktajlowej, choc padały propozycje. Szuka czegos nietuzinkowego. Uwazam, ze ta marynarka z odpowiednimi dodatkami moze zrobic super wrazenie.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

mogłaby zrobić super wrażenie na międzynarodowej konferencji BMW

mayagaramond

Na konferencję to jest za krótkie ;)

Myślałam o takiej sukience i takiej fryzurze:

mayagaramond

Mnie się bardzo podobają ozdobne suknie ślubne, np. Inbal Dror, ale po pierwsze to jest za droga impreza, po drugie będziemy mieli ślub cywilny i obiad.

Wiele z tych krótkich sukienek, które widzę wyglądają dla mnie jakoś zwyczajnie albo myślę: wygląda podobnie do mojej białej, granatowej itp.

W tiulowej nie pozwalacie mi iść. Pójdę w białym futrze lol

suegro

mayagaramond, a jak pozostałe przygotowania? Kiedy ta impreza? :)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

mayagaramond

Cytat: suegro w 08 Wrz 2015, 13:33:13mayagaramond, a jak pozostałe przygotowania? Kiedy ta impreza?

nie wiemy dokladnie. Moze 16.10, to zalezy od tego, kiedy przyjda papiery R. z Boliwii. Wtedy musimy isc do USC, zeby a) najpierw przekazali papiery R. do sadu, ktory potwierdzi, ze on moze wziac tu slub, b) ustalic date.

U mnie wykroi sie chyba wyjazd sluzbowy z Dubaju do Monachium na 14 i 15.10, wiec wtedy 16 moglby byc slub, no ale musimy czekac na rozmowe z USC.

inkageo

Mi się bardzo podobają te marynarko-sukienki. Ale duży dekolt musi być :)
Imagine there is no hate

damka

idealny wątek dla mnie :)

ta jest moim marzeniem

http://m.dhgate.com/product/new-arrival-2015-paolo-sebastian-wedding/247953895.html#ViewAttr

i nawet pisałam do nich ale jednak nie moja półka cenowa :)

Moj faworyt na teraz to Kasia Zapała - ale do przed kolono

http://www.kasiazapala.com/suknieslubne.html

didi_loczek

damka, może żeby nie zaśmiecać wątku mai, załóż swój własny ze stylizacją ;) Chętnie pomożemy coś wybrać :).

mayagaramond

didi_loczek bighug

Poszłam dziś z koleżanka pochodzić po sklepach i narodził się nowy pomysł. Moja tiulowa spódnica i mechaty sweter albo bluza dresowe dekoltem na plecach.

wrobelek0403

golinda

Cytat: didi_loczek w 10 Wrz 2015, 17:58:22może żeby nie zaśmiecać

bez przesady. przecież nie pisze o czymś zupełnie od czapy

wstawia sukienki ślubne - mogą się przydać mayi

i od kiedy to w wątkach strefowych jest taki porządek? :D

damka

ale mój faworyt i propozycja jako pomoc dla Mai właśnie.

mayagaramond

mayagaramond

damka ta od Paolo też mi się podobała, ale nie ta cena...

A z Kasią Zapałą mam ten problem, że nie podobają mi się zdjęcia. Są jakoś tak zrobione, że nie umiem sobie wyobrazić całej sukienki.

niewiemjaka