Wiosna-lato 2013

Zaczęty przez konwalia, 10 Lut 2013, 14:51:39

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

callja

No tak ;)
Blondynka się zagapiwszy!! :D

ofkors :beer:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

callja

callja

Cytat: doda w 29 Mar 2013, 09:32:33callja SUPEROWA!!! kupuj
Och Wy, Wy, wiedźmy wymowne - i jak tu było jej NIE kupić??
Tak więc, moja ci jest już ona :D a dla Was :beer: ofkors

A tak mi się w sklepie gęba cieszyła przy przymiarce, że ekspedientka ubaw miała po pachy ;) Bo wyglądam dziś jak siedem nieszczęść, potargana, z podkutymi oczami, bez makijażu etc., i w takiej wersji pożal-się-Boże lecę kieckę kupować :P

marax

Callja fajna jest zrob zdjecie na zywo sukienki . Gdzie ona jest do kupienia w arkadach ?

callja

Cytat: marax w 30 Mar 2013, 07:12:28fajna jest zrob zdjecie na zywo sukienki
Yyyyyyy, cyfraka brak, a aparat w mojej komórce to jakaś pomyłka :// Sukienka jest do kupienia w Grey Wolf, ale z tego fasonu mieli już tylko dwie sztuki (M i XL); możesz spróbować kupić przez net - mają fajną stronkę :) Czaję się na kilka rzeczy z ich outletu, bo ceny po obniżkach bbbbb przyzwoite!!!

marax

Cytat: callja w 30 Mar 2013, 22:07:55
Yyyyyyy, cyfraka brak, a aparat w mojej komórce to jakaś pomyłka :// Sukienka jest do kupienia w Grey Wolf, ale z tego fasonu mieli już tylko dwie sztuki (M i XL); możesz spróbować kupić przez net - mają fajną stronkę :) Czaję się na kilka rzeczy z ich outletu, bo ceny po obniżkach bbbbb przyzwoite!!!
ja nosze M to standardowy wymiar ?

aniak1211

Cytat: marax w 31 Mar 2013, 10:34:58
ja nosze M to standardowy wymiar ?
Ty nosisz M ???
Cos mie wierzyc nie chce;)
Nie wygladasz na M :)

inkageo

Fantastyczna jest nowa kolekcja simple.. Niech tylko szybko przecenią  :pray:
Imagine there is no hate

callja

Cytat: inkageo w 31 Mar 2013, 17:03:58Niech tylko szybko przecenią
I mocno!! Kolekcja ciekawa, trochę w stylu Jackie Kennedy, ale ceny Simple ma iście zabójcze...

Cytat: marax w 31 Mar 2013, 10:34:58ja nosze M to standardowy wymiar ?
Raczej standard, na mnie S jest ciutek luźny (XS-ek nie szyją) - podejrzewam, że i w S-kę zmieściłabyś się spokojnie, bo w biodrach jest duży zapas (zakładeczki), a rękawki są nietoperzowate.
Jeśli wolisz M to powinnaś być zadowolona z M-ki, będzie po prostu luźniej się układała (fason raczej nie z tych "opinających"), ale kurczę, Ty i M?? toż ty max rozmiar 38 nosisz, szczuplaku!!

marax

Cytat: aniak1211 w 31 Mar 2013, 12:25:14
Ty nosisz M ???
Cos mie wierzyc nie chce;)
Nie wygladasz na M :)
nikt w to uwierzyć nie może a jednak lol jakoś chyba dziwnie wyglądam na mniej niż mam :)

konwalia

marax a ile ty masz wzrostu? nie z tego wynika, ze wolisz M?
ja noszę S/M mimo, że jestem okrągła(pewnie przez wzrost jestem bardziej kompaktowa ;)), więc u Ciebie ciężko mi w M też uwierzyć

marax

Cytat: konwalia w 31 Mar 2013, 19:54:58
marax a ile ty masz wzrostu? nie z tego wynika, ze wolisz M?
ja noszę S/M mimo, że jestem okrągła(pewnie przez wzrost jestem bardziej kompaktowa ;)), więc u Ciebie ciężko mi w M też uwierzyć
169-170 ej no serio w S to rzadko się mieszczę  na pewno nie w spodnie .

nionczka

Cytat: bozena.dp w 28 Mar 2013, 17:37:42ja uwielbiam baleriny, choć do wysokich ani szczuplaków nie należę

Justyna, specjalnie dla ciebie zdjęcie w koralowych spodniach i balerinach i w innej koszulce
cudnie!

Dodany tekst: 31 Mar 2013, 21:16:49

Cytat: bozena.dp w 28 Mar 2013, 17:37:42ja uwielbiam baleriny, choć do wysokich ani szczuplaków nie należę
ja tylko takie noszę. Też nie jestem ani wysoka ani specjalnie szczupła, a już na pewno nie w nogach. Ale źle się czuję w innych butach i już. Jak przebrana, jak nie ja.
Jeszcze noszę trzewiki, mokasyny i sandały. A zimą kozaki.

Dodany tekst: 31 Mar 2013, 21:20:20

Cytat: bozena.dp w 28 Mar 2013, 20:27:36a jaką spódnicę dla mnie byście widziały?
trapezową, zajrzyj do Camaieu
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

callja

Cytat: nionczka w 31 Mar 2013, 21:14:42ja tylko takie noszę
Klasyczne baleriny to nie moja działka, zupełnie płaskie buty to dla moich kolan męka & masakryczny ból :crazy: Na tę nietypową przypadłość uczulała mnie zresztą (byłam wtedy totalną podfruwajką) jedyna ortopeda, której ufałam na 100% - nawet przy kontuzjach zabraniała mi chodzić w zupełnie płaskich balerinach czy nawet adidasach, zalecała stabilne półbuty na dwu-, lub trzycentymetrowym słupku, takim, jak w klasycznych, męskich półbutach. Miała rację... przekonałam się o tym, gdy po latach męczyłam się (ponad rok!) z rozwaloną torebką staw skokowego. Próba "ułatwienia" sobie chodzenia balerinami to była pomyłka...
Dlatego jeśli balerinki, to takie udawane, na malutkim słupeczku ;)

golinda

od 8.04 w Tchibo będzie fajna długa spódnica (biało-granatowa) i ładny top do tego

fasolka1980

Alez o czym wy mowicie. Wiosna i lato zostaly odwolane w tym roku.

Nastala wieczna zmarzlina... :P

golinda

nie nie, "jeszcze będzie cudownie" ;D

nionczka

Napalę w kominku i będę chodzić w letnich ciuchach po domu

suegro

Spodobała mi się ta koszula, ale nie wiem. W sensie, że nie wiem jak ja w takim fasonie.

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

golinda

bożena, a mierzyłaś kiedyś spódnicę o takim kroju?

http://e-simple-cp.com/product-pol-6871-Spodnica.html

ishka82

suegro, hmm, mnie się ona chyba w ogóle nie podoba :blush:

inkageo

Ciekawa ta koszula, ale nie zapinałabym jej pod szyję, wtedy chyba będzie wyglądać dużo lepiej.
Imagine there is no hate

suegro

inkageo hmm, tylko jak nie będzie zapięta to ten prześwit nie będzie taki efektowny.

Ale jednak chyba nie dla mnie ta koszula.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski