Wiosna-lato 2013

Zaczęty przez konwalia, 10 Lut 2013, 14:51:39

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ziuta

mierzyłam tą dzianinową maxi spódnicę w stradivariusie, ale ona jest gęsto marszczona i miałam wrażenie, że mocno mi poszerza dół
kupiłam tą
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/odziez/spodnice/maxi/długa-satynowa-spodnica/?id=83304255_45&n=1&s=prendas.faldas&ie=1&m=&ts=1364279764635 (w kolorze mystery)

olgaaa1

fajna ta z hm, pójdę dzisiaj przymierzyć. chociaż najbardziej, lubię takie marynarki z materiału jak bluza :) mam taką z Zary i bardzo ją lubię.
ziuta, musisz być strasznie wysoka, ja mierzyłam tę http://shop.mango.com/PL/p0/mango/odziez/spodnice/maksi-spodnica-z-szyfonu-z-rozcieciami/?id=83304002_63&n=1&s=prendas.faldas&ie=0&m=&ts=1364286111862 tylko bez rozcięcia i była 10 cm za długa, ale bardzo mi się podobała i chyba po nią wrócę

konwalia

Jak ziucie poszerza dół, to powinna być wycofana ze sprzedaży :D

Ta fajna! Olgi spódnica też super

ziuta

Cytat: olgaaa1 w 26 Mar 2013, 09:33:21ziuta, musisz być strasznie wysoka
olgaaa1, no jestem strasznie wysoka :D
ale to fakt, że te spódnice są naprawdę bardzo, bardzo długie

Dodany tekst: wto, 26 mar 2013, 10:13:01

Cytat: konwalia w 26 Mar 2013, 09:56:13
Jak ziucie poszerza dół, to powinna być wycofana ze sprzedaży :D
gupia :D ja naprawdę mam szerokie biodra... ;D

wrobelek0403

Cytat: ziuta w 26 Mar 2013, 10:11:43ja naprawdę mam szerokie biodra...

taaaa, chyba jak sie dwa razy centymetrem owiniesz :D :D

a spodnice fajne, nosiłam kiedys takie, jakies 7 kg temu ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ishka82

mam 2 nowe pary spodni :)

Dodany tekst: 28 Mar 2013, 12:47:32

kurde, te zdjęcia w ogóle nie oddają kolorów ;D

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ishka82

Cytat: Justynna w 28 Mar 2013, 13:01:40
ishka82, zielone świetne! Skąd one?
i jedne i drugie z reserved :) te zielone nawet przecenione były...może z zeszłorocznej kolekcji :hmm:

ziuta

ishka82, też mi się podobają zielone, bardzo dobrze wyglądasz

ishka82

Cytat: ziuta w 28 Mar 2013, 13:27:22
ishka82, też mi się podobają zielone, bardzo dobrze wyglądasz
dzięki :) zielone maja na żywo zajebisty kolor, soczysty, ale nie żarówiasty...nie powinnam ich kupować, bo kasa, ale już tyle czasu nie umiałam sobie znaleźć spodni, że szok, chciałam właśnie taki modny krój, a wszystkie takie nie przełaziły mi przez uda, a jak przełaziły, to w pasie bym się 2 razy zmieściła :crazy: jak się w nie wcisnęłam i jeszcze zobaczyłam, że w sumie nie wyglądam grubo, tylko fajnie, a z wyższymi butami powinno być super, to musiałam...mam nadzieję, że mąż szybciej zobaczy moje nowe ciuchy na mnie i się zachwyci, a nie stan konta i karty kredytowej lol lol lol te niebieskie też mi się bardzo spodobały i są tak cudownie wygodne...musiałam, ale mam moralniaka niezłego :blush:

magoo

ishka82 bardzo fajne i nie żałuj, że poszalałaś, warto :)

wrobelek0403

a ja szukam cienkiego paska w kolorze pudrowego/jasnego rózu i nigdzie nie ma :zly: są tylko turkusy, fiolety, zółcie.

nie rzucił sie Wam gdzie w oczy taki??

zosia2007

wrobelek0403

zosia, widziałam je. na zywo ten pierwszy jest taki szarawy i jednak troche za cienki :/. a cwieki odpadają  :D

takie cos bym chciala:
http://www.asos.com/New-Look/New-Look-2-Pack-Crochet-Belt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2839802&cid=6448&Rf-200=9&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Pink

wrobelek0403

bo mi zal 5 euro na przesyłke paska za 5 euro lol lol

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 28 Mar 2013, 14:24:40

jaką przesyłkę?

zosia2007

Cytat: wrobelek0403 w 28 Mar 2013, 14:24:40
ale tam jest przesyłka za darmo, zmienili cos ostatnio?

wrobelek0403

aaa, doczytałam ze free :D :D heheh, to moze zamowie :) choc ten koronkowy wyladuje w szafie, lekkie marnotrastwo.

golinda

tam jest free delivery

Dodany tekst: 28 Mar 2013, 14:26:42

a widzisz, to wymyślasz, że tak go pragniesz. pragnienie by już było w koszyku :D

zosia2007

nie, no jest dalej za darmo:
Poland Within 9 days Free shipping

wrobelek0403

nie napisałam, ze go pragne, tylko ze cos w tym stylu :D . szkoda ze nie napisali, ile ma cm szerokosci. tak z 1,5 cm byłby idealny.

bozena.dp

no dobra, to ja się też pochwalę ;)
kurtka+ koralowe spodnie + biała koszulka z napisami + szara spódnica + szalik który dostałam w prezencie
(oczywiście nie wszystko w jednym czasie kupione, a na raty ;))

Dodany tekst: czw, 28 mar 2013, 16:36:26

aż takie złe te moje zakupy? bo nikt nie komentuje, a zdjęcia już 10razy oglądane były :knuje: