Torebkowo

Zaczęty przez mayagaramond, 02 Lip 2012, 16:03:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Na żywo jest lepsza! Nadal leje u nas i za ciemno na zdjęcia :)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 13 Wrz 2012, 13:30:23Duża

powiedzialabym, ze nawet bardzo duza.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Taka perspektywa zdjęcia, plus mała ja i w płaskich butach :) To jest średniej wielkości torebka, A4 wchodzi, ale się nie gubi w czeluściach :D
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 13 Wrz 2012, 13:57:27A4 wchodzi, ale się nie gubi w czeluściach

aha, bo na zdjeciu wyglada jakbys pol dobytku mogla spakowac ;)

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

przy Ince taka duża, przy mnie nie :D

zośka to pewnie cała do niej wejdzie lol

zosia2007

Cytat: golinda w 13 Wrz 2012, 14:08:06zośka to pewnie cała do niej wejdzie
maupa :P

ja lubie duze torby, jeszcze bardziej mnie zmniejszaja :D

szelma

Faaaaajna! :) Bałabym się tylko, że zmieni kolor i że będą zacieki po deszczu. Ale Wy głównie samochodami się wozicie, to luzik :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

inkageo

Cytat: szelma w 13 Wrz 2012, 13:16:42
Faaaaajna! :) Bałabym się tylko, że zmieni kolor i że będą zacieki po deszczu. Ale Wy głównie samochodami się wozicie, to luzik :D
To będę ją nosić w tym czarnym pokrowcu, który dali  :rotfl:

Dodany tekst: 13 Wrz 2012, 13:40:25

Na pewno trzeba z nią ostrożnie, czarną to rzucam po wszystkich kątach i na deszcz właśnie biorę, z tą będę ostrożnie ;)
Imagine there is no hate

magdalinska

ale piekna  :dreaming:  tylko dlaczego ja w tym miesiącu taka bidna  :crying:

mobka

Tez ja rozwazalam, ale dla mnie za duza... Ale piekna :) I za te cene, to niemal jak za darmo :)

Kasia

Cytat: magdalinska w 13 Wrz 2012, 14:51:20tylko dlaczego ja w tym miesiącu taka bidna  crying
ja tez :(

inkageo

To jeszcze jedno zdjęcie wielkościowe, bo czuję, że tamtym Was oszukałam :D
Imagine there is no hate

magdalinska

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

Inka, świetna torba!
Gdyby mieli ciemniejszą to biorę od razu ;)

mayagaramond

hm, no nie moj styl. Dla mnie za lysa ;)

Tak jak wrobelek napisala, na moich torbach musi sie cos dziac. paski, klamerki, sprzaczki, suwaki, nity (nie musi byc wszystko na raz ;))

Justynna

Cytat: inkageo w 13 Wrz 2012, 14:06:50
To jeszcze jedno zdjęcie wielkościowe, bo czuję, że tamtym Was oszukałam :D
Nadal piękna ;D

zwierzatko_mojej_mamy

dla mnie swietna, ale za droga i za jasna :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zosia2007

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 13 Wrz 2012, 14:24:34
dla mni etez za droga, ale trudno, nie kupie sobie najwyzej kiecki na wesele tylko pojde w tej co bylam ostatnio :D
bo w torbie sie zakochalam

mobka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 13 Wrz 2012, 14:24:34
Kurde, gowna z dermy  maja w sieciowkach po 120-150zl. To juz naprawde wole dolozyc 100zl.

Ja sie zastanawiam, bo na wiosne do wozka by mi pasowala i w sumei sporo miescila ;)

Swoja droga zwierzatko, obserwuj wozki, obserwuj ;) Bo ja zawieszenia nie lubie ;)

szelma

Dla mnie za jasna. Moja jasna tak ściemniała od psikadła do impregnacji, noszenia i deszczu, że w ogóle niepodobna do siebie :(
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

zwierzatko_mojej_mamy

260?? za torebke tak jasna, ktora zaraz uszargam jak swinie od spodu, prysne na nia czyms innym niz woda i bedzie w kropki i skonczy w szafie nienoszona ze strachu przed zniszczeniem.. to wole te dermy za 120 :D

ja nie wiem, moze jestem inna, ale nie pipkam sie z torebka jak z jajkiem, jest to wor do noszenia ogromnej ilosci bardzo potrzebnych rzeczy, rzucam czesto na siedzenie obok kierowcy, przy ostrym hamowaniu wali sie na leb na szyje na upieprzona wycieraczke pasazera, a nie daj boze jeszcze by troche popadalo, wsiadajac na pewno sie otre nia o brud na aucie, mlody 14 razy kopnie w nia jak wezme na rece, a na butach bedzie mial cale podworko, wrzuce tam kubek niekapek z soczkiem i mi sie oczywiscie zaraz wyleje pomarancza z bananem itd itp..
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

No tak, przyznaje, kolor jest jej minusem, ale za to jest b. ladna ;D I nie popeka zaraz jak derma ;)