Torebkowo

Zaczęty przez mayagaramond, 02 Lip 2012, 16:03:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Justynna

inkageo, fajny. Też bym taki chciała :) Ale na razie muszę się cieszyć dużym - prezentem urodzinowym od T. Aż jest dość solidny, to się nie rozleci szybko i będzie mi jeszcze długo służył :D

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

mayagaramond

W ramach konsekwentnego postepowania zastanawiam sie nad zakupem torebki do tych kozakow:

http://www.venezia.pl/kozaki-na-platformie-p-3660-28-14.17.18.28.html

;D

I zastanawiam sie nad kolorem, chcialabym torebke w kolorze pudrowego rozu, ale podrowy roz nie bedzie pasowal do tych butow i wtedy bede musiala kupic inne buty lol

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

maya, wez wyjmij te co masz i sie zastanow, czy aby na pewno zadna nie pasuje ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 05 Wrz 2012, 10:18:42
maya, wez wyjmij te co masz i sie zastanow, czy aby na pewno zadna nie pasuje ;)

alez oczywiscie, ze pasuja lol lol lol

juz mowilam ze to zbieractwo opluty opluty
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

cumberland

goga dzięki, ale kolorystyka nie bardzo
ale polewam   :beer: ;)

wpisałam w allegro inne słowo klucz i wyskoczyło mi 5 stron więc chyba coś wybiorę ;)

zosia2007

ddu

Cytat: mayagaramond w 05 Wrz 2012, 10:44:43I zastanawiam sie nad kolorem, chcialabym torebke w kolorze pudrowego rozu, ale podrowy roz nie bedzie pasowal do tych butow i wtedy bede musiala kupic inne buty LOL

maya, bardzo mi się podoba twoja argumentacja :D

inkageo

Imagine there is no hate

zosia2007

inkageo

To piwko poproszę :D
Imagine there is no hate

zosia2007

Cytat: inkageo w 10 Wrz 2012, 10:48:36
To piwko poproszę :D
prosze bardzo :)
R mnie zabije bo ciagla kupuje torebki a chodze w jednej ale co tam

emcia

fajna
podobna do mojego zarowego giganta

inkageo

Ja cały czas chodzę z czarną o tym samym fasonie, uwielbiam ją! A ta powinna być trochę sztywniejsza, bo jest z gładkiej, a nie groszkowej skóry.
Imagine there is no hate

golinda

Cytat: inkageo w 10 Wrz 2012, 11:42:42Kupiłam, to mogę wkleić, zostały jeszcze dwie wink

http://allegro.pl/torebka-damska-batycki-s13-super-cena-i2599643008.html

godzinę temu były 4 :P
razem kupiłyśmy ;) ale Inka znalazła

inkageo

Kolejna strefowa torebka :D :beer:
Imagine there is no hate

inkageo

Przyszła torba, super jest! Duża i sztywniejsza niż czarna, na zdjęciach pusta i nie workowacieje :)
Imagine there is no hate

golinda

moja też przyszła i jest super :)

Justynna

Cytat: inkageo w 13 Wrz 2012, 12:30:23
Przyszła torba, super jest! Duża i sztywniejsza niż czarna, na zdjęciach pusta i nie workowacieje :)
Fajna :)

zosia2007

Cytat: golinda w 13 Wrz 2012, 12:35:15
moja też przyszła i jest super :)
do mni eniania dzwonila ze tez kurier przyjechal i przywiozl paczke ;D

inkageo

Imagine there is no hate

zosia2007

inka jeszcze jedno piwko za info ;D