Moje lokum

Zaczęty przez siog, 16 Sty 2012, 12:17:27

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

siog

problem z facetem.. on jest taki niepewny troche, lubi wypic i znika. ja za nim 3 miesiace latalam i w pewnym momencie on odmowil pracy :(
teraz boje sie ze trzeba bedzie cala rame zmieniac i od nowa... tyle pracy.! ja materac tam jakos wcisnelam. z kolei w ie materace standardowe sa 190 cm dlugosci. No nie wiem co robic. on mowil ze jutro przyjdzie zobaczyc co z tym da sie zrobic:(

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: siog w 10 Wrz 2012, 22:46:30problem z facetem.. on jest taki niepewny troche, lubi wypic i znika. ja za nim 3 miesiace latalam
o mamuniu, myslalam, ze jestem na jakims watku romansowym i se mysle SIOG latala za facetem?? rany, rany, co sie dzieje!! lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

siog

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 10 Wrz 2012, 22:33:59
o mamuniu, myslalam, ze jestem na jakims watku romansowym i se mysle SIOG latala za facetem?? rany, rany, co sie dzieje!! lol lol

zwierzu ale usmialam sie!!!!!!!!!!!! matko:)))
no latalam latalam za nim:)))

ddu

siog, ale pięknie wygląda
daj znać, czy materac się zmieścił

siog

poszlam dzis do warsztatu do stolarza  w ktorym sa robione meble itd. Tuz obok domu. Facet wszystko obejrzal i wszystko dokonczy. przedluzy na 10 cm i lepiej wykonczy przy bokach oraz ustabilizuje pretami metalowymi rame. kolejna kasa...ale chociaz bedzie juz zrobione dobrze i na amen:))) uffff

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rudasekawf

Siog, dobrze, że się udało coś załatwić. Wydaje mi się , że warto to poprawić nawet kosztem dodatkowych pieniążków. Będzie pięknie. Aaaaaa kanapa boska.

niewiemjaka

nooo a nakrzyczałyście na mnie że dno to taki pikuś do tego łóżka ;)

siog trzymam kciuki, zapowiada się pięknie :)

siog

Cytat: niewiemjaka w 13 Wrz 2012, 15:58:32
nooo a nakrzyczałyście na mnie że dno to taki pikuś do tego łóżka ;)

siog trzymam kciuki, zapowiada się pięknie :)
niewiemjaka ogolnie to nie jest trudne do zrobienia. Moj problem ze nie u siebie w domu I nie wiedzialam co ikogo I gdzie szukac.
Ogolnie tutaj w de takie uslugi sa kosmiczne (ceny), normalnie w glowie sie nie miesci! 50€/h. Bez sensu chyba studiowac:) no niemoge zrozumiec tych cen:( a koles mial zrobic po znajomosci taniej:(

siog

przyszla probka w zielonym kolorze. no i znow nie wiem... wybor miedzy duzym wzorem pomaranczowym lub zielonym...

za jakim glosujecie?

wrobelek0403

ja głosuje za zielonym, ale to z prostego powodu, ze pomaranczu nie lubie :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

nionczka

ja uwielbiam zielen, ale tym razem jestem za pomaranczowym.

siog

dzieki dziewczyny. jednak zdecydowalaM za pomaranczowym w duze wzory.

siog

Allelluja!!!  :rotfl: :rotfl: :rotfl: lozko zrobione skonczone!

myslalam ze do tego dnia nie dozyje  :rotfl: :rotfl:

wrobelek0403

siog cudownie  :jejeje: :jejeje: i poka, poka :D

siog

jutro cykne foty jak swiatlo bedzie bo musze jeszcze domalowac  :jejeje: :jejeje: :jejeje:

no i cudem trafilam dzisiaj na duza polke z francuzkiej czekoladowni (?) i panie mi ja sprzedadza:) jutro przyniose do domu. w sam raz bedzie na pudelka i ksiazki do pok A

siog

efekty efekty  :jejeje: tuz po malowaniu...

juz mi troche za szaro. albo poczekam na zaslony i reszte dodatkow albo przemaluje sciany z powrotem na bialo
no i przedstawiam polki/witryne na ktora trafilam przypadkiem i musialam ja miec:)

magoo

siog pięknie i stylowo  :bravo:

marax

ladnie chodz moim zdaniem troche za szaro /smutno . Moze zasłony to jakoś ożywia . Moze w dzien nie bedzie tak szaro :)

siog

a no i musze powiedziec ze kocham, absolutnie kocham to lozko! ostatni stolarz byl cudowny i niesamowity i pieknie mi wszystko zrobil, zaluje ze od poczatku na niego nie trafilam

marax

Zrob zdjecia w dzien bedzie lepsze swiatlo - nie widać dodatkow ( np tych literek ktore sa bardzo ladne)

siog

marax tam smutno nie jest, bo wszystko pochowane do malowania (dodatki,zabawki) Ale za szaro jest i o tym mowie :) najlatwiej chyba jak przemaluje sciany na bialo:) maz mnie do psychiatryka potem odda:)

marax

Ja bym sie wstrzymala az beda dodatki . A jasniejszy szary ? ten chyba dosyc mocny .

sierpniowajulka

poczekaj na dodatki i dopiero wtedy decyduj. (mnie się podoba)