Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jusia

ziuta nie oddawaj, ale Ty masz figure (dlaczego nie ma ikonki zazdrosc ;) )
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

justynaaaa2

fajna ta kiecka :) faktycznie układa się inaczej, ale ta ziutowa wersja też fajna :)
no figura ziuty warta pozazdroszczenia :)

ziuta

eeej, ja tu próbuję opchnąć kieckę, a nie swoją osobę lol

justynaaaa2

byłam dziś oglądać ziutowe bluzki w orsay ale zostały same 40 w obu kolorach :crazy:
kupiłam za to kieckę i spódnicę :) kieckę będę mieć na komunię w maju
jeszcze spodnie pomarańczowe były fajne, ale miałam rajstopy na sobie i ciężko się mierzyło, muszę zrobić 2 podejście :)

siog

obkupilam sie Marni dla H&m ale chyba nie pokaze  :rotfl: bo spodnie sprzataczki kupilam

tiliam

justynaaaa2
Fajne bardzo!!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

Cytat: siog w 10 Mar 2012, 23:51:21
obkupilam sie Marni dla H&m ale chyba nie pokaze  :rotfl: bo spodnie sprzataczki kupilam
byłam dziś w hm, podobała mi się jedna bluzka Marni (ta co przybylska miała na którymś tam zdjęciu wrzuconym wcześniej) i w tym wzorze sukienka :) ale była taka kolejka do przymierzalni, że olałam na razie tą sukienkę ;)
a co najlepsze każdemu dawali lanserską torbę zieloną Marni, kupiłam kilka koszulek po 19,90 i się lansowałam z tą torbą :D

Dodany tekst: 11 Mar 2012, 00:05:56

swoją drogą nie wiecie czy w hm można zwracać w każdym innym czy tylko w tym co się kupiło?
nabyłam jedną bluzkę i w domu jak zmierzyłam zobaczyłam, że ma dziurę na rękawku (nie na szwie, tylko taka ordynarna dziura na środku  :crazy:) i chcę jutro podjechać wymienić, ale będę koło innego hm  :hmm:

feeling.good

justynaaaa2, można w każdym

ddu

pokazuj, pokazuj
chcę zobaczyć to na żywym człowieku! w toruniu to na 100 % niemożliwe :D

justynaaaa2

cherry

justynaaaa2 fajne te kiecki. No po tych ciuchach co pokazujecie (Ziuta i ty) musze sie przejsc do Orsay - juz dlugo nie bylam.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

magoo

ja dzisiaj przymierzałam jedną spódnicę z tej kolekcji, ale wyglądałam jak wieś tańczy i śpiewa więc dałam sobie spokój :D

aja

ja kupiłam i czekam na przesyłkę i bardzo jestem ciekawa czy będzie mi w niej dobrze, tylko kolor granat bo w kremie nie ma romiaru :(

aniak1211

aja
Fajna:)
Czekam na zdjecie sukienki na tobie:)

goga

aja a gdzie nabyłaś tę kieckę ??? :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

emcia

Cytat: aja w 12 Mar 2012, 07:03:37
ja kupiłam i czekam na przesyłkę i bardzo jestem ciekawa czy będzie mi w niej dobrze, tylko kolor granat bo w kremie nie ma romiaru :(
fajna
przez chwilę miałam podobną
ale była tak szyta, że chodzić się prawie nie dało

aja

Cytat: ziuta w 12 Mar 2012, 11:06:38wygląda na asos
dokładnie asosowa
ale do kupienia na allegro bo na asosie juz chyba jej nie ma

goga

Cytat: ziuta w 12 Mar 2012, 11:06:38
po modelce wygląda na asos ;)

też odniosłam takie wrażenie - zarowe modelki też bardzo charakterystyczne ;)

aja - dzieki :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

marax

Cytat: aja w 12 Mar 2012, 07:03:37
oj mozesz byc zawiedziona mialam ta sukienke w kilku kolorach i rozmiarach . Kiedys kupilam pare sztuk i sprzedalam z zyskiem na allegro . Ona jest bardzo dziwnie uszyta . Na mnie dobry byl tylko ten najmniejszy rozmiar z mozliwych ( a i tak byla za szeroka lekko). Na zdjeciu jest super ale w realu traci moim zdaniem duzo . Dziwny ma ten material i bardzo szeroka jest . Trzeba miec duzy biust zeby jako tako lezala

aja

eeee moja sasiadka ja ma i super w niej wyglada  a biust ma sredni raczej tylko ze wysoka to była troszke przy krótka

marax

Cytat: aja w 12 Mar 2012, 20:19:21
eeee moja sasiadka ja ma i super w niej wyglada  a biust ma sredni raczej tylko ze wysoka to była troszke przy krótka
tak ? mi jakos tak wisiala nawet ta w rozmiarze trzydziesci sześć . No nie pasowała mi wcale . Duzo ladniejsza byla na zdjeciach jak dla mnie

ddu

dlatego ja się boję kupować sukienki przez net