Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

Cytat: wrobelek0403 w 22 Mar 2012, 21:27:50
mobka wow, alez figura  :bravo: :bravo:

salsa, gdzie takie dają???

Reserved ma podobne.

Salsa, no w sumie samo z siebie, choc problemy z kamieniami w pecherzyku zolciowym mnei zmobilizowaly, zbey jesc mnneij i troche lzej ;D

salsa

Mobka ale pomacaj sobie ta w RE :D ja macałam i oglądałam
widać kiepską jakość niestety

ciekawy sposób na dietę - wyhodować sobie kamienia :D nie no ale widac, ze fajnie jest ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mobka

Salsa, ja tylko na stronie widzialam, marynarki to nie moja bajka.

Bylam dzisiaj w promodzie, ale mnie wlasnie ich jakos tez nie zachwyca. Patrzylam na spodnie, ale cena (cos ok. 160zl) mnie odstraszyla.

salsa

te marynaki o dziwo maja z grubego mięsistego materiału :) a ze spodniami to poczekaj
ja kupiłam te, które na strefie się tak podobały - ale na przecenie za 89 zł (chyba taka cena była) a nie 129 i mieli pełną rozmiarówkę
kupiłam sobie granatowe i zielone :)

magdalinska

Cytat: salsa w 22 Mar 2012, 21:39:21ciekawy sposób na dietę - wyhodować sobie kamienia Cheesy
no :D tylko jak to zrobic ;)

wrobelek0403

Cytat: salsa w 22 Mar 2012, 21:50:29zielone

taaaa, ja za nie zapłaciłam 129 plus 40 za szycie sladów po heniowych zebach :headbang:

musze sie przejsc do promodu, choc w sumie nie wiem za co. :/
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mobka

Salsa, no czekam ze spodniami, czekam, bo licze, ze jeszcze rozmiar mniejsze wezme :P

abkasia

Mobka wygladasz pieknie i bardzo szczuplo :)

salsa

Cytat: mobka w 22 Mar 2012, 21:53:25
bo licze, ze jeszcze rozmiar mniejsze wezme :P
w to nie wątpię jak na Ciebie patrze :)

konwalia

mobka ale zeszczuplałaś, super wyglądasz!

jo_miekka

to ja się wyłamię, dla mnie Mobka od zawsze tak wyglądała, nie pamiętam, żeby była jakoś szczególnie tęższa (prócz ciąży, rzecz jasna), ale skoro sama twierdzi, że zeszczuplała, to zeszczuplała :D

wrobelek0403

Cytat: jo_miekka w 23 Mar 2012, 09:32:47
to ja się wyłamię, dla mnie Mobka od zawsze tak wyglądała, nie pamiętam, żeby była jakoś szczególnie tęższa (prócz ciąży, rzecz jasna), ale skoro sama twierdzi, że zeszczuplała, to zeszczuplała :D

ja chyba miałam obraz grubszej mobki, bo ona pisała, ze za duzo wazy :)

a tu taki lachon, wiec uznałam ze schudła :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

a co Wy, chociazby po buzi nie widzicie?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

mobka - swietnie wygladasz!!!  :champaign: :champaign: :champaign:
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

siog

ja mam kryzys ubraniowy:( nie mam co zalozyc...
jutro mam isc na kolacje i nie wiem co zalozyc!

brakuje mi spodni a w sklepach juz rozmiarow nie ma z nowych kolekcji  :thumbdown:

niewiemjaka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 23 Mar 2012, 09:48:31a co Wy, chociazby po buzi nie widzicie?
widać widać, po buzi to zauwazyłam na fotach z młodym :) chociaz tam figura schowana :D mobka super!

zwierzatko_mojej_mamy

a ja sprzatnelam szafe ;D z miliona rzeczy zostalo mi ok 30, ktore na mnie pasuja, podobaja mi sie, sa w moim stylu i nie maja 15 lat :D czesciowo jestem szczesliwa jak norka, czesciowo chcialabym sprzedac te himalaje ciuchow tak, zeby mi chociaz na 3 nowe starczylo ;)

co rowniez jest boskie to to, ze nie mam zadnych spodni :D wszystkie ZA SZEROKIE w pasie o jakies 10 cm!!! :D jejejejeje :D no jednak bez spodni troche smutno ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

Cytat: jo_miekka w 23 Mar 2012, 09:32:47

No ja siebie widze tak samo :D znaczy sie widze, ze jest mnie mniej, ale jakos nie rzuca mi sie to w oczy tak bardzo. No i po ubraniach czuc. Na wadze tak od poczatku grudnia jakies 6,5kg mniej.

Tylko ja mam kijowa figure, bo uda wciaz mam masywne ;D I kupienie dla mnei spodni, spodenek to koszmar... ech ;D

Jest mi niezmiernie milo, ze zostalam tak skomplementowana. Pozwole sobie za chwile zdjecia pousuwac ;D

szelma

Ja też sprzątnęłam, ale nie mam serca nic wywalać, bo wszystko noszę :D. Schowałam tylko do torby jedne sztruksy, które są za małe (no ewidentnie, kurde, w dupie nie wchodzę, ale, z drugiej strony patrząc, to mam je od czasów liceum ;) ), i jedną bluzkę z plamą ;). I dalej z torbą nic nie zrobiłam :D. Nie nadaję się do sprzątania :D.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

mayagaramond

Cytat: szelma w 23 Mar 2012, 10:22:46ale nie mam serca nic wywalać

ja tez  nie..., no chyba, ze cos sie juz naprawde do niczego nie nadaje ;)

Kiedys, kiedys oddalam corce sasiadki wor ciuchow, o ktorych myslalam, ze nie zaloze. Taaa, niecaly rok pozniej latalam po sklepach szukajac podobnych.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

szelma

:D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

niewiemjaka

:D

mayagaramond

moje desperacyjne poszukiwania spodnicy/ sukienki w owoce zaowocowaly tym o to znaleziskiem lol:

http://www.qvc.de/deqic/qvcapp.aspx/app.detail/params.item.141394/walk.yah.AAAI-CCJZ?ref=492848-459351884&affmt=2&affmn=3&cookie=set

I teraz zastanawiam sie nad kupnem i przerobka, bo nic innego nie moge znalezc...