wyprzedaże 2011/2012

Zaczęty przez damka, 28 Gru 2011, 22:04:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ishka82

zwierzatko_mojej_mamy, mnie się sweterek bardzo podoba :) chciałabym zobaczyć Cię w nim ;)

zosia2007

ja sie dzis wkurzylam,
kupilam sobie jeansy z mango rurki jakies 3 tyg temu i mi pekly na kolanie dzis
ok, cena nie byla duza bo tylko 49 pln ale co to za jakosc? mam kilka par jeansow z mango juz kilka lat i zadne sie nie podarly a te po 3 tyg :zly:

ishka82

Cytat: zosia2007 w 13 Sty 2012, 12:30:01
ja sie dzis wkurzylam,
kupilam sobie jeansy z mango rurki jakies 3 tyg temu i mi pekly na kolanie dzis
ok, cena nie byla duza bo tylko 49 pln ale co to za jakosc? mam kilka par jeansow z mango juz kilka lat i zadne sie nie podarly a te po 3 tyg :zly:
jak masz paragon, to złóż reklamację

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: siog w 13 Sty 2012, 12:12:37ano Smiley jak mnie lonowki wkurzaly i przez jakis czas nie bylo mozna kupic normalnych dzinsow, takich zeby pol dupy nie wylazilo jak przykucniesz
tez nienawidze ;)

Dodany tekst: 13 Sty 2012, 12:34:33

Cytat: golinda w 13 Sty 2012, 12:17:36
lonówki? co to?

nizej niz biodrowki lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

lonówki? co to?
łonówki, pewnie biodrówki lub jeszcze nizsze

zosia2007

Cytat: ishka82 w 13 Sty 2012, 12:33:22
jak masz paragon, to złóż reklamację
nie mam, wyrzucilam po przymierzeniu ubran w domu

swiat sie nie zawalil bo ja sobie naszyje od srodka latke i bede udawac ze ta dziura to tak mialo byc :D no ale do pracy juz ich nie zaloze

niewiemjaka

Cytat: Kasia w 13 Sty 2012, 12:36:49łonówki
jezusie łoniaki ? łoniaki kłaki ? o czym wy tu gadacie fuuuj lol

abkasia

zwierzy, sweterek ladny, :D
ziutka, no ladnie Ci :D

:D
nie chodze i nawet mi si enie chce... ;D

iksa_nl

Dostalam w prezencie gwiazdkowym karte do reserved ale tez jakos nie moge sie zebrac... ehh
ale oczywiscie co rano nie mam sie w co ubrac ;)

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy mnie sie sweter podoba :D tez bym go kupiła, ale za bardzo poszerza mnie w biuscie :P
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

off t.
Abkasia, a gdzie Twój świetny awatar? (b. mi się podobał)

abkasia

Cytat: mary_popins w 13 Sty 2012, 15:27:01
off t.
Abkasia, a gdzie Twój świetny awatar? (b. mi się podobał)
:D

mary

no tak ;) Chodzi mi o ten w sukience zielonej - boski był :D

malutenka

Na wyprzedażach nie podobało mi się kompletnie nic :( będę chodzić w worku na ziemniaki.

nionczka

lonówki? co to?
jak mówią w Hiszpanii spodnie pod włos

Dodany tekst: 13 Sty 2012, 19:01:45

Ziuta, Damka, fajne ubrania sobie kupiłyście, ale Wasze figury (obie) i buzia Damki, do pozazdroszczenia!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mobka

Ziuta, jak ja c zazdroszcze szczuplosci i dlugosci tez troche. Swietnie wygladasz w tej marynarce!

Dodany tekst: pią, 13 sty 2012, 20:48:01

A i bylam dzisaij w Arkadii, ja pierdziele, ja tam nie moge nic kupic. wyprzedaze tam wygladaja tragicznie, wszystko poprzeceniane w wiekszosci sklepow w jednym miejscu wisi, wiec tam cos znalezc.... nomasakra.Znacznei bardziej wole male centra niz Arkadie. Nie nadaje sie ;D

ziuta

Cytat: mobka w 13 Sty 2012, 20:45:46i dlugosci tez troche
nie wiesz co mówisz, kobieto lol dobrze, że chociaż dodałaś "trochę" :D
ja też na wyprzedażach w silesii w katowicach nic nie umiałam kupić, ale pojechałam do bielska o godz. 19.30, a tam kultura, ludzi jak na lekarstwo, wszystko na wieszakach albo ładnie poukładane, nawet buty w zarze równo poustawiane na półeczkach (w katowicach jeden but z pary w moim rozmiarze był pod stołem, a drugi pod wieszakami na drugim końcu sklepu lol), no aż się chciało przeglądać ;D

mobka

No tylko troche, bo czesc rzeczy wyglada lepiej na wysokich, ale jak juz jest cos za krotkie, to nie wydluzycie. Skrocic znacznie latwiej :D

ziuta

Cytat: mobka w 13 Sty 2012, 20:55:53ale jak juz jest cos za krotkie, to nie wydluzycie. Skrocic znacznie latwiej
o to to!
no można jeszcze udawać, że miało być krótkie :D :D

mary

Ziuta, do K-c przyjeżdża duużo więcej ludzi na zakupy niż do B-B, stąd u nich porządek, a u nas total rozpiździel. Też mnie to wkurza, gorzej niż w lumpach.

ziuta

Cytat: mary_popins w 13 Sty 2012, 22:32:23
Ziuta, do K-c przyjeżdża duużo więcej ludzi na zakupy niż do B-B, stąd u nich porządek, a u nas total rozpiździel. Też mnie to wkurza, gorzej niż w lumpach.
ale no właśnie wiem :D właśnie dlatego pojechałam do b-b ;D

mary

no ale z K-c do B-B jest chyba ponad 70km - tyle jechać w celach zakupowych to by mi się nie chciało. My w B-B jesteśmy tylko przy okazji, jak w górach jesteśmy na weekendy.

aniak1211

Cytat: mary_popins w 14 Sty 2012, 12:34:05jest chyba ponad 70km - tyle jechać w celach zakupowych to by mi się nie chciało

Moja szwagierka jezdzi ponad 120km. w jedna strone zeby kupic malemu COS w zarze:D
Bardzo czesto tak jezdzi i pozniej narzeka ze nie ma kasy;D

ziuta

Cytat: mary_popins w 14 Sty 2012, 12:34:05
no ale z K-c do B-B jest chyba ponad 70km - tyle jechać w celach zakupowych to by mi się nie chciało. My w B-B jesteśmy tylko przy okazji, jak w górach jesteśmy na weekendy.
ale ja mieszkam dokładnie pomiędzy - do katowic mam 40 km, a do bielska 30 ;D ;D