wyprzedaże 2011/2012

Zaczęty przez damka, 28 Gru 2011, 22:04:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mary

Cytat: kasiad w 23 Sty 2012, 18:30:21mary_popins w tym kolorze?
no tego nie jestem pewna, bo te kolory z netu mi kompletnie nie pasują do tych sklepowych - ja mam szary, jasny. Chyba były też ciemniejsze szare wcześniej, ale u nas w zarze już wszystko przebrane, więc kupiłam ten jaśniejszy (na pewno nie jest to ten najjaśniejszy z www).

claridad

Cytat: kasiad w 23 Sty 2012, 18:30:21
claridad pewnie, że bym kupiła, pytanie, czy jeszcze takie som?  :hmm:
gdy kupowałam, były 2 m i 2 s-ki, o dziwo wzięłam s, chyba drugi raz w życiu (pierwszy to bluzka w carry) :D
jutro będę niedaleko to zajdę i zobaczę, czy jeszcze są :) tylko napisz jaki rozmiar :)

Dodany tekst: 23 Sty 2012, 18:31:23

mary_popins w tym kolorze?
oo jakbyś mogła spojrzeć to byłoby bosko!!! Rozmiar, hmmm chyba M, w S nie wlezę :) Jakby u mnie nie było a u Ciebie były to bym Ci puściła przelew, ok? Bo kurdę strasznie taki płaszczyk za mną chodził a teraz sam się znalazł :D

kasiad

Cytat: claridad w 23 Sty 2012, 18:55:08
oo jakbyś mogła spojrzeć to byłoby bosko!!! Rozmiar, hmmm chyba M, w S nie wlezę :) Jakby u mnie nie było a u Ciebie były to bym Ci puściła przelew, ok? Bo kurdę strasznie taki płaszczyk za mną chodził a teraz sam się znalazł :D

to teraz trzymaj  :thumbup: żeby do jutra nikt ich nie wykupił  ;) przynajmniej tego m  ;)

claridad

kasiad
jakby nie bylo M to bierz S :D będę miała większą motywację do chudnięcia  :rotfl: :rotfl:

kasiad

Cytat: claridad w 23 Sty 2012, 19:04:53
kasiad
jakby nie bylo M to bierz S :D będę miała większą motywację do chudnięcia  :rotfl: :rotfl:

dobra, idę jutro do sklepu  ;)

claridad

no kurna trzymam kciuki bo ten sweterko-płaszczyk by mi zarąbiście pasował do prawie wszystkiego co mam w szafie :D
Kasiad tylko koniecznie napisz mi smska jak zweryfikujesz bo jak nie będzie to ja dzisiaj wszystkie Zary w Wawie objadę :D :D :D

kasiad

Dobra, dobra, po 15-tej dam znać  ;)

claridad

szukałam w zarze i dupa :( ale za to kupiłam ze 3 KARDIGANY :D

wrobelek0403

Cytat: claridad w 24 Sty 2012, 21:03:00

zdjecia, zdjecia :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

claridad

Cytat: wrobelek0403 w 24 Sty 2012, 21:08:42
zdjecia, zdjecia :D
teraz nie mogę bo T. jeszcze nie wiem że kupiłam :D zamierzam wprowadzać po kolei na zasadzie "nowe? nie! to staroć, kupiłam z miesiąc temu" lol

wrobelek0403

Cytat: claridad w 24 Sty 2012, 21:10:53
teraz nie mogę bo T. jeszcze nie wiem że kupiłam :D zamierzam wprowadzać po kolei na zasadzie "nowe? nie! to staroć, kupiłam z miesiąc temu" lol

rozumiem :rotfl: :rotfl:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

kasiad

Cytat: claridad w 24 Sty 2012, 21:03:00

szkoda, że nie udało mi się kupić tego płaszcza :( cholera musieli wykupić potrzebny mi rozmiar
claridadku zajrzę za kilka dni jeszcze do zary, może dorzucą  ;)

konwalia

clari ja mogę dziś/jutro zajrzeć do dwóch sklepów zary, daj kom na priv

dragonfly

o, dzisiaj przyszla moja sukienka/tunika do karmienia ;) z COSia ;D
ona jest taka "kwadratowa" i ma fajne kieszenie :)
lubie to ;)

wrobelek0403

zmierzyłam pare rzeczy i nawet wziełam jeden sweter, ale w domu zaczełam miec watpliwosci.

ten w kratke kupiłam, co myslicie??

Dodany tekst: 26 Sty 2012, 00:05:10

dragonfly nie obraz sie, ale przypomina mi podomke ;) jakas taka zbyt luzna chyba jest :knuje:

dragonfly

Cytat: wrobelek0403 w 25 Sty 2012, 23:04:25dragonfly nie obraz sie, ale przypomina mi podomke wink jakas taka zbyt luzna chyba jest knuje
:rotfl:
eeeee, no ona taka luzna ma byc, to jest rozmiar 36  :rotfl:

Dodany tekst: 26 Sty 2012, 00:16:55

wrobelek0403 nr 1 odpada, nr 2 - fajny dekolt, nr 3 - fajnie na Tobie wyglada :D

aja

wróbel  dla mnie najfajniej wygladasz w pierwszej i jeszcze fajnie z turkusowej a w tym w krate najgorzej i zupełnie mi sie nie podoba, powieksza Cię ta krata na biusście, poszerza - ja bym wymieniła

Dodany tekst: 26 Sty 2012, 01:38:53

nie no moze przesadziłam pisząc,że Cię poszerza ale zdecydowanie jest mało atrakcyjny
do pierwszej nawet jak założysz białą bluzkę pod spód to tez będzie fajnie

fasolka1980

wróblos - ostatnia najfajniejsza

nionczka

Cytat: wrobelek0403 w 26 Sty 2012, 00:04:25zmierzyłam pare rzeczy i nawet wziełam jeden sweter, ale w domu zaczełam miec watpliwosci.

ten w kratke kupiłam, co myslicie??
ostatni zestaw dla mnie bomba! Spodnie i koszula, miodzio! Tez chce taką bluzkę!

emcia

salsa

Trójkę wybierz :) skąd ta bluzka?

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ziuta

zdecydowanie trójka!
jedynka też ok
niestety najgorzej dwójka, jak dla mnie :blush:

salsa

ziuta i dla mnie ale ja nie jestem obiektywna - nie przemówiła do mnie moda ani na kratkę ani na kratkę w rombie :P

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ziuta

ja nie mam nic przeciwko kratce samej w sobie, ale w tym wydaniu niestety szału nie ma ;D

wrobelek0403

jak to słusznie ujeła ziuta - szału nie ma :D :D

dzieki laski, polewam :beer: i oddam, poszukam czegos innego :) ta niebieska jest piekna, tylko materiał taki sobie :knuje:

ciuchy są z Mohito, kupiłam jeszcze granatowe zamszowe rekawiczki za całe 25 zł :D