Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Cytat: ziuta w 25 Paź 2011, 12:05:08każdy (!) kto wchodził do biura pytał, czy mi zimno

niech spadaja.

Dodany tekst: 25 Paź 2011, 11:10:58

To jest moja (niestety zdjecie kiepskie):

http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,5939.msg1066094.html#msg1066094
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

Cytat: mayagaramond w 25 Paź 2011, 11:05:05
zalezy jaka masz kurtke, moja czarno-turkusowa nosze jak marynarke.
mnie sie ciężko pracuje w kurtce, czasem jak siedzę i długo pisze to ściągam tez marynarkę
moja praca to głownie pisanie pisanie czytanie przepisów lex i znowu pisanie
dlatego często siedzę w samej bluzce bez marynarki - kurtka juz by zupełnie mnie dojechała
poza tym jak tu sie zima ubrać - w kurtce za zimno z płaszczem na kurtkę nie dałabym rady :D same problemy

mam jedną taką ramoneskę cieniuteńką z zapięciem pod szyją - pasek z dziurką i guzik
miałam w tych chodzić po biurze
zawsze ściągam :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

errata

kupiłam sukienkę trochę w amoku, bo dopiero w domu do mnie dotarło w jakim kolorze :D
ale tylko ta jedna została, więc wyboru nie miałam. Niestety nie bardzo wiem, z jakim kolorami mogłabym ją nosić.

To nie ten fason, ale kolor ten i moja też jest z dzianiny
http://www.ceneo.pl/10547917

siog

Cytat: errata w 27 Paź 2011, 23:31:18
kupiłam sukienkę trochę w amoku, bo dopiero w domu do mnie dotarło w jakim kolorze :D
ale tylko ta jedna została, więc wyboru nie miałam. Niestety nie bardzo wiem, z jakim kolorami mogłabym ją nosić.

To nie ten fason, ale kolor ten i moja też jest z dzianiny
http://www.ceneo.pl/10547917

kazdy kolor bedzie pasowac. czerwien, roz, chabrowy, i wiele innych

errata

Cytat: siog w 28 Paź 2011, 20:23:20
kazdy kolor bedzie pasowac. czerwien, roz, chabrowy, i wiele innych

o dzięki  :beer:

bo już myślałam, że tylko szary i czarny :( choć myślę też o morski kolorze

wrobelek0403

dragon, ta pierwsza kiecka boska :dreaming:

dlaczego ja zle w takich wygladam,?? :(
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

dragonfly

wrobelek0403 nikt nie powiedzial, ze ja bede w niej dobrze wygladac  :mocking: W razie czego wymienie na jakis sweterek ;) A powaznie, to zwykle duze biusty sa "problemowe" w takm stylu (no chyba, ze sie ma biust i 180 cm, wtedy wszystko dobrze wyglada ;D )

magoo

wrobelek0403

dragonfly ja mam jeszcze problemy z brzuchem, nie jest idealny i pod taką kieca widac kazdą fałdke :(
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

abkasia

Cytat: wrobelek0403 w 29 Paź 2011, 09:54:17
dragonfly ja mam jeszcze problemy z brzuchem, nie jest idealny i pod taką kieca widac kazdą fałdke :(
Pan Janykow kaze nosic bielizne korygujaca :D

wrobelek0403

Cytat: abkasia w 29 Paź 2011, 10:55:31
Pan Janykow kaze nosic bielizne korygujaca :D

nie cierpie :crazy: jest za ciasna i "gryzie" ;)

malutenka

Cytat: abkasia w 29 Paź 2011, 11:55:31Pan Janykow kaze nosic bielizne korygujaca
Raz miałam na sobie takie majty prawie pod biust i myślałam, że spazmów dostanę zaraz takie to niewygodnie, niby obciskało i spłaszcało, ale piło, gryzło i żyło własnym życiem :D

abkasia

zeby byc piekna trzeba cierpiec  ;D

wrobelek0403

Cytat: malutenka w 29 Paź 2011, 12:30:32piło, gryzło i żyło własnym życiem

lol lol lol :highfive:

malutenka

mobka

Mnie zawsze zastanawia, czy te majtki nie zjezdzaja od gory i sie nie roluja?

wrobelek0403

Kasia

ja zaraz po porodzie kupiłam majty lol
zalozyłam je ze trzy razy po czym wywalilam do kosza
nie nadawały się ;) miałam własnie opone pomiedzy majtami a stanikiem lol lol lol

magoo

na ostatnie wesele założyłam takie majty :D
w kościele wytrzymałam, ale zaraz po poszłam zdjąć cholerstwo
ale ciasno było lol lol lol

konwalia

ja bym miała jeszcze wałek na udzie lol

sonatina

Moja mama ma takie majty:
Dzięki tym szelkom nie zjadą na dół. Ostatnio nawet chciała mi je wcisnąć i musiałam przymiezyć:)