Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

no dla mnie dekolt jest nie do przyjecia ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Granatowa i ta na impreze grudniowa sa super, ale ta szara tez mi sie nie podoba. Za bardzo pod szyje ;)
Ta granatowa tez moglaby byc bardziej wycieta.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Kasia

czarna mi się podoba :)
pierwsza szara jakas taka .... szara, w zyciu bym nie powiedziała że to ty, jakos tak bylejako ;) a golinda nie moze byc bylejaka ;)

zwierzatko_mojej_mamy

no mowie ;D dekolt psuje ja cala ;) to jest najbardziej znienawidzony przez mnie kroj dekoltowy - ja to nazywam krojem a la t-shirt - zadnej kobiecie w takim nie bedzie dobrze wg mnie i wszystko potrafi popsuc ;D jakby miala nawet golf po uszy to by juz byla fajna ;)

www.annawilk.pl

wrobelek0403

golinda piekne :dreaming:

kupiłas stacjonarnie, czy w necie?? kurwa - u nas w mango sa takie szmaty, ze szkoda gadac :(

ja chce ta czarna :crying:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

malybob

Aaaa, Golinda, jaka Ty masz figure! (niby sie juz powinnam przyzwyczaic, co ktoras wkleja zdjecia, to zazdrosc chwyta ;) ale w tej czanerj sukience to juz w ogole...).

damka

az wlazłam na strone i juz mam 3 kiecki w koszyku :)

niewiemjaka

golinda piekne kiecki! :D i w tej z golfem tez fajnie ;) nie marudkaj ;)

fasolka1980

wszystkie mi się podobają, ta a'la jackie najbardziej :)

wrobelek0403

damka znalazłas moze gdzies opis, jaką długosc mają te kiecki???

bo jak znam zycie, modelki sa z 10 cm wyzsze niz ja :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

abkasia

rudasekawf

Cytat: wrobelek0403 w 31 Paź 2011, 15:07:13bo jak znam zycie, modelki sa z 10 cm wyzsze niz ja
mam ten sam problem, przy 165 cm wzrostu to nawet ponad 10 często. Do tego mam jeszcze stosunkowo krótkie nogi w porównaniu do tułowia i dużo rzeczy wygląda dziwnie.

inkageo

Imagine there is no hate

ziuta

Cytat: golinda w 31 Paź 2011, 19:05:12
mąż mi kupił tę czarną, przezroczystą w grochy ;D
golinda pokaż się w niej koniecznie!

siog

ogladalam dzisiaj ten plaszcz w Zarze. jest absolutnie boski... i lepiej wyglada w realu niz na modelce...
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ie/en/zara-W2011/122020/560510/STUDIO%2BCOAT%2BWITH%2BBELT

a w koncu kupilam tylko dzinsy. ogolnie brakuje mi spodni.

mam zamiar w nast tyg kupic tez te zielone butelkowe
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ie/en/zara-W2011/122013/509543/TROUSER%2BWITH%2BCONTRASTING%2BWAISTBAND

mayagaramond

siog - piekne sa te zielone spodnie...
Moze je kupie.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

aja

Cytat: golinda w 31 Paź 2011, 10:30:00http://shop.mango.com/PL/p/mango/clothing/dresses/contrasting-trims-dress/?id=53441458_02
http://shop.mango.com/PL/p/mango/clothing/dresses/mini-dress/?id=51440355_60 (te planuje nosić z grubymi bordowymi rajstopami (kupiłam kolor wino) i cienkim paskiem w tym kolorze)
podobaja mi sie
choc mam wrazenie ze w szarej wygladasz troszke grubiej :D moze to przez strukture materiału
ja chce taka bordowa :)
Golinda to 's' ?

salsa

no to widziałam fotki nie czytałam komentarzy jeszcze :)

Czarna cudowna, widziałam ja i sama mam zamiar nabyć bo jest ekstra tylko muszę najpierw byc po egzaminie i miec czas na zakupy :)
w kazdym razie  świetnie :)

natomiast ta szara... powiem Ci, ze moze to zalezy od dodatków bo to taka pracowa jesienna sukienka... kurcze no nie za bardzo mi sie widzi - ten dekolt nie jest dobry dla Twojego biustu - albo moze ten materał, sama nie wiem... pewnie to kwesiat gustu ale w porównaniu z tą czarną wydajesz się taka... większa, nabita?? mam nadzieje, ze sie nie obrazisz bo to kwestia sukienki :)

Dodany tekst: 02 Lis 2011, 12:16:06

a teraz rzucę okiem na komentarze :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

salsa

imprezową widziałam - tez bardzo mi sie podoba ale nie widziałam jej na zywo - moze nie było wtedy - w kazdym razie bardzo mi sie podoba i tez przymierze :) mango ma fajne sukienki, ja lubie:) pokaż siebie w imprezowej :)

co do tej szarej to myślę, ze jej by sie przydało w zestawieniu z Twoim biustem założyć długi wisior, żakiet albo rozpięty sweterek - żeby zrobic taka linie wzdłuż - bo ten dekolt to taki na małe biusty :)

zwierzatko_mojej_mamy

nie zgadzam sie ;D ten dekolt jest dla nikogo - maly biust splaszczy do nieistniejacego :D

www.annawilk.pl

salsa

Zwierzu no moze - ja nie mam takich dekoltów bo nie gustuje wiec nawet nie mierzę - ale moze jak sie pokombinuje to mozna wydobyć z tego fajny rysunek szyi i dekoltu :)

mayagaramond

Nie lubie takich dekoltow "pod szyje", chyba ze w rozpinanych swetrach.

ziuta

Cytat: golinda w 02 Lis 2011, 13:08:22i mam dość długą szyję, więc chyba nie jest źle
no właśnie ja lubię taki dekolt, bo mnie optycznie skraca ;D i nie mam wrażenia, żeby spłaszczał biust, a jestem na tym punkcie dość wrażliwa :D

mayagaramond

Cytat: golinda w 02 Lis 2011, 13:08:22ja się dobrze czuję w tej sukience, naprawdę!

nie wierze lol lol lol ;)