Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

inkageo

Ziuta jednak zostawiam tunikę i koszulę, przepraszam  :blush: Wczoraj miałam ewidentnie zły dzień :D
Ale całą resztę chętnie bym odesłała, jeszcze jest za mała bluza na M. wszystko duże i ciężkie, najtańsza przesyłką 40 zł, ale jestem zła  :headbang:
Już nawet miałam na allegro wystawiać, ale net mi się rwie.. A zdjęcia ze strony internetowej są takie sobie, ech...
Imagine there is no hate

ziuta

Cytat: inkageo w 18 Paź 2011, 20:47:55Ziuta jednak zostawiam tunikę i koszulę, przepraszam   Wczoraj miałam ewidentnie zły dzień
spoko ;D

abkasia

Cytat: golinda w 18 Paź 2011, 20:55:48
fatalne foto, kiecka za krótka, za ciasna w biuście, do pracy się nie nadaje :( odsyłam
uuu no rzeczywiscie krotka... zobaczymy jak bedzie na mnie...
ale moze do czanych kryjacych rajstop bedzie ok?

Dodany tekst: 18 Paź 2011, 20:59:27

na mnei si enie bedzie na biuscie obciskac, wiec moze bedzie dluzsza :D
zobaczymy :D
mam nadz, ze jutro bedzie :)

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: abkasia w 18 Paź 2011, 18:39:57wrobelek, plaszcz!!! Smiley

zrobiłam zdjecia i okazały sie za ciemne :headbang:

wrzucam jedno, a jutro zrobie jeszcze raz ;)

ps. pasek nie od kompletu
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rudasekawf

Cytat: golinda w 18 Paź 2011, 21:55:48iecka za krótka, za ciasna w biuście, do pracy się nie nadaje
rzeczywiście krótka
Cytat: abkasia w 18 Paź 2011, 21:58:24ale moze do czanych kryjacych rajstop bedzie ok?
wydaje mi się, że golinda powinna ją odesłać.

Cytat: wrobelek0403 w 19 Paź 2011, 00:30:06zrobiłam zdjecia i okazały sie za ciemne
Czekamy jeszcze na zdjęcia :)

mobka

Cytat: rudasekawf w 19 Paź 2011, 07:46:54wydaje mi się, że golinda powinna ją odesłać.
Ale abkasia mowila o sobie, bo tez taka zamowila :D

marax

wrobel mi sie podoba zdecydowanie lepszy kołnierz niz te poprzednie . Fajnie lezy

abkasia

Angie

wrobelek bardzo ładny płaszcz :)

Kasia

płasz mi się podoba :) podkresla boska figurę i wyglada fajnie

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

abkasia

wrobelek0403

dzieki laski :beer:

do płaszcza kupiłam jeszcze fuksjowy szal-komin :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

niewiemjaka

wrobelek super plaszc i Tobie pasuje!

Cytat: inkageo w 17 Paź 2011, 23:18:47Ja wzdycham czasem do tego:
http://www.sklep.ochnik.com/kamizelka-damska-ik012z11.html
a nie chcesz kupic prostszej kamizelki i tanszej acz efektownej równie i teraz bede zgadywac a jutro potwierdze gdzie dokladnie w Cubusie/Kapphalu ?

sonja

wrobelek0403 świetnie wyglądasz w tym płaszczu!

abkasia

dalej nie ma mojej kiecki... a czekam, bo jak bedzie nie taka to odesle ja z poprrzednimi ciuchami...

Dodany tekst: 20 Paź 2011, 12:14:22

przyszla ta sukeinka... no jest ladna, ladnei lezy nawet... tylko po co ona ma wszedzie ta podszewke cholerna??? nawet na rekawach... jak przez to nei moge reki podniesc w niej... nie mowiac juz o zrobieniu zdj i uwolnieniu sie z niej...
ta podszewka to jakas porazka....

abkasia

mm

Dodany tekst: 20 Paź 2011, 12:23:46

jedyne, jakie mi wyszlo, sory za jakosc...
fajna ta sukeinka, ladnei uszyta... ogolnie ok, ale po co ta podszewka w rekawach??? moze by ja wypruc???

Kasia

abkas bardzo ładnie wygląasz w tej kiecce :)
odsyłasz czy zostawiasz? bo może da się wypruć tę podszewkę

abkasia

Cytat: golinda w 20 Paź 2011, 12:26:02
wg mnie to nie jest tylko kwestia podszewki, ale uszycia
nie da się ruszyć łapami
myslisz? zapytam sie dzis swojej opiekunki, moze mi cos podopwie, bo ladna ta sukienka, ale cala jezdzi na tej podszewce i on przeszkadza

niewiemjaka

moze macie inne proporcje ? :knuje:

abkasia ladnie wygladasz, ale jak sie ruszac nie mozesz to oddaj
mi sie nie podoba zbyt taki zasloniety bardzo dekolt jednakowoz :knuje:

Kasia

Cytat: golinda w 20 Paź 2011, 13:32:26ale ona Tobie sięga niewiele przed kolano, na mnie jest bardzo krótka, przecież nie jesteś niższa... hmm
u Ciebie ta sukienka wygląda jakby za mała była :knuje: przyjemniej w porównaniu z abkasiowa fota :knuje: nie mówię że jest za mała ale tak wyglada ...

niewiemjaka

noooo ja już wiem gdzie jest różnica :D lol