Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

siog

zamawiam te spodnie. juz jak maz mnie potem zabije to chociaz w nowych spodniach  :rotfl: :rotfl: :rotfl: odkryje moje machinacja z karta kred. musze isc sobie swoja naladowac i przestac uzywac jego...

http://webstore.scotch-soda.com/fall-winter-2011/silky-party-pants-with-waist-tie.html

malutenka

Cytat: siog w 06 Paź 2011, 16:44:33juz jak maz mnie potem zabije to chociaz w nowych spodniach
:rotfl: :rotfl: Siog, na tym zdjęciu to te spodnie dla mnie jakoś niezachęcająco wyglądają, ale pewnie na człowieku lepiej...

aniak1211

Cytat: zosia2007 w 06 Paź 2011, 15:06:26
o takie, tylko byly w roznych kolorach:
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Tailored-Scoop-Neck-Fit-And-Flare-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1386258&cid=5235&sh=0&pge=3&pgesize=200&sort=3&clr=Fox+fur

Pelno tych sukienek u nas:)
Na markecie najtaniej:D
chyba 13funtow;D

Ja dzisiaj zakupilam sukienke,
musialam wydac gift card w sklepie w ktorym nic mi sie nie podoba;D
Spodnie mierzylam to za male albo za duze,
sukienke kupilam wlasciwie od niechcenia.

W h&M kupilam bluzke,jutro zrobie fotke to zobaczycie,
ja sama nie moglam sie zdecydowac,
ale stwierdzilam ze oddam pod ocene sadu strefowego:D
najwyzej oddam:D

Kasia

a w stradivariusie to ile jest czasu na zwrot towaru?

wrobelek0403

jak juz tam wrzucacie rózne stylizacje, to ja tez cos dorzuce, moj wczorajszy stroj do pracy :D

nowe zielone spodnie i burgundowy sweterek lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Imagine there is no hate

emcia

Kasia

tiliam

wrobelek0403

bardzo kobieco!
i like it :thumbup:

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 07 Paź 2011, 10:08:21
Fajnie i buty spoko :)

a dlaczego miałyby byc nie spoko? ;) czy bedziecie mi wypominac włoskie klapki do konca zycia??? lol lol lol

dzieki dziewczyny  :beer:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Kasia

Cytat: wrobelek0403 w 07 Paź 2011, 11:39:40włoskie klapki do konca zycia??
ja już o nich zapomniałam i teraz przypomniałas lol

inkageo

A ja wcale o klapkach nie pomyślałam :D Tylko, że fajne połączenie ciepłych ciuchów, ale do tego bose stopy i pięty - seksi :D
Imagine there is no hate

ziuta

wrobelek0403 super :) fajne spodnie :D
Ja ostatnio kupiłam do nich fioletowy sweterek w łódkę, ale ten burgund też fajnie pasuje.

Dodany tekst: 07 Paź 2011, 10:50:25

Cytat: inkageo w 07 Paź 2011, 11:43:36do tego bose stopy i pięty - seksi
stopy chyba jednak są w rajstopach ;) no chyba, że wróbel ma takie sine stopy z zimna ;D albo jest coś nie tak ze światłem, albo z moim wzrokiem ;)

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 07 Paź 2011, 10:43:36
A ja wcale o klapkach nie pomyślałam :D Tylko, że fajne połączenie ciepłych ciuchów, ale do tego bose stopy i pięty - seksi :D

hehehehe, :D

nie mam bosych stóp, tylko szare kabaretki :)

bardzo fajnie to wyglada, nawet  jakis zawiany wczoraj w autobusie chciał sie koniecznie dowiedziec, czy to rajstopy czy podkolanówki lol lol lol

inkageo

A ja myślałam, że to cień tak pada z łóżka i są bose :D
Imagine there is no hate

aniak1211

Chcialam wczoraj kupic sobie spodnie,
ale rozmiar 8 naciagnelam do kolan:D
10 juz na dupie byl,ale nie dopielam
12 wisialy;D
I zawsze mam taki problem,
chyba musze przytyc z 6 kilo by dobic do 12:D
Albo zgubic z 4kg i w 8 miescic sie:D

inkageo

Mi się podoba moje dzisiejsze zestawienie kolorów, ale zdjęcie nijak nie oddaje ich intensywności.. To jest taka trawiasta zieleń i mocny pomarańcz :) I uwielbiam od wczoraj pomarańczowy na paznokciach, tylko trzeba uważać z czym się go łączy :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo zielen boska :D pomaranczu nie lubie z definicji, ale połaczenia intensywnych kolorów uwielbiam, wiec na pewno wygladasz super :D

inkageo

Nawet lidlowy w5 do mycia wc się załapał na zdjęcie  :rotfl:
Imagine there is no hate

Kasia

Cytat: inkageo w 07 Paź 2011, 11:09:22
Nawet lidlowy w5 do mycia wc się załapał na zdjęcie  :rotfl:
kolorystycznie tak pasuje ze nawet go nie widac :D

aniak1211

Cytat: inkageo w 07 Paź 2011, 12:05:03I uwielbiam od wczoraj pomarańczowy na paznokciach,
Juz 3 sezon letni kocham pomarancz na paznokcich:)
Fajne zestawienie,zielen piekna:)

Dodany tekst: 07 Paź 2011, 11:12:56

Cytat: Kasia w 07 Paź 2011, 11:11:42
kolorystycznie tak pasuje ze nawet go nie widac :D
Ja nie zauwazylam,nawet jak sie przygladalam :rotfl:

marcheewka

Kupilam wczoraj granatową spódnice. Co pasuje do granatu?? Turkus, morska zieleń, śliwka??
A taki pudrowy róż?? Nigdy nie miałam granatowej spódnicy... Jakie rajstopy? Czarne chyba odpadaja, wczoraj jak ją mierzylam mialam grafitowe i wyglądało chyba ok.

feeling.good

ja tez lubię pomarańczowe paznokcie i w ogóle pomarańcz w tym sezonie.

ziuta

marcheewka w avanti napisali, że w tym sezonie króluje granat+beż :)
Ja mam dużo granatu i łączę z białym, czerwonym i z intensywnym różem, a ostatnio też z butelkową zielenią.

Kasia

Cytat: aniak1211 w 07 Paź 2011, 12:12:07Ja nie zauwazylam,nawet jak sie przygladalam rotfl
ja go szukałam dobrą chwilę lol

Dodany tekst: 07 Paź 2011, 11:19:13

Cytat: ziuta w 07 Paź 2011, 12:17:18marcheewka w avanti napisali, że w tym sezonie króluje granat+beż Smiley
masz najnowsze avanti?
mogłabyś spisac jakie sa zniżki, jakiej wysokosci i do jakich sklepów?
bo chyba jakiś weekend z avanti się szykuje 14-16.10 :knuje: