Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

salsa

wiekszość moich spodnic i sukienek ma kroj ołówkowy - choc takie rozszerzajace sie do dołu tez mam ale sa w mniejszosci :D no nic zobacze to bo mam ochotę na cos plisowanego zwiewnego w kolano albo ciut za - modna teraz taka długośc :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ziuta

Cytat: golinda w 05 Paź 2011, 09:35:40moja teściowa ma szerokie biodra i zawsze ubiera się w tym stylu - wygląda super
Może ja ją kupię mojej mamie :knuje:

mary

Salsa, fajną spódnicę wypatrzyłaś. Ciekawe jaki materiał - cena wskazuje na dość kiepski, niestety. Muszę oblukać przy najbliższej okazji jak będę w HM.

feeling.good

Cytat: jusia w 04 Paź 2011, 22:21:53
feeling ta kopertowka na zdjeciu extra, a w rzeczywistosci to raczej srednia, ten niebieski w realu taki jakis dziwny
ja tez kupilam dzis w kappahlu bluzke i szal, bardzo lubie ten sklep i zawsze wykorzystuje kupony :)

kolor faktycznie inny, ale mi się podoba. Zwłaszcza, że odkryłam "rączkę", której wczesniej nie widziałam :)

aja

ja bym chyba chciała tą torebkę ale ciekawa jestem jej wielkości
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/118156/388969/LARGE%2BSHOPPER

mobka

Cytat: aja w 05 Paź 2011, 17:59:32
ja bym chyba chciała tą torebkę ale ciekawa jestem jej wielkości
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/118156/388969/LARGE%2BSHOPPER
Masz wymiary na stronie. Spora sie wydaje. COs jak format A3, a nawet ciut wiecej.

zwierzatko_mojej_mamy

a ja chce torbe dragona ;) miala piekna dzisiaj ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

A to moja nowa kurtka. Niestety nie udalo mi sie zrobic porzadnego zdjecia:
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

konwalia

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

magdalinska

mayagaramond

Cytat: magdalinska w 06 Paź 2011, 08:41:42
fajna :)

:beer:

Ja to nawet uwazam, ze jest zajebista. A razem ze mna pol biura, lacznie z facetami ;D

malutenka

salsa, ta spódnica to bardziej jasno, czy ciemno szara? Bo na kazdym monitorze mi inaczej wyświetla.

salsa

Cytat: malutenka w 06 Paź 2011, 14:22:41
salsa, ta spódnica to bardziej jasno, czy ciemno szara? Bo na kazdym monitorze mi inaczej wyświetla.
miałam ja wczoraj obejrzec ale czasu starczyło mi tylko na zmierzenie płaszcza w stradivalusie, ktory okazał sie byc jeszcze w fajnym niebieskim (indygo) kolorze :D :D i teraz mysle czy go potrzebuje bo fajny na okres przejsciowy by byl ;)

malutenka

Jakby była ciemniejsza, to bym sobie chętnie do pracy kupiła, choć trochę obawiam się efektu guwernantki z dwudziestolecia :D A czas obejrzeć będę miała w okolicach weekendu dopiero.

OlaFasola

Chciałam dzisiaj obejrzeć tą plisowaną spódnice i nie ma jej u nas. Sukienka, którą wkleiła Salsa jest bawełniana, bardzo kiepski materiał, bardziej jak koszula mocna :) A tej dłuższej też nie było. Taką miałam ochotę coś sobie w HM kupić i nic mi się nie podobało oprócz ciuchów dla młodego.

iksa_nl

Cytat: mayagaramond w 06 Paź 2011, 15:11:54Ja to nawet uwazam, ze jest zajebista. A razem ze mna pol biura, lacznie z facetami

wg mnie rowniez :)

super :thumbup:

salsa

olafasola hmm to w takim razie to nie ejst ta sukienka a ta co pani miała musiała byc z poprzedniego sezonu albo nie wiem co bo ona była taka grubsza i miesista
no cos szkoda
bede polowac na spodnice
u nas w piatek jest noc zakupów w bonarce - licze, ze ludzi bedzie mało i sobie cos kupie ;)

OlaFasola

salsa, no szkoda, bo się trochę na nią napaliłam :) Na focie bardzo fajnie wygląda.
A spódnica była podobna, tylko miała takie bardzo drobne pliski i paskudny kolor, no i kosztowała jakoś ze 3x tyle niż ta którą wkleiłaś.

zosia2007

Cytat: salsa w 06 Paź 2011, 15:53:31nie wiem co bo ona była taka grubsza i miesista
moze asos, asos mial takie kiecki na wiosne wlasnie z takiego grubego miesistego materialu ;D

salsa

Ola normalnie te wiesci od Ciebie rozczarowują... ale plus taki, ze kasa zostanie w portfelu (jesli na buty nie wydam bo przecena w Nine West tez jest) :D

Dodany tekst: 06 Paź 2011, 15:03:17

Cytat: zosia2007 w 06 Paź 2011, 15:02:03
moze asos, asos mial takie kiecki na wiosne wlasnie z takiego grubego miesistego materialu ;D
nie no ta laska w H&M za lada powiedziała, ze to H&M .......

salsa

no i wałsnie podobnie wygladała ta na tej pani w h&m
az muszę sie tam przejsc

zosia2007

zara chyba tez takie miala to moze h&m tez ;D

salsa