Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

inkageo

Imagine there is no hate

salsa

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Wróbelku w Avanti jest duuuużo płaszczy. Ten zwrócił moją uwagę i zastanawiam się czy nie zamówić ;) Codziennie w czarnym eleganckim pewnie nie będę chodzić i ciągle czyścić z paproszków i psich kłaków..
http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/plaszcze/plaszcz_damski/8/0/15

Dodany tekst: 02 Paź 2011, 13:27:31

Ten kremowy też w sumie fajny..
Imagine there is no hate

inkageo

No materiał średni, ale fason/wzór super :) Czasem rzecz dizajnem nadrabia ;)
Wysyłka jest za darmo, więc nic nie ryzykuję :) Zastanowię się :)

Dodany tekst: 02 Paź 2011, 13:38:21

Na pewno nie kupię drugiego markowego drogiego płaszcza w jednym sezonie ;) Ja sknera jestem ;)
Imagine there is no hate

inkageo

Eeee no właśnie jest problem :D
Bo mam drugi czarny stary, który nie jest żadną alternatywą dla tego nowego. Stary ciepły sprzedałam na allegro jeszcze w tamtym roku. No i mam czerwony cieńszy, który jest już naprawdę zniszczony i powinnam się z nim pożegnać ;) Rok temu chodziłam głównie w białej kurtce z mango, ale już mi się znudziła..

Dodany tekst: 02 Paź 2011, 14:09:12

No dobra, już nie chcę płaszcza, chcę sukienkę z River Island w której pozuje Jabłczyńska :D
Imagine there is no hate

cherry

Cytat: inkageo w 02 Paź 2011, 14:53:15chcę sukienkę z River Island w której pozuje Jabłczyńska
pokazesz?
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

inkageo

Imagine there is no hate

cherry

Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo a ja chce river island w ogole ;( nam zabrali i sie smuce wielce - sa piekne spodnie takie jak ta sukienka - bialo-czarne - w ostatnio hocie ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

My mamy w Renomie wg adresów z Avanti, a ja tam nigdy nie docieram..
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

A bo tam nie ma HM ani innych tanich sklepów, tylko jakoś tak bardziej ekskluzif jest ;) A ja wolę wszystko na kupie :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 02 Paź 2011, 14:25:02Wróbelku w Avanti jest duuuużo płaszczy.

inka, dzieki :beer:

ja odpusciłam szukanie i zamierzam kupic płaszcz, jak pojade do lublina. ja tam zawsze znajduje to, czego potrzebuje :D :D i jeszcze nie musze płacic :P
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

martullek

moje dzisiejsze zakupy - do pracy

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/122007/387800 marynarka i spodnie
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/122005/388799/BLOUSE%2BWITH%2BFRONT%2BHEMS w kolorze ecru

na więcej kasy nie starczyło. muszę jakoś przeżyć do końca miesiąca w tych starociach, które mam

tę kieckę mierzyłam, ale z uwagi na powyższe musiałam odwiesić http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/122017/520513/DRESS%2BWITH%2BELASTIC%2BWAIST zresztą do pracy nie do końca się nadaje...

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

martullek bardzo fajne zakupy  :thumbup: :thumbup: zwłaszcza marynarka i spodnie mi sie podobają :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Paź 2011, 19:16:29a ja chce river island w ogole ;( nam zabrali i sie smuce wielce
A nam otwierają w Katowicach w październiku i się nie mogę doczekać :D I jeszcze nam otwierają drugi H&M, i to w silesii, tam gdzie najczęściej bywam, nie będę już musiała zaglądać na Trzy Stawy specjalnie z powodu H&M. I mam nadzieję, że będzie wielki, dwupoziomowy i wypasiony :D Mąż dzisiaj na mnie patrzył jak na wariatkę, jak zobaczyłam info, że 13.X otwarcie i aż podskoczyłam z radości lol
A w ogóle to kupiłam se bluzkę za 59 zł w reserved i wielce jestem uszczęśliwiona ;) Jak to czasem niedużo trzeba ;D

abkasia

ziuta jaka?
ja bym sobei jeszcze cos kupila...

ziuta

Cytat: abkasia w 02 Paź 2011, 23:04:30
ziuta jaka?
ja bym sobei jeszcze cos kupila...
abkasia nie widziałam jej na stronie reserved, jak przeglądałam. Jutro w niej idę do pracy to zrobię zdjęcie :D
Ale w sumie to podobna do tej Twojej, którą miałaś we wrocławiu, podobny typ - granatowa, luźna z wielkim czerwonym kwiatem - myślałam o Tobie, jak ją mierzyłam ;)

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

inkageo

Fajna, fajna :) Super talię musi robić :) I materiał wygląda na fajny, na tym zdjęciu zdjęcia za cholerę tego nie widać :D
Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

Kasia

Cytat: golinda w 03 Paź 2011, 09:42:48że jabłczyńska wygląda jak terminator... hmm
czemu???

ziuta

Cytat: golinda w 03 Paź 2011, 08:42:48
ale może to dlatego, że jabłczyńska wygląda jak terminator... :hmm:
eee tam, sukienka mi się podoba i właśnie dla Jabłczyńskiej jest korzystna, bo robi jej talię, której z natury nie ma ;D