buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

konwalia ja widze, ze sie nade mna zlitowałas, bo milczenie jest nad wyraz wymowne lol lol lol

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 12 Paź 2011, 20:20:20
konwalia ja widze, ze sie nade mna zlitowałas, bo milczenie jest nad wyraz wymowne lol lol lol

lol lol
Ja milczałam, bo mi faktycznie nie pasują takie buty do spódnicy, ale to jeszcze nie znaczy, że w ogóle nie pasują, bo ja się mogę nie znać :D
Mam podobne z zeszłej jesieni i bardzo się starałam, ale nie udało mi się ani razu ich założyć do spódnicy, no nie podoba mi się to ;D ;D

inkageo

Za niski obcas do spódnic chyba.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 12 Paź 2011, 20:36:19
Za niski obcas do spódnic chyba.

inka, on ma 6-7 cm, no nie kazdy ma siłe chodzi na 10 ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Ale do spódnicy to 9 byłoby git, bo przy takim fasonie może wyjść starobabowo z niskim..
Imagine there is no hate

sonja

Ja mam wrażenie, że w spódnicy i w tych butach mogłabyś wyglądać jak Mary Poppins. Jeszcze tylko parasolki z papuzią główką brak i torby dywanikowej ;)

elve

wrobelek0403 mnie się podobają :) na co dzień nie chodzę na obcasach wyższych niż 7cm

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 12 Paź 2011, 20:43:46
Ale do spódnicy to 9 byłoby git, bo przy takim fasonie może wyjść starobabowo z niskim..

ok, ja sie generalnie nie czepiam, ale jak rozumiem mam zrezygnowac z chodzenia w spodnicach, skoro musze codziennie dobiec dobre 10 minut do tramwaju...

Dodany tekst: 12 Paź 2011, 21:02:33

elvelve dzieki  :beer:

elve

wrobelek0403 no cóż, najlepszym doradcą w sprawach mody nie jestem :rotfl: ale wydaje mi się że do grubych rajstop w tym samym kolorze będzie ładnie

wrobelek0403

elvelve spoko :) w sumie sa gusta i gusciki :)

natomiast nie zgadzam ze sie z twierdzeniem, ze tylko 9cm obcasy pasuja do spodnicy.

zosia2007

Cytat: wrobelek0403 w 12 Paź 2011, 22:10:27natomiast nie zgadzam ze sie z twierdzeniem, ze tylko 9cm obcasy pasuja do spodnicy.
ja czesto do spodnicy nosze baleriny a one nie maja wogole obcasa :D

Dodany tekst: 12 Paź 2011, 21:23:24

btw mi sie buty podobaja ale ja bym je do spodni zakladal bo wydaje mi sie ze by mnie mocno skrocily

mayagaramond

wrobelek0403 przypominaja mi klapki lol lol ;)

Nie jest to kwestia samej wysokosci, ale tez fasonu butow i formy obcasu.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

dobra, zrobie jutro zdjecie w spodnicy ;)

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 12 Paź 2011, 22:10:27natomiast nie zgadzam ze sie z twierdzeniem, ze tylko 9cm obcasy pasuja do spodnicy.
zgadzam się z Tobą, że się nie zgadzam z twierdzeniem ;)

suegro

Cytat: ziuta w 12 Paź 2011, 22:06:47
zgadzam się z Tobą, że się nie zgadzam z twierdzeniem ;)

Twoje nogi to taki naturalny obcas. :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

wrobelek0403

Cytat: suegro w 12 Paź 2011, 22:10:42
Twoje nogi to taki naturalny obcas. :D

ale ze ziuty, czy moje ?? ;)

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

inkageo

Cytat: wrobelek0403 w 12 Paź 2011, 21:10:27
elvelve spoko :) w sumie sa gusta i gusciki :)

natomiast nie zgadzam ze sie z twierdzeniem, ze tylko 9cm obcasy pasuja do spodnicy.
Ale chodziło mi o ten fason buta, zabudowany, retro :)

Dodany tekst: 12 Paź 2011, 21:56:11

No i baleriny do spódnicy jak najbardziej :)

Dodany tekst: 12 Paź 2011, 22:56:29

I płaskie kozaki też :)
Imagine there is no hate

justynaaaa2

Cytat: zosia2007 w 12 Paź 2011, 21:22:48
ja czesto do spodnicy nosze baleriny a one nie maja wogole obcasa :D
ja też :) zresztą tylko tak chodzę bo dla mnie obcas + spódnica jest tak na maksa zobowiązujący że źle bym się czuła, zwłaszcza na co dzień ;)

ależ się uśmiałam z nóg z wbudowanym obcasem, mam zbyt bujną wyobraźnię  :rotfl:

Justynna

Cytat: inkageo w 12 Paź 2011, 22:55:21
No i baleriny do spódnicy jak najbardziej :)
I płaskie kozaki też :)
jak dobrze, że tak napisałaś  bighug
bo Ty się znasz, a jak tak najczęściej chodzę ;D

konwalia

hmm tak czasem czytam i się zastanawiam, czy jak ktos tu napisze, ze niefajne, to zmienia wam podejscie do ciucha/buta? czasem mam takie wrazenie ;)
a dla mnie jak fajne, to fajne chocby cały swiat był przeciw :D mimo ze zdanie innych lubię poznac

wrobelek0403

mnie mozna przekonac komentarzami w stylu - zle lezy, eksponuje nie to co trzeba, skraca itp. a nie ze cos jest ładne/brzydkie albo sie nie komponuje, bo to kwestia gustu jest i tyle.

ziuta

Cytat: konwalia w 13 Paź 2011, 10:30:03
hmm tak czasem czytam i się zastanawiam, czy jak ktos tu napisze, ze niefajne, to zmienia wam podejscie do ciucha/buta? czasem mam takie wrazenie ;)
a dla mnie jak fajne, to fajne chocby cały swiat był przeciw :D mimo ze zdanie innych lubię poznac
To zależy czy sama jestem do czegoś przekonana i pokazuję z radości, czy też sama nie wiem, może tak, może nie i proszę o opinie ;D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: konwalia w 13 Paź 2011, 11:30:03się zastanawiam, czy jak ktos tu napisze, ze niefajne, to zmienia wam podejscie do ciucha/buta? czasem mam takie wrazenie
jak takie fajne, ze jacie i kocham, to nic tego nie zmieni, ale jesli strefa potrafi zmienic to znaczy, ze takie najcudowniejsze nie byly, bo ich nie bronie nawet w myslach :D

a co do butow wrobla to z przykroscia jestem na nie ;) chociaz co ja tam wiem, sama chodze w dziwadlach lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl