buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

inkageo

Torebki to na pewno nie potrzebuję, wcale jej nie używam, nawet chętnie odsprzedam jak ktoś chce za 50 zł. A buty to zobaczymy najpierw czy pasują :) Wysyłka jako list polecony nie będzie droga chyba. Najwyżej mi je odeślesz na lipiec jak będą mi koniecznie potrzebne ;)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

dobra, :D torebke moge odkupic jak mi sie spodoba na zywo :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Znów się zakochałam ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

suegro

Ja przepraszam, ale ja mam tylko skojarzenie z żonobijką vel koszulką konkubenta.  :rotfl:
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

malutenka

Buty jak buty, ja się nie znam w trampkach chodzę, ale
Cytat: suegro w 18 Cze 2015, 20:20:30żonobijką
to słowo jest boskie!
Merelle poczyniły mi rany na stopie.

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Cytat: suegro w 18 Cze 2015, 20:20:30Ja przepraszam, ale ja mam tylko skojarzenie z żonobijką vel koszulką konkubenta

lol lol lol

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

marax

nie mam butów a za 2 tyg wyjezdzamy. Musze cos szybko wybrać i ma być to wygodne . Geox odpada bo kosztuje 410 zł więc dużo za dużo. Takie cos wyszperałam
https://www.zalando.pl/ecco-tabora-sandaly-gold-ec111i006-f11.html
https://www.zalando.pl/geox-jolanda-sandaly-offwhite-ge111i007-b11.html

zwierzatko_mojej_mamy

zlote popieram, lubie zlote, tych z klejnotami nie popieram, chyba, ze jedziesz jako arabska ksiezniczka :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

iksa_nl

a przeceny na ecco w outlecie albo na eobuwie sprawdzalas?

marax

Mam jeszcze kupon -20 % na zalando od przeceny wiec skupiłam sie tutaj

marax

TERAZ warto kupic kozaki dla dzieciaków są nawet po 120 zł z ecco itp

marax

kurde no muszę wziąć z tego chyba 34 szok 6 lat

aniak1211

mayagaramond

Cytat: marax w 24 Cze 2015, 10:28:29kurde no muszę wziąć z tego chyba 34 szok 6 lat

ja mam troche wiecej i nosze 35 opluty opluty

tiliam

Dziewczyny ktore maja co conversy - warto wydać ta kase na trampki? (Ponad 200 Zł)
Nie rozklejają sie? Ja co sezon musze kupować zwykle trampki i w połowie lata sie rozklejają - obecne nawet szybciej, bo juz padły.
Moze w koncu zainwestuje w te conversy, ale mam mieszane uczucia..

Justynna

tiliam, ja mam. Nie miałam nowych tylko odkupiłam od kuzynki. Mam je już 2 rok, piorę w pralce i nic się z nimi nie dzieje. Tanie nie są, ale chyba warto.

didi_loczek

Cytat: tiliam w 24 Cze 2015, 14:40:33Dziewczyny ktore maja co conversy - warto wydać ta kase na trampki?
Warto :). Ja mam swoje ze 3 lata, jak nie więcej i są nadal super :).

iksa_nl

moje sie rozklejaja troche w tym miejscu co stopa sie zgina. Pralam w pralce raz, potem juz tylko szorowalam recznie.
Biale wysokie mam...nie chce mi sie ich juz czyscic..jeden wypad z Mlodym i do prania ;)

ps. maja rok

calla

Warto, warto. Mam długie i krótkie. Oby dwie pary białe. Piore w pralce, nic się nie rozkleja .
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

natalia.n

Warto. To są buty nie do zdarcia. Po 3 latach będziesz marzyła o tym, zeby w końcu sie rozkleiły ;)

iksa_nl

Cytat: calla w 24 Cze 2015, 22:20:48Mam długie i krótkie. Oby dwie pary białe. Piore w pralce

nie pożółkły ani nie poszarzały?

calla

Cytat: iksa_nl w 25 Cze 2015, 07:47:12
nie pożółkły ani nie poszarzały?
Nie, nic się z nimi nie dzieje. Są dalej białe.
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

justynaaaa2

Ja też się czaję, na krótkie miętowe :)
Teraz na schaffie są po 195 zł to cena ok?
Muszę się przejść i zmierzyć