buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

inkageo

Paznokcie w granacie albo odcień trochę ciemniejszy od sukienki. Wyższy obcas wyglądałby bardziej imprezowo :)
Imagine there is no hate

inkageo

Fuksja/fiolet w połączeniu z morskim były kiedyś modne, ale ja nie przepadam za tym zestawieniem. Tak 5-6 lat temu chyba to było promowane.
Imagine there is no hate

justynaaaa2

Cytat: inkageo w 12 Cze 2015, 23:55:38
Paznokcie w granacie albo odcień trochę ciemniejszy od sukienki.
Też tak sobie myślałam :) chociaż ciemny fiolet/śliwka też mi pasuje
Natomiast buty bym dała zupełnie inne, jakieś delikatniejsze albo chociaż wyższe, te mi pasują do biura albo jako szaleństwo weselne 60 letniej cioci ;) przepraszam wróbel ale no nie pasują mi te buty dla młodej babki z jajem ;)

mayagaramond

Moim zdaniem te beżowe buty nie pasują. Nudne to jest.

I tak właśnie myślę, że super byłyby pomarańczowe albo żółte buty.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

marax

Wróbel ty dalej tą sukienkę męczysz ? :)

goga

Wyższe byłyby lepsze, ale Wrobel chyba nie lubi,nie nosi takich wysokich obcasów. I dlatego żeby ożywić to uważam że granatowy lakier nie pasuje,bo wtedy jest za spokojnie i nudno. Ale mogę się mylić ;)

wrobelek0403

dzieki dziewczyny za wszystkie rady. :beer:

mam tak serdecznie dosc kwestii butów, ze juz mam w pompie, ze nudno. To jest impreza rodzinna, moich znajomych tam nie ma. To moze byc nudno ;)

Ma byc wygodnie i ma sie nie gryzc. Nie gryzie sie? :knuje:

zastanawiam sie tylko, czy inka nie ma racji ze bedzie gorąco. alternatywa jest taka, mam dwa tygodnie na zastanowienie czy wymienic.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

Mnie sie akurat zestawienie turkus-fuksja bardzo podoba, nosze tak czasem i lubie :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Jeżeli nosisz 37, to mogę Ci pożyczyć te. Są wysokie, ale bardzo wygodne, ja w nich obskoczyłam trzy wesela.
Imagine there is no hate

inkageo

I kolczyki do tego, ale odpruj kamienie :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo, buty super!!!! no mam 37, tez myslałam o fiolecie, ale nic nigdzie nie było. :D

kamieni nie da sie odpruc, sprawdzałam. są doszyte do materiały, a nie do szwu i zostaną dziury po nitkach :/

bizuterie mam taką, ale raczej myslałam o czyms takim ja te zielone kolczyki:

a fioletową bym sobie kupiła torebke :)

inkageo

Jeżeli kamyki zostają to absolutnie żadnej biżuterii!
Propozycja butowa jest serio :)
Imagine there is no hate

inkageo

Wiesz co...a gdyby odpruć tylko ten "łańcuch"? On jest przy krawędzi delikatnie przyszyty.
Imagine there is no hate

inkageo

Uważam, że mocno psuje sukienkę. Kamyki niech zostaną.
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: inkageo w 13 Cze 2015, 15:07:08
Uważam, że mocno psuje sukienkę. Kamyki niech zostaną.
kamyki przyczepione do lancucha sa na bank i se dyndaja razem ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Ten łańcuch za cholerę nie pasuje do kamyków!
Imagine there is no hate

wrobelek0403

zwierz ma racje, to jest całosc.

chciałam tylko jakies niewielkie kolczyki do tego. o te super, malutkie są,
http://arande.pl/store/pl/p/SWAROVSKI-NAJNOWSZE-piekne-kolczyki-EMERALD/373

inka, a kiedy mogłabys je wysłac. O rany, morze piwa Ci wisze :D tylko czy bedą pasowac, ja mam durne nogi :/

goga

Te Inkowe buty byłyby świetne. A jak odprujesz to dziurki po nitkach się wyprostują nad parą, ale lepiej przed weselem nie sprawdzaj na tej kiecce ;)

inkageo

W poniedziałek mogę wysłać. One są bardzo wygodne, tam nie ma co uciskać czy ocierać :) Tylko mają trochę śladów użytkowania, wyczeszę je szczoteczką do zamszu.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo, iluvu king i fokule :D

to ja juz dzis nie jade do Kazara, bleeee jest 30 stopni i CH to ostatnie miejsce w kt chce sie znalezc :D

a przy okazji, zobacz co znalazłam ostatnio :D
http://multirenowacja.pl/angelus-suede-dye-dressing-3oz-farba-do-zamszu-i-nubuku.html

chce kupic czarną, bo zabrudziłam czyms botki i mam jasny slad na czarnym zamszu.

wrobelek0403

aaa, tylko P mi dzis powiedział, ze te sale bez piety są okropne lol on nie lubi butów bez piety, bedzie sie musiał jakos z tym pogodzic lol

inkageo

Ja mam farbę do czarnego zamszu, zimowe buty nią ratuje :) Działa!
Imagine there is no hate

inkageo

Myślę, że P się przekona, one naprawdę ładnie wyglądają na stopie, a zdjęcia nie oddają koloru. Cała sylwetka zyskuje, bo są wysokie, ale wygodne.

Mogę do pudełka dorzucić torebkę, bo się akurat mieści, buty nie będą latać :D Też venezia, skóra, ma dopinany długi pasek. Ale na żywo jest bardziej niebieska niż turkusowa.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo, jestes aniołem :D :D pewnie ze dorzuc, nie zmarnuje sie :D

Tylko, ze ja dopiero w sierpniu to wesele mam. Nie bedziesz potrzebowac wczesniej?