buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

ishka82

one mnie dziś przyciągnęły i kupiłam, choć są zupełnie inne niż planowałam ;) poza tym okazało się, że kupić fajne i porządne baleriny, to kłopot...bo co mierzyłam, to albo za małe, albo za duże (zatęskniłam za "połówkami" rozmiarów), albo ze sztucznego tworzywa, co u mnie odpada...w Wojasie mi się podobały, ale co z tego, jak rozmiarówka nie dla mnie ;D więc wybaczyłam im tą lamówkę, może dzięki niej są ciut bardziej stonowane, a co za tym idzie uniwersalne i kupiłam :) potrzebuję butów na już, nie miałam czasu i ochoty dalej szukać ;D teraz czas zacząć szukać sandałów :D

golinda

ishka, no mi się jakoś nie podobają przez tę obwódkę, ona na stopie wygląda jak wystająca skarpeta

zwierzatko_mojej_mamy

ja bym pewnie obciela - zalezy, ile kosztowaly lol to wyglada na materialowe wykonczenie ;D ale ja rozne dziwne rzeczy z obuwiem robie ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ishka82

inkageo

Te też mam i chyba właśnie zostawię, bo są bardzo mięciutkie. Ale największe ze wszystkich. Duże 37.. Pewnie wkrótce będą kłapać..
Imagine there is no hate

didi_loczek

inkageo o, fajne wszystkie 3 pary :). Mówisz, że te "nasze" mięciutkie?

Ciekawa jestem bardzo, to moja 3 para butów z Zary, pierwsze r. 40 mnie cisnęły, kolejne wzięłam 41 i były ciut za duże :D, mam nadzieję, że te będą idealne, bo wzięłam rozmiar 40.

inkageo

One mają raczej dziwny fason, taki wydłużony przód, ale są tak wygodne, że już nie będę się ich czepiać. Zresztą dzisiaj założyłam, bo nie miałam nic innego na deszcz :)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Pomyliłam wątki, buty powinny być tu ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

salsa

Maya, bardzoooo w Twoim stylu, nie moja bajka, ale Tobie na pewo pasuj,ą i fajnie je zestawisz :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Kupilam w Polsce, nawet nie bede pisac w jakim sklepie, bo mialam tam w ogole nie wchodzic lol lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 25 Kwi 2014, 14:43:55no to teraz pisz w jakim

lasocki, skora, rozmiar 35, 170 zloty lol lol

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mayagaramond w 25 Kwi 2014, 13:45:20

laskowski, skora, rozmiar 35, 170 zloty lol lol
no to babo durna, pewnie, ze pisac, przynajmniej czlowiek, wie, ze go stac, podejrzewalam Cie o wejscie do jakiegos przybytku z 500 euro cena minimalna :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 25 Kwi 2014, 13:50:45
no to babo durna, pewnie, ze pisac, przynajmniej czlowiek, wie, ze go stac, podejrzewalam Cie o wejscie do jakiegos przybytku z 500 euro cena minimalna :D

ihahaha lol

calla

mayagaramond tez bylam i je widzialam :)

Takie juz mam, szukam czarnych czolenek i te, ktore byly mialy za duzy szpic dla mnie.

Mam kozaki Lasockiego. Trzy sezony w nich chodze i nic im nie jest.
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

Kasia

mayagaramond

Cytat: calla w 25 Kwi 2014, 15:42:52te, ktore byly mialy za duzy szpic dla mnie.

widzialam je i tez mi sie podobaly, ale zdecydowalam sie na te, bo mi te fason przy kazdych innych z nogi spada, a te super sie trzymaja.

calla

Cytat: Kasia w 25 Kwi 2014, 14:56:51
a to lasocki czy laskowski?

a jest tez laskowski?? Bo ja nie znam i myslalam, ze o Lasockiego chodzi.
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

mayagaramond

Na moich jest Lasocki

niewiemjaka

też mam oficerki skorzane Lasockiego, są nie do zdarcia
fajne buty maya :)

Justynna

Cytat: niewiemjaka w 25 Kwi 2014, 16:12:53też mam oficerki skorzane Lasockiego, są nie do zdarcia
fajne buty maya Smiley
ja też! kupiłam w listopadzie i po sezonie wyglądają bardzo dobrze :)