buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

mayagaramond

Cytat: ddu w 27 Mar 2014, 22:42:04zwykle baleriny z paskiem nie są ladne, starobabowe albo po prostu brzydkie

Repetto ma piękne kolory i one nie tracą fasonu, tylko cena...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

konwalia

ja mam waska stopę, nigdy mi nie spadają massimo, ale kupuję tylko na przecenach.
Z paskiem nie pomogę, nie lubię takich, mam jedne zapinane wokol kostki z zary, reszta zwykłe

mayagaramond

Mój nowy nabytek :) Są pomarańczowo-morelowe :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Imagine there is no hate

magdalinska

mayagaramond

magdalinska

fajnie :) u nas chłodniej ;)

calla

Cytat: mayagaramond w 30 Mar 2014, 11:23:31
magdalinska z 20 stopni :)

powiedzialabym, ze nawet wiecej :)

Poszlam na wybory i wrocilam mokra, a mialam cienki sweterek i letnia kurtke.
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

konwalia

U nas 19,5 stopnia, jak jutro tak będzie, to pewnie baleriny i gole stopy inauguracja :D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: konwalia w 30 Mar 2014, 18:16:27
U nas 19,5 stopnia, jak jutro tak będzie, to pewnie baleriny i gole stopy inauguracja :D
ee, ja juz od tygodnia pomykam w golych stopach ;) stwierdzilam, ze wiosna juz jest, a skoro taka, ze musze czasami kurtke zalozyc, to przynajmniej baleriny na gole stopy zostawie :D poza tym wychodze od dawna z zalozenia, ze mozna miec nawet krotkie gacie i bedzie cieplo, jesli plecy i szyje mam opatulona :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

Norka

Szelma, dzięki, jutro się wreszcie (po 4 tygodniach planowania :rotfl:) wybieram na zakupy to zajrzę :beer:

szelma

Matkoboskoczęstochosko :D Golinda w takich butach? :padam:

szelma

No te bardziej, stanowczo :D Choć aż mnie stopy bolą, jak patrzę - wyglądają na strasznie twarde.

golinda

nie, są miękkie, zupełnie normalne i obcas dość niski
mocno odbiegają od zarowej twardości ;) ale też mocno od miękkości geoxowych mokasynów :D

szelma

No to fajnie :)

Cytat: golinda w 02 Kwi 2014, 10:44:00ale też mocno od miękkości geoxowych mokasynów

Estetycznie też mocno odbiegają od geoxowych mokasynów ;)

mayagaramond

Szpilki fajne! A spodnica tez juz przyszla?