buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

szelma

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 03 Lut 2014, 16:30:04ja nie kumam czaczy

Też nie kumam. Kojarzą mi się z tymi butami sportowymi na koturnach, których szczerze nie znoszę, brrrrr.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

olgaaa1

A mi się na koturnie podobają tylko te https://www.sportjam.pl/G95649-basket-profi-up-w-adidas-originals-damskie-buty-na-koturnie.html. Rzecz w tym, ze ja uwielbiam chodzić na sportowo, tylko nie mam gdzie. Jak wracam z pracy, to już wypada piżamke założyć  :-(
A widzieliście gdzieś czółenka na grubym, szklanym obcasie max 8cm

Dodany tekst: 04 Lut 2014, 08:58:50

A mi się na koturnie podobają tylko te https://www.sportjam.pl/G95649-basket-profi-up-w-adidas-originals-damskie-buty-na-koturnie.html. Rzecz w tym, ze ja uwielbiam chodzić na sportowo, tylko nie mam gdzie. Jak wracam z pracy, to już wypada piżamke założyć  :-(
A widzieliście gdzieś czółenka na grubym, szklanym obcasie max 8cm

golinda

Cytat: olgaaa1 w 04 Lut 2014, 08:58:49A widzieliście gdzieś czółenka na grubym, szklanym obcasie max 8cm

tak, w Gino Rossi
planuję je kupić na wiosnę :)

konwalia

Ja bym kupiła po prostu białe conversy, płócienne  albo skórzane

olgaaa1

Cytat: konwalia w 04 Lut 2014, 09:03:13
Ja bym kupiła po prostu białe conversy, płócienne  albo skórzane

Conversy, kosztują jakieś 400,- jeszcze nie oszalałam, żeby dać tyle za szmaciaki, które założę raz w tygodniu

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

szelma

Szmaciaki, które są ponadczasowe (czego o szmaciakach ze szpilką powiedzieć nie można) i posłużą Ci przez długie lata (zwłaszcza jeśli będziesz ich używać raz w tygodniu ;) ). Poza tym wcale nie kosztują 400 zł - na asosie są tańsze, a to jedyna strona, którą sprawdziłam. Na bank znajdziesz jeszcze taniej.

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

szelma

Szybki research wskazuje, że mogą być. Te Conversy One Star to jakiś specjalny wypust dla amerykańskiej sieciówki, dużo tańsze niż All Stary.

konwalia

Jakie 400 bez przesady, ja kupowałam w tkmaxxie i na schaffie za 119 i 159

olgaaa1

Mi się Conversy kojarzą, z tymi trampkami z podstawówki , śmierdzącymi gumą..fujj..nie nie, conversy mi się nie podobają. Zresztą te na szpilce też nie :P cena mnie zachęciła :D

ddu

ja zawsze mam sportowe buty, chodzę w nich najczęściej. i właśnie dlatego, że najczęściej, na szybko, na spacer, na plac zabaw... dlatego zawsze skórzane i ciemne.
teraz mam adidasy, kt. mają "krój" jak trampki, to najwygodniejsze dla mnie buty na świecie, jeden z powodów, dla kt. czekam na wiosnę :D

Dodany tekst: 04 Lut 2014, 11:04:15

mam też bardziej "eleganckie" welurowe fioletowe trampki Lacoste, ze wstążkami zamiast sznurowadeł. ale one przeciekają, więc raczej do klubu niż do parku w kałuże

wis

Matko, przypomniałyście mi że mam tenisówki - złote Bimba&Lola, mama mi przywiozła z Hiszpanii :D
Idę szukać, mam wziąć na rehabilitację obuwie zmienne to będę się lansować  :rotfl:

calla

Cytat: szelma w 04 Lut 2014, 09:44:58
Szmaciaki, które są ponadczasowe (czego o szmaciakach ze szpilką powiedzieć nie można) i posłużą Ci przez długie lata (zwłaszcza jeśli będziesz ich używać raz w tygodniu ;) ). Poza tym wcale nie kosztują 400 zł - na asosie są tańsze, a to jedyna strona, którą sprawdziłam. Na bank znajdziesz jeszcze taniej.

oj tak! Conversy sa super!! Mam dwie pary, krotkie i za kostke. Oby dwie pary biale. Piore w pralce i nic nie zolknie.
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

justynaaaa2

jezu ja w ogóle nie zakumałam, że na tych tenisówkach jest czarna szpilka :D
czytam, czytam i myślę "boże o czym one gadają"

inkageo

Rozwaliły mi się płaskie botki i musiałam szybko coś zamówić, potrzebuje do jazdy autem i latania ;D

http://www.zalando.pl/pastelle-elsa-botki-kowbojki-i-motocyklowe-czarny-p2611c00x-802.html
Imagine there is no hate

inkageo

37 bo niby standardowe są :)
Imagine there is no hate

goga

moje ostatnie butowe szaleństwo ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

goga

no kozaki miały swoja inaugurację w Ptasim lol
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

Cytat: goga w 11 Lut 2014, 11:54:39
no kozaki miały swoja inaugurację w Ptasim lol

aaa, to nie wiedziałam, ze nowki sztuki :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login