buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magdalinska

golinda szkoda, bo są piekne  :dreaming: (ale złota tez nie chciałabym ;) )

golinda

no piękne, porządne, super wygodne... ech...

Dodany tekst: 10 Sty 2014, 16:14:01

podejście drugie, zamówiłam:

golinda

może do siedzenia będą dobre ;)

niewiemjaka

szelma

Ładne - ładny kształt noska mają i zamsz fajny. Ale zdziwię sie bardzo, jeśli da się w nich choćby i siedzieć :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

golinda

Cytat: szelma w 16 Sty 2014, 12:20:15Ale zdziwię sie bardzo, jeśli da się w nich choćby i siedzieć Cheesy

mam jedne z zary sztuczne i w maratonie bym w nich mogła pobiec (gdybym lubiła biegać ;))

szelma

Cytat: golinda w 16 Sty 2014, 12:59:50gdybym lubiła biegać

A tak to sobie możesz w nich poleżeć :D Na orba się nie nadają? :D

Macałam parę razy buty w zarze i były tak sztywne, że gdyby umiały mówić, to z odrobiną odpowiedniego akcentu mogłyby uchodzić za angielską arystokrację ;)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

golinda

Cytat: szelma w 16 Sty 2014, 13:04:10gdyby umiały mówić, to z odrobiną odpowiedniego akcentu mogłyby uchodzić za angielską arystokrację

:D

goga

piekne - muszę obczaic :)

ja mam nogi z żelaza chyba - mogę i w sztucznych i ze skory ;)

chociaz zarowe lakierowane faktycznie sztywniaki - ale do siedzenia za biurkiem jak znalazl :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

tiliam

golinda

Super te buty!
Szkoda, ze ja w takich wytrzymuję tylko siedząc ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

golinda pieeekne są :D

ja to nawet siedziec bym w nich nie dała rady lol i nie wiem, czemu piszą wys obcasa: 0,5 cm lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Buty ladne, a czy sztywne to sie okaze.

Na sylwestra kupilam buty w zarze, bo zapomnialam przywiezc z Monachium. Nie chcialam duzo wydawac, bo na brak butow ogolnie nie cierpie. Wszystkie PrimaMody, Venezie odpadly, bo wlasnie za sztywne i 36 tez za duze. W Zarze tez wszystko bylo za duze oprocz jednych sandalow. I przetanczylam w nich do rana. za 150 zloty :)

Dodany tekst: 16 Sty 2014, 16:55:08

Natomiast te bezowe, ktore wklejalam jakis czas temu sa super wygodne, bo maja przy podeszwie jakas gabke. Nie wiem, co to jest, ale sa mieciutkie :) Ale to nie Zara ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

jest dodaaaaaa???? zabije, kupiłam sobie czerwone lakierowane szpilki sala lol lol lol

ło takie :D

http://butypoznan.pl/product-pol-8311-Czolenka-sala-1536.html

przed granatowymi uratowały mnie resztki zdrowego rozsądku :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

wróbel, bardzo ładne! mnie by żaden rozsądek nie powstrzymał przed granatowymi ;)

damka

lubię takie nastawienie do zakupów :)

wrobelek0403

golinda i tak kupiłam na karte kred lol lol nie, nie wszak chce jechac do Hiszpanii w kwietniu  :mocking:

i dzieki, :beer: są ładne, wygodne, bez koturna, i bez czuba. w zasadzie idealne :D

mayagaramond

Piękne!!

I dla przypomnialas mi, że nie mam granatowych szpilek ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ze_nitka

Wróbelek, super, są a granatowe piękne.
One sa inne niż te co ja mam :) i wygladaja na wygodne.

magdalinska

wrobel mowisz ze  ładne i wygodne?  :knuje: (jak przezyje poniedziałek, to kupie sobie czerw albo grantowe) a ładna ta czerwien?

zosia2007

Cytat: magdalinska w 18 Sty 2014, 11:15:35
wrobel mowisz ze  ładne i wygodne?  :knuje: (jak przezyje poniedziałek, to kupie sobie czerw albo grantowe) a ładna ta czerwien?
magdalińska ja mam z sali trzy pary butów, są super wygodne
tylko niestety jedne mi klapią i muszę chyba wystawić na allegro

golinda

jeden jest ich minus - podeszwę i flek mają czarne, ładniej by wyglądały z kremowym