buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

aniak1211

:D
Nosze 37 i kupilam 4 ;D
Trudno,sprobuje je wymienic na 3,
jak sie nie uda o bede musiala oddac:(

magdalinska

justynaaaa2

ja emu mam rozm 37, zwykle taki noszę i w sumie są dobre, może teraz już mi ciut pięta lata (niecałe 2 sezony noszone), ale mniejsze by były za małe, bo duży palec czuję jak mi dotyka do końca
zamówiłam takie, bo była ostatnia para i były przecenione, więc nie miałam wyboru ;D

zuzia

tiliam

Ja rok temu kupiłam po sezonie piękne oficerki
Ale noga w ciąży mi urosła już min o 1 rozmiar i nie wiem, czy będą dobre..
Boję się zmierzyć ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mobka

PO porodzie wróci do swojego rozmiaru.

brawurka

kupiłam buty i tak mnie kur...sko obcierają, że płakac mi się chce. Problemem jest to, że w środku mają wszyte takie zapiętki ze skóry i ona jest tak sztywna/szorstka, że idąc mam wrażenie, że skarpeta nie ma tarcia, trzyma się tej zapiętki, a pięta sobie lata jak to w bucie, więc obcieram piętą o skarpete co oczywiście zmasakrowało mi stopy, czytałam, o jakiś piankach do rozciągania butów? miałyście? sprawdzi się to przy szorstkim zapiętku?

Rozumiecie mój problem, prawda?  :rotfl:

jestynka

Cytat: brawurka w 22 Lis 2013, 23:15:32Rozumiecie mój problem, prawda?  rotfl

niestety tak.
mi pomaga nieraz ubijanie tych zapiętków młotkiem

feeling.good

brawurka, a może na rozbijanie do szewca dać?

brawurka

jestynka no słyszałam o tym młotku właśnie, ale to nie zniszczy buta?
jak to jest z gwarancją po takim rozbijaniu u szewca?

marax

brawur ja kupiłam w ryłko taki spray do zmiękczania i rozciągania obuwia. MI się jedne udało uratować .

konwalia

Ja mam z deichmana, pomaga, używam też sztyfty compeed w miejscach obcierajacych się

brawurka

oglądałam tę piankę dziś, kosztuje 15 zł, więc można zainwestować. Trzeba nawalić tego do buta i w nim chodzić, podobno można też tak zrobić z mokrą skarpetą. będę próbować

aniak1211

Cytat: brawurka w 23 Lis 2013, 14:37:53podobno można też tak zrobić z mokrą skarpetą.
Mokra skarpete znam:D
No i dziala;)

brawurka

jak zagoją mi sie pęcherze to będę próbować :) dzięki

wrobelek0403

takie cos obczaiłam dzis w tkmaxx :D

do latania, nie są tanie, ale kuszą, bardzo wygodne :)

beżowe, lub szare. co myslicie?
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

dragon, ja wiedziałam, ze Tobie sie spodobaja :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

mowiłam dzis konwalii, ze szukam botków bez obcasa, zeby mozna było wsadzic spodnie do srodka, a bez tych wszydtkich cwieków, pasków i kowbojskich wzorów. i prosze, jaka niespodzianka :D

mobka

wrobelek0403

no nie wierze, 13 wyswietlen i tylko dwa komentarze??? :D

mayagaramond

wrobelek0403 i tak bez ćwieków?? ;)

Super są :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"