buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

inkageo

Imagine there is no hate

kamu2

dobrej jakości są ,tylko który kolor
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

inkageo

Imagine there is no hate

magdalinska

kamu2 fajne są! pokaz na nodze, jak je dostaniesz, na razie dałam sobie do obserwowanych :)

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ddu

eeeeej, a  co z  moimi?

te kamu też mi się podobają, ale na 100 % odstają od kostki, a ja chciałabym do kiecek, tunik

wrobelek0403

ddu hmmm, no Twoje nie są w moim guscie ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

wrobelek0403 a moje? a moje? ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

kamu2

Fajny jest ten granat, no kurcze sama nie wiem. Ale ona je tanio tu sprzedaje, bo normalnie to u nas są one po 280.
Ja to właśnie do rurek potrzebuję
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

wrobelek0403

mayagaramond a Twoje fajne, nawet mi sie podbaja :D

choc najbardziej mi sie widza takie b. wysokie oficerki za kolano z tej strony, uwielbiam takie :D :D

didi_loczek

A do czego nosicie takie botki jak pokazuje kamu? Można do spódnicy, np. jeansowej? Czy tylko do spodni?

wrobelek0403

didi, ja jeszcze takich nie mam, a chciałabym kupic do jeansowych rurek.

Dodany tekst: 07 Paź 2013, 11:36:45

do spodnicy mi sie nie widzą, ale ja w ogole nie lubie płaskich butów do spodnic.

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 07 Paź 2013, 12:31:15choc najbardziej mi sie widza takie b. wysokie oficerki za kolano z tej strony, uwielbiam takie

Mam :) Bordowe i troche krotsze czarne.

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: kamu2 w 07 Paź 2013, 11:01:32hahahaha, now wiem, ze na strefie waz, krokodyl i panterka nie ciesza sie powodzeniem
a to ja nie zwrocilam uwagi na to, z czego, tylko na fason ;) wez to zaloz i pokaz na nodze ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

niewiemjaka

ishka82

Cytat: niewiemjaka w 07 Paź 2013, 15:51:10Relaksy wracaja http://wojas.pl/oferta/buty/ona/wszystko/wszystko/wszystko/
widziałam wczoraj i aż się uśmiechnęłam :) ;D w pierwszym momencie myślałam, że to element wystroju...a tu nie ;)

wrobelek0403

o matko lol nie wziełabym nawet za dopłatą, a co dopiero za 4 stowy lol

goga

ja poszukam w piwnicy  (powinny być  z czasów młodosci mojego męża) i opyle na allegro za 3 stówy :D :D :d
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

szelma

Bosz, też bym nie wzięła :D Zwłaszcza że nie mam żadnych nostalgicznych uczuć do relaksów - a za cztery stówy to już w ogóle zero uczuć pozytywnych ;)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

golinda

wrobelek0403