buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

szelma

Jakie Massimo? Bo gugiel pokazuje Massimo Poli i Dutti :hmm:
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

konwalia

szelma

Mmm, nie mają nic w takim kształcie, jakiego pożądam ;) Niby proste baleriny, a albo takich nie ma, albo kosztują 119 euro :padam:

errata

a ja właśnie stałam się właścielką pierwszych loftów i pokochałam je od pierwszego dotknięcia. "Chorowałam" na nie chyba 2 lata :D

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

justynaaaa2

errata śliczne :) ja na razie jestem jeszcze w fazie chorowania, już kilka razy robiłam przymiarkę do jakichś ale rezygnowałam, może na ten sezon sobie kupię :) napisz za jakiś czas jak w nich pochodzisz czy wygodne :)

szelma

Super! :) Też mam jedną parę mini - są przewygodne i w ogóle nie straciły na wyglądzie mimo intensywnego noszenia :)

inkageo

Imagine there is no hate

dragonfly

Cytat: errata w 20 Mar 2013, 15:58:04
a ja właśnie stałam się właścielką pierwszych loftów i pokochałam je od pierwszego dotknięcia. "Chorowałam" na nie chyba 2 lata :D
cudne!!!!

ddu

errata

toście mnie zaskoczyły, że Wam się podobają. Bo mało kto w moim otoczeniu docenia walory estetyczny tych butów :D

:beer: :beer: :beer:

Cytat: justynaaaa2 w 20 Mar 2013, 17:08:54
errata śliczne :) ja na razie jestem jeszcze w fazie chorowania, już kilka razy robiłam przymiarkę do jakichś ale rezygnowałam, może na ten sezon sobie kupię :) napisz za jakiś czas jak w nich pochodzisz czy wygodne :)

też potrzebowałam trochę czasu, aby w końcu je zamówić. Ale naprawę są rewelacyjne, już pod domu w nich chodziłam :D

Cytat: szelma w 20 Mar 2013, 19:52:31w ogóle nie straciły na wyglądzie mimo intensywnego noszenia

to super, bo właśnie trochę się o to martwiłam, czy ta lakierowana skóra się nie zniszczy szybko.

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

szelma

Cytat: errata w 20 Mar 2013, 23:02:44czy ta lakierowana skóra się nie zniszczy szybko.

Też miałam obaw, czy się nie połamie, ale nie - wygląda nadal bardzo dobrze :) Widać oczywiście ślady użytkowania, ale buty nadal wyglądają super :) Ja mam takie - tylko z różowym zamiast białego:

Pod lofty, bo dziś też mam lofty na nogach (tylko że dziś kozaki :D ) :beer:

errata

Cytat: szelma w 21 Mar 2013, 08:19:19Pod lofty, bo dziś też mam lofty na nogach (tylko że dziś kozaki  )

:beer: :beer:

No to super, że się nie łamie :)

Też myślałam o tych co Ty masz :)

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

jestynka

Cytat: Justynna w 21 Mar 2013, 11:57:13
mayagaramond, bardzo ładne, tylko cena bardzo nieładna ;D

zgadzam się w całej rozciągłości :D

mayagaramond

Tanie nie były, ale on świetnie trzymają fason, nie robią się z nich kapcie. Są skórzane w środku.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Justynna

Cytat: mayagaramond w 21 Mar 2013, 13:56:02
Tanie nie były, ale on świetnie trzymają fason, nie robią się z nich kapcie. Są skórzane w środku.
Domyślam się :) No i ładne są, bardzo :)

malutenka

zamówiłam, mam nadzieję, że będziemy razem długo i szczęsliwie :)
http://glany.pl/roadhogs-london-v5090-lilac.html