buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

Kata, nie ;) Podobne Ishce odradziłyśmy (ja tylko czytając, ale miałam takie samo zdanie jak większosć: :D)

inkageo

Gdyby to były jedyne buty na świecie to rozważyłabym pójście boso :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kata

No szukam, tylko wszystko takie mało wygodne :(
Pozdrawiam

Kata

ishka82

Cytat: Kata w 18 Mar 2013, 12:48:25
A co myślicie o tych?:
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/lasocki/312746

Bardzo wygodne są tylko ten obcas nie do końca mnie przekonuje.
NIE !!! właśnie podobne kupiłam i po okazaniu na Strefie leciałam oddawać :rotfl: idź do daichmanna, fajną mają tegoroczną kolekcję ;)

niewiemjaka

golinda

Cytat: Kata w 18 Mar 2013, 12:48:25
A co myślicie o tych?:
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/lasocki/312746

Bardzo wygodne są tylko ten obcas nie do końca mnie przekonuje.

zerknij w swoją metrykę ;)

wrobelek0403

przeszłam sie do tego deichmana, na pierwszy rzut oka fajne te buty, ale w niskich czułam sie jak kaczka, a w szpilkach po paru minutach rozbolały mnie stopy, o i nic nie kupiłam :(

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Podobają mi się ;D To ten sam fason co "moje" różowe :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

tez mi sie podobają, ale twarde troche, podbicie mnie bolało, chyba jednak za wysokie, ech..

inkageo

Jestem gotowa się pomęczyć :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 19 Mar 2013, 20:55:07
Jestem gotowa się pomęczyć :D

tez bym była,jakbym parkowała pod sądem :D ale 15 minut spaceru od auta skutecznie mnie odstrasza ;)

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 19 Mar 2013, 20:30:51na pierwszy rzut oka fajne te buty

na mój pierwszy rzut niefajne ;) dobrze, że stopa mądrzejsza i nie pozwoliła kupić ;)

wrobelek0403

golinda ja mam tzw. stope luksusową, zadnego plastiku i kiepskich podeszew :D

wole jedną pare, ale z miekkiej skóry, dobrze wyprofilowaną. mam przeciez te cieliste platformy piptołowe, one mają cos z 10 cm i ja tego nie czuje, ale to jest włoski but za prawie 500 stów i tego sie chyba nie da przeskoczyc :knuje:

golinda

no właśnie... włoska skóra jest może nietrwała, ale za to bardzo miękka
hiszpańska też fajna
te z Twojego zdjęcia wyglądają na twarde

jo_miekka

Ja mam takie luksusowe stopy, że nie pozwalają kupić nic na obcasie. Nawet patrzeć nie pozwalają.

szelma

Cytat: wrobelek0403 w 19 Mar 2013, 22:28:48ja mam tzw. stope luksusową, zadnego plastiku i kiepskich podeszew

Mła też. Właśnie szukam jakichś płaskich butów na wiosnę w rozsądnej cenie, ale bez plastików i sztuczności - ciężko...

Dodany tekst: 20 Mar 2013, 10:03:29

A i tak najbardziej teraz jestem napalona na buty stąd :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

wrobelek0403

jo_miekka

Cytat: szelma w 20 Mar 2013, 09:55:24A i tak najbardziej teraz jestem napalona na buty stąd Cheesy
Świetne!

szelma

Cytat: wrobelek0403 w 20 Mar 2013, 10:12:33lofty

W Lofcie mają baleriny takie, jakie chcę, ale dużo kasy... Nie mam serca do wydawania 4 stów na baleriny, które pewnie przeżyją sezon albo góra dwa :/ A wiesz, że w Browarze jest Loft już? :)

wrobelek0403

Cytat: szelma w 20 Mar 2013, 09:55:24A i tak najbardziej teraz jestem napalona na buty stąd Cheesy

o wow :dreaming:

Dodany tekst: 20 Mar 2013, 10:19:29

Cytat: szelma w 20 Mar 2013, 10:16:56A wiesz, że w Browarze jest Loft już?

wiem, wiem :D byłam raz, chciałam pomierzyc te szpilki bez platform, niestety okazało sie,ze mam za wysokie podbicie i mi stopa "wisiała" w powietrzu :( a takie sa piekne.

ale przejde sie poogladac wiecej :D

szelma

Cytat: wrobelek0403 w 20 Mar 2013, 10:17:37ale przejde sie poogladac wiecej

Jakbyś była i byłyby baleriny tego typu albo tego typu, to mogłabyś pomacać i dać znać, czy jest sens wydawać te cztery stówy? :) Będę wdzięczna :)

wrobelek0403

Cytat: szelma w 20 Mar 2013, 10:23:36
Jakbyś była i byłyby baleriny tego typu albo tego typu, to mogłabyś pomacać i dać znać, czy jest sens wydawać te cztery stówy? :) Będę wdzięczna :)

aaa, jasne tylko to juz pewnie po swietach, bo jutro wyjedzamy na pare dni, a potem nie wiem, czy dotre do browaru.

szelma

Spoko, spoko, nie spieszy mi się w ogóle :)

konwalia

szelma a z massimo? ja niedawno kupiłam i są naprawdę fajne i miękkie