buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Imagine there is no hate

marax

;)Dla sympatycznej panny Krysi z turnusu trzeciego od przystojnego pana Waldka - "Mucho - Mucho"...

golinda

marax, zupełnie jakbyś w Lądku była :D

mobka

Jak ktoras chetna, prosze o PW. Byc moze nawet paragon gdzies znajde, ale nie obiecuje. https://picasaweb.google.com/Mobka1203/Xxx?authkey=Gv1sRgCLPX-uj7yLG1Gg#5785882020363140818

ddu

byłam dziś w Deichmanie, sprawdzałam na www, powinni mieć te czerwone na obcasie, ale nie mieli. te na koturnach mi się nie podobały.
clarksa teraz nie ma w toruniu
ale weszłam do Promodu! golinda!!!!! super są te buty, kt mi znalazlaś! mogłabym obie pary (te na koturnie i "buciory" ) brać od ręki . teraz nie mam kasy , ale jak tylko mąż będzie miał jakąś premię, natychmiast zamawiam!

konwalia

ddu ja dziś dla ciebie widziałam zamszone naturalne buciory w tkmaxxie, piękne były, ale 299 ;/ i zrobione tak by nosić je rozsznurowane, no cudo

golinda

Cytat: ddu w 09 Wrz 2012, 17:42:35ale weszłam do Promodu! golinda!!!!! super są te buty, kt mi znalazlaś! mogłabym obie pary (te na koturnie i "buciory" ) brać od ręki . teraz nie mam kasy , ale jak tylko mąż będzie miał jakąś premię, natychmiast zamawiam!

ja też je widziałam, tzn. tylko buciory, extra są, sama je sobie kupię na jesień/zimę :)

konwalia

mobka sprawdziłam, ja mam 7,5

ddu

Cytat: konwalia w 09 Wrz 2012, 16:56:41
ddu ja dziś dla ciebie widziałam zamszone naturalne buciory w tkmaxxie, piękne były, ale 299 ;/ i zrobione tak by nosić je rozsznurowane, no cudo

:)

szelma

Prezentuję mój nowy obuw z trendu terroru loftowego - obuw jest przewygodny i już go pokochałam bardzo bardzo :D Zdjęcia straszne, bo mąż robił ;)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

emcia

golinda

iiiii, zdjęcia straszne zaiste. nie oddają w ogóle koloru. jedynie ciemna plama.

ale wierzę, że takie jak na www

szelma

No koloru to teraz nie oddam na parterze, a na drugie piętro mi się nie chce iść lol Jutro zrobię w robocie lepsze kolorystycznie ;)

zwierzatko_mojej_mamy

ja czekam na jutro, bo nic nie widze ;) znaczy fason prawie ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

szelma

zwierzu, jakbyś wczoraj przyszła, to byś zobaczyła live ;)

Zawsze mam problem z fotami obuwia, bo samej to trudno, a mąż się śmieje i bluruje wszystkie foty ;)

Dodany tekst: 10 Wrz 2012, 12:28:02

Kolory są takie ło mniej więcej. Jutro mi M. w robocie zrobi lepsze foty, mam nadzieję ;)

Dodany tekst: 10 Wrz 2012, 13:37:42

I jeszcze bez mła ;)

Norka

Aaaaaa!!! CHCĘ!!! Przepiękne są :crying:

Chwilowo muszę zapomnieć o butach, ale znalazłam ci pasującą kapę :rotfl: http://www.anthropologie.eu/en/europe/quilt-sets/marseille-coverlet/invt/7530439890001/&colour=Dark%20Turquoise

wrobelek0403

golinda dzieki za linka.  :champaign: choc wolałabym cos bez platformy, albo ze schowaną w srodku :knuje:

szelma - fajoskie buciory :D szelmowe jak nic :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

dragonfly

szelma fajowe! Moje lofty wyprzedazowe dzisiaj tez przyjechaly :) i be buciory z promodu bardzo fajne sa!

niewiemjaka

Justynna

Kupiłam dziś takie buty. Mogę je założyć na sobotnie wesele do malinowej sukienki?