buty, buty, wszedzie buty ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Maj 2011, 11:05:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magdalinska

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 06 Wrz 2012, 11:07:29
starobabowo_pracuje_na_poczcie_i_staram_sie_byc_elegancka_nie_tak_jak_ta_reszta_raszpli ;)

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

inkageo

Cytat: wrobelek0403 w 06 Wrz 2012, 11:33:39
tyle, ze ja nie moge chodzic w balerinach, musze miec choc minimalny obcas. duzo bym dała, zeby moc sobie kupic fajne baleriny, ale niestety bardzo obcierają mi piety i to wszystkie.
No mi ostatnio tak otarły, że dwa tygodnie się goi, ale pewnie skóra się tam wzmocni i będzie dobrze. A zamszowe? ;)

Dodany tekst: 06 Wrz 2012, 11:35:33

Cytat: Justynna w 06 Wrz 2012, 11:34:08
do ołówkowych spódnic nie bardzo ;)
Wg mnie może być ;D No bo one chyba nie są do połowy łydki :D
Imagine there is no hate

Justynna

Cytat: golinda w 06 Wrz 2012, 11:34:27
to już lepiej koturn

o tak! Ładnie wygląda i wygodny do tego.

Dodany tekst: 06 Wrz 2012, 11:42:22

Cytat: inkageo w 06 Wrz 2012, 11:34:49
Wg mnie może być ;D No bo one chyba nie są do połowy łydki :D
no nie :) Akceptuję u siebie tylko baleriny do krótkich lub "swobodniejszych" spódnic, do eleganckich, ołówkowych nie ;D

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Podejrzewam, że gdybym je kupiła i dała Wam zdjęcie całej stylizacji i butów to byście mi trochę wybaczyły :D
No ale doooobra, nie kupuję :D
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 06 Wrz 2012, 12:13:08Na plus: pożądam ich.

to przestan, bo sa bazarowe ;) Tu waz, tu skora, tu wiazanie, tu pasek.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

damka

Cytat: wrobelek0403 w 06 Wrz 2012, 11:21:05
golinda, ja w nich musze dotrzec do tramwaju, postac w tramwaju 15 minut, przeleciec do kolejnego tramwaju- z powrotem to samo.

właśnie dlatego ja przetrzymuje buty w szafie w pracy :) biegam po mieście w mega wygodnych :) nawet w bagażniku mam dwie pary obcasów :)

ddu

inka, okropne są :D a pomyśleć, że ja zawsze sprawdzam, co kupujesz, bo może ja też ;)

golindo droga, obecnie noszę najczęściej dżinsy, bo do nich pasują adidasy :)
ale chciałabym te czarne rurki kupić,o kt Cię już pytałam. i sukienki, spódniczki, kt bardzo przecież lubię.. a teraz nie noszę i nie czuję się już kobieco. tak być nie może!
sukienki raczej krótkie, raczej nie ołówki

inkageo

No już dobra, dobra, wyrzuciłam z obserwowanych  :rotfl:
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 06 Wrz 2012, 12:34:49No mi ostatnio tak otarły, że dwa tygodnie się goi, ale pewnie skóra się tam wzmocni i będzie dobrze. A zamszowe?

no ja nie jestem az tak zdeterminowana ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

ddu, ja ostatnimi czasy mocno zluzowałam swój styl
nie noszę już na co dzień spódnic ołówkowych, od święta li tylko, to samo z eleganckimi sukienkami
najczęściej mam spodnie 4/5, koszulę/top pół-elegancko lub sportowa elegancja
i do tego właśnie pasuje mi wysoki but! całość w miarę luźno, ale but musi zadawać szyku ;)
spodnie alladynki, luźny nietoperek na górę odsłaniający ramiona, ale szpila koniecznie! i czerwony pazur :)

ddu

golinda, u nas wszędzie są pieprzone kocie łby. i bruk. buty się niszczą jak diabli, szpilki wciskają pomiędzy kamienie, nogi skręcają... może i ładnie to wygląda, ale dla inwalidów, kobiet na szpilkach i wózków dziecięcych to fatalne rozwiązanie

są protesty, ale bruk kosztował majątek, więc nie zedrą. teraz na środku niektórych chodników kładą kamienne płyty

golinda

mayagaramond

ddu - a balleriny? Przeciez sa tez fajne i nie musze wygladac jak kapcie.

Poza tym oxfordy (mozna nosic i do spodni i spodnic), mokasyny lubisz? No i plaskie kozaki.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

Cytat: mayagaramond w 06 Wrz 2012, 13:52:37Poza tym oxfordy (mozna nosic i do spodni i spodnic), mokasyny lubisz?

to nieważne, czy lubi
ważne, że są brzydkie i aseksualne! :D

mayagaramond

Cytat: golinda w 06 Wrz 2012, 12:53:34
to nieważne, czy lubi
ważne, że są brzydkie i aseksualne! :D

bede polemizowac, to nie tylko kwestia obuwia ale calej stylizacji.

szelma

Aaaa, i jak zwykle schodzi na płaskie buty i ich brak elegącyjności ;)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

mayagaramond

golinda

Cytat: szelma w 06 Wrz 2012, 13:20:31
Aaaa, i jak zwykle schodzi na płaskie buty i ich brak elegącyjności ;)

sama mówiłaś, że mokasyny to zło zła i same zło ;)

Dodany tekst: 06 Wrz 2012, 13:26:57

same... nie samo ;)

szelma

Cytat: golinda w 06 Wrz 2012, 14:26:48sama mówiłaś, że mokasyny to zło zła i same zło

Mokasyny tak, ale nie wszystko co płaskie z zasady, co nie ;)

golinda

Cytat: szelma w 06 Wrz 2012, 13:30:18
Mokasyny tak, ale nie wszystko co płaskie z zasady, co nie ;)

no wiesz... jakbym miała 175cm to też bym taka cwana była

szelma

A jak 176 to jeszcze cwańsza? :D

zwierzatko_mojej_mamy

ja mam 162 i uwazam, ze nic mi nie pomoze, ani nie zaszkodzi ;P
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

damka

a co do Carli, w zasadzie nie do końca jestem jestem przekonana ze nosi bo lubi i  chce, raczej wzrost małżonka zdecydował za nią :)