Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

justynaaaa2

zuzia

ja dla M. mam sandały crocsa. M je uwielbia.

magdalinska

ja kupiłam dzisiaj dla Kuby primigi. Sa bardzo lekkie, jak piorko, zgrabnie wygladaja na noge. I pasuja na jego waską stope prawie idealnie

zwierzatko_mojej_mamy

bo primigi są świetne, tak jak super fity, przy nich takie bartki wyglądają i są na dotyk jak stalowe kalosze ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

magdalinska

o tak :) myslalam o elefantenach, ale były duzo za szerokie, miejsca mial jeszcze na druga stope ;)

magdalinska

fajne są :) to byłyby ulubione buty Kuby ;)

marax

Cytat: magdalinska w 21 Maj 2016, 21:27:07
fajne są :) to byłyby ulubione buty Kuby ;)
są też niebieskie o ile mówisz o crocsach. Ja już w tym miesiącu wydałam na buty dla dzieciaków 400 zł ........... sandały X 2 baleriny X2 teraz jeszcze croscy ...........

magdalinska

no, mowie o tych własnie niebieskich, Lego  :) ale szkoda mi tyle kasy na buty na ogrod raz w tygodniu

magdalinska

nie pytaj ile ja wydałam ;) na wiosenne i sandaly dla dwójki 600zł  :sciana:

konwalia

Cytat: magdalinska w 21 Maj 2016, 22:06:39
no, mowie o tych własnie niebieskich, Lego  :) ale szkoda mi tyle kasy na buty na ogrod raz w tygodniu
Moja tak kocha crocsy, że w zeszłym roku chodziła codziennie prawie, a kupiłam sandałki za 150...

marax

moja w crocsach chodzi wszedzie nawet do szkoły.

Angie

Ja z tego modelu kupię już trzecią parę. Innych nie kupuję, bo Lena tylko w tych chce chodzić.

zuzia

zuzia

Cytat: Angie w 21 Maj 2016, 22:36:35
Ja z tego modelu kupię już trzecią parę. Innych nie kupuję, bo Lena tylko w tych chce chodzić.
widzę, że fanów jest więcej

konwalia

My takie z kwiatkiem i klasyczne crocbandy, zawsze kupuję w promocji,  tk maxx itd

marax

rozalka tez je nosi na zmiane z tymi takimi chodakami jak te z lego. W sumie dla Rozi chyba wygodniejszą sa te w kształcie chodaków. Lata po trawie tylko w crocsach . Mam wyrzuty sumienia bo nie ma sztywnej piety ............ Za to w piaskownicy super się sprawdzają

marax

Cytat: konwalia w 21 Maj 2016, 22:42:50
My takie z kwiatkiem i klasyczne crocbandy, zawsze kupuję w promocji,  tk maxx itd
w tx maxx sa po 79 ale takie normalne a te lego sa ładniejsze

konwalia

W marcu były dużo taniej jedne i drugie,   teraz jest sezon to cena wzrosła nawet w tk

marax

Cytat: konwalia w 21 Maj 2016, 23:06:17
W marcu były dużo taniej jedne i drugie,   teraz jest sezon to cena wzrosła nawet w tk
chyba zależy od TK ja jestem raz w tyg i widziałam tylko chodaki

justynaaaa2

ja z tego modelu sandałów crocsa mam już 4 parę, zaczynaliśmy od najmniejszych (c4) jezu jakie to było tycie :D

jo_miekka

Serio takie wygodne te crocsowe sandały? Może też się skusimy.

Angie

Jo te są rewelacyjne. Sama nie jestem fanką tych zwyklych ale te uwielbiam. Lena tylko te chce nosic.
Mam po Lenie rozmiar c13 różowe. Mialam wystawic na sprzedaż. Moze ktos chce?