Aktualności KINOWE

Zaczęty przez salsa, 14 Gru 2008, 18:24:04

wrobelek0403

Cytat: ziuta w 02 Lis 2012, 19:50:19noo, to moja ulubiona część

no to masz :beer: bo moja tez :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

Cytat: malutenka w 02 Lis 2012, 19:10:39Na mnie największe wrazenie zrobiła teksańska masakra, ta wersja classic, ale to przez zbudowanie filmu, przez pierwsze kilka minut się śmiałam, bo gościu popierdzielał z tytułowa piłą w masce, a później się pobeczałam ze strachu.

żartujesz?
mnie się w ogóle ten film nie podobał...

cherry

Cytat: ziuta w 02 Lis 2012, 19:23:28a na koniec odstawia akcję na poziomie "Kevin sam w domu"
:rotfl: ziuta iluvu
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

malutenka

Cytat: golinda w 02 Lis 2012, 20:16:37żartujesz?
mnie się w ogóle ten film nie podobał...
to raczej nie chodzi o to, czy się podobał, czy nie. Ma w sobie coś takiego, że się serio boję.

golinda

Cytat: malutenka w 03 Lis 2012, 12:09:01Ma w sobie coś takiego, że się serio boję.

tyś tyś tchórz :P

malutenka

Cytat: golinda w 03 Lis 2012, 15:36:59tyś tyś tchórz
Za to tchórz lubiący się bać i przygotowany teoretycznie na inwazję zombie/z kosmosu/wampiry/wilkołaki/duchów nie ma :D

golinda

ale naprawdę nie bałaś się bardziej na "Lśnieniu"?
tam samego wyrazu twarzy Nicolsona można się bać!

malutenka

Cytat: golinda w 03 Lis 2012, 17:27:01ale naprawdę nie bałaś się bardziej na "Lśnieniu"?
tam samego wyrazu twarzy Nicolsona można się bać!
Nie. Właśnie nie. I ja nie umiem sprecyzować co mnie przeraża w Teksańskiej Masakrze. Lśnienie bardziej mnie wymęczyło ale to dlatego, że nie jestem fanką filmów Kubricka.

golinda

mnie z założenia nie może przerażać film, w którym gra Jessica Biel ;)

malutenka

Cytat: golinda w 03 Lis 2012, 17:33:19w którym gra Jessica Biel
Ale Biel to grała w remake'u :D

golinda

a to ja mówię o tej masakrze sprzed kilku lat :)
była jakaś jeszcze?

malutenka

Cytat: golinda w 03 Lis 2012, 18:54:49była jakaś jeszcze?
z 1974 roku, Tobe'a Hoopera (i ta jest straszna).

zuzia

Cytat: malutenka w 02 Lis 2012, 12:38:20Ja dzisiaj idę na maraton horrorów do Cinema
zapiszę cie chyba do klubu mojego brata!

martullek

byliśmy na Bondzie i podobało mi się :)

a horrory kiedyś też oglądaliśmy pasjami, ale chyba wyrośliśmy z tego już, bo też już nam się nie chce

tiliam

Ja horrory uwielbiałam
Teraz sie boje
I najbardziej boje sie takich, w których są duchy zjawy zjawiska paranormalne
Bo w sumie nie wiadomo czy ich naprawdę nie ma

Z ostatnich wyjść do kina - "Looper"
Dobry, ciekawa historia ale nie powalajaca

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: doda w 03 Lis 2012, 21:56:54no i na niczym się tak nie bałam jak na blair witch project.........
ja Wam opowiadalam, jak to bylo ze mna i blair witch project - nie ogladalam tego 9 lat, bo mnie tak wystraszyli opowiesciami, ze sie zesram ze strachu - no to wolalam nie ryzykowac
i tak ktorejs bezsennej nocy mialam do wyboru tylko 5 programow o 1 w nocy, wlaczam tvn chyba, a tam cos leci, se mysle, spoko - dokumentalny film przyrodniczy o lasach - obejrzalam jenym okiem 30 minut nieswiadoma faktu, ze to blair witch project, jak juz sie dowiedzialam, ze jednak to nie film przyrodniczy, tylko ten straszny film, o ktorym nie chcialam nawet myslec to zdegustowana obejrzalam do konca i jestem zdegustowana do dzisiaj lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

malutenka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 04 Lis 2012, 10:19:13bejrzalam jenym okiem 30 minut nieswiadoma faktu, ze to blair witch project, jak juz sie dowiedzialam, ze jednak to nie film przyrodniczy, tylko ten straszny film, o ktorym nie chcialam nawet myslec to zdegustowana obejrzalam do konca i jestem zdegustowana do dzisiaj LOL
a bo to kiepski paradokument był, dwójka przynajmniej była śmieszna :)
Jak jechaliśmy na Słowację pociągiem to byliśmy świeżo po Hostel 1&2 i sobie bardzo wkręciliśmy  :rotfl:

golinda

durne są horrory i im podobne

Justynna

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 04 Lis 2012, 10:19:13
spoko - dokumentalny film przyrodniczy o lasach - obejrzalam jenym okiem 30 minut nieswiadoma faktu, ze to blair witch project, jak juz sie dowiedzialam, ze jednak to nie film przyrodniczy, tylko ten straszny film, o ktorym nie chcialam nawet myslec to zdegustowana obejrzalam do konca i jestem zdegustowana do dzisiaj lol
ja nie wiem, co myśleć o tym filmie do tej pory :D

golinda

Cytat: doda w 05 Lis 2012, 13:24:09ja nie oglądam takich z duchami i egzorcyzmami, bo w to wierzę i się autentycznie boję

Constantine był super!

ziuta

pamiętam jak po blair witch project musiałam wracać z kina sama w nocy autobusem, nooo wtedy się bałam :D to było w LO
kiedyś uwielbiałam wszelkiego typu horrory, teraz się za bardzo boję ;D ale i tak oglądam
żadne potwory i mutanty na mnie nie działają, najbardziej się boję psychopatów (np. takich w "Nieznajomych" brrr...), opętania też nie lubię
Constantine jakoś mnie aż tak nie poruszył, za to ostatnio Rytuał z Hopkinsem ooooo, mocnoooo
a swego czasu oglądaliśmy ze znajomymi Silent Hill i trochę za dużo wódki wypiliśmy (tzn. my, znajomi nie), no trochę im zepsuliśmy film, bo wszystko nas bawiło do łez, dosłownie tarzaliśmy się po podłodze lol

malutenka

Cytat: ziuta w 05 Lis 2012, 14:39:53najbardziej się boję psychopatów (np. takich w "Nieznajomych" brrr...)
bardzo boję się tego filmu, bardzo!
Silent Hill nowe mnie wymęczyło, bo tyle efektów w 3D powoduje u mnie ból głowy i oczu.
A z ostatnich fajnych jakie widziałam to było Cabin in the woods, Drag me to hell i the loved ones. Można się naprawdę dobrze bawić, bo są z jajem zrobione, ale to tak jak mówię, dla fanów gatunku.
Nie lubię za to wszystkich z cyklu "Znerwicowana pani pisarz wyjeżdża do domku na odludziu, a w łazienkowym lustrze odbija się cudza twarz". To działa na mnie tak, jak kiedyś grałam w rpgi : Spotykamy się aby uratować świat przed złem. Jak w co każdy czwartek :D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ziuta w 05 Lis 2012, 14:39:53a swego czasu oglądaliśmy ze znajomymi Silent Hill i trochę za dużo wódki wypiliśmy (tzn. my, znajomi nie), no trochę im zepsuliśmy film, bo wszystko nas bawiło do łez, dosłownie tarzaliśmy się po podłodze
ja to sama obejrzalam! i tez tarzalam sie ze smiechu :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl