Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

Kasia,
czemu nie dzwoniłaś, że taka fajna promocja w kappahl? :(

Kasia

Bo nie miałam kasy na podwójne zakupy i wyleciało mi potem z głowy.
Zawsze pisze na strefie ale tym razem mi umknęło.

cumberland

Kasia, fajne ciuszki, aż się przejdę do tego KappAhl, śliczna ta biała bluzeczka, to KA?
a moja Basia robi furorę w króliku, super ta czapka wygląda :)

nionczka

Cytat: mika w 12 Sty 2015, 17:13:12
Gdzie kupujecie wielopaki rajstop, skarpet i majtek? Dobrej jakosci i w miare dobrej cenie, najlepiej wyprzedazowo?
Kasia jak w kaphallu wyrobic karte?

majtki najlepsze dla nas bokserki z HM, rajstopy z tchibo (chłopięce zestawy: szary, granat i niebieski), koszulki Marks&Spencer, Mothercare
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

nionczka

A rajstopy moja mama kupiła w calzedonii 5 par w róznych kolorach. Okazało się, ze to było jedyne miejsce przed zakonczeniem roku gdzie mozna było dostać jednolite cienkie rajstopy dla dziewczynki w rozmiarze 116. Wzięła wszystkie, które mieli :-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Bluzeczka z eskimosem to reserved, 14,99 po przecenie.
Królik jest boski, boższy niz na tym zdjęciu, uwielbiam te czapkę :)

Kasia

Kasia

-25% od przeceny dalej jest :) chyba do dzisiąj. Dostałam maila 23h temu ze promocja do 13.01 jest.

Norka

Warszawskie szczęściary - wasze KappAhle dobrze zaopatrzone. Reszta kraju bida z nędzą, zwłaszcza dla maluchów ;D

Kasia

Norka, trafiłam pierwszego dnia promocji i to przez przypadek (usłyszałam jak klientka sie pytała o te promocje wiec maila sprawdziłam). Dzisiaj byłam oddac dwie rzeczy z akcesoriów i juz mało co zostało.
Dla chłopców juz resztki i to marne. Dla dziewczynek tez juz niewiele, tych spodni chinosow sporo było, piękne sa, polecam uwadze. Pytałam sie czy cos dołożą do wyprzedaży i podobno raczej nie :(
Podejrzewam ze w mniejszych galeriach wiecej zostało, gdzie klient biedniejszy i dla niego nawet po przecenie drogo bedzie.

justynaaaa2

kappahl ma śliczne dziewczęce, zwłaszcza ta seria niemowlęca, chłopięce z tej serii też ładne ale później to już bida z nędzą - ja dla swojego już tam nic nie widzę
może dla takich kilkulatków jak Michał to już coś można znaleźć

zuzia

mi też się udało załapać na kappahla :)

justynaaaa2

Kasia w którym byłaś? ten w leclercu jest nowy i chyba dość nieźle zaopatrzony, mam wrażenie że lepiej niż w galmoku  :hmm:

Kasia

zuzia

Cytat: Kasia w 14 Sty 2015, 08:24:36ZUZIA i co kupiłaś?
kupiłam jeansy (jak na foto, tylko granatowe)
czerwone i turkusowe (foto), przymierzę M. i zobaczę, które zostawię
czerwone chinosy, niby 122 ale jakieś krótkie mi sie wydają, muszę M. przymierzyć
sweterek
i sobie skarpetki z działu dziecięcego :D

marax

A widzialyscie jakieś paki Body z dobrej bawełny ( te ze smyka niestety w porównaniu di mathercare to szmatki)

zuzia

marax, w mothercare zawsze są paki body, tesco ma tą organiczną

Kasia

ZUZIA czyli sweterek Michały maja ten sam :) w ktorym byłaś w końcu?

Ja jeszcze wczoraj dla siebie bluzkę kupiłam i dla Mai koszule granatową (taka jak ta biała) i tshirta i jeszcze kocyk.
Fajne maja kołderki w kappahlu ale nieprzecenione.

marax

Daleko mam niestety mathercare ... To dla mnie cała wyprawa do wrocławskiego rynku benzyna szukanie parkingu .

Kasia

Mi te z mothercare bardzo podobne do tych z Tesco sie wydają. Szybko sie kilkuja, tracą fason, czesto szarzeja, farbuja i wyglądają jak szmaty. Do tego te lamowki. Michał miał, Maja ma ale nie lubię.

marax

Kasia jakie lamówką ja mam zwykle bawełniane i są idealne . Bialutkie a kolory jak nowe .

justynaaaa2

marax zamów sobie cartersa, na allegro są, dla mnie najlepsze :)

Kasia

No zwykle bawełniane z mothercare czy Tesco maja takie wzmocnienie na brzegach.
Gładkie białe z biała lamówką dopiero teraz kupiłam, zobaczymy jak sie beda prac.
Natomiast tych z kolorowa lamówką czy w ogóle kolorowych nie polecam.
Zwykle z lidla lepiej fason trzymają, tylko one kolorowe sa.
Pamietam ze przy Michale tez mnie wkurzaly te bodziaki z mothercare i Tesco (z Tesco tylko te dla noworodka w rozmiarze 56 były super, moze dlatego ze krótko używane), te dla starszych dzieci moim zdaniem niszczą sie okrutnie. Js lubię ciuchy, które nawet po kilku praniach wyglądają jąk nowe, żadnych kulek, żadnych odbarwien.
Przy Michale pajace z mothercare mi sie pofarbowaly, białe w czerwone roboty zrobiły sie różowe, ten czerwony kolor puścił. Bodziaki z mothercare tez mi sie pofarbowaly, miałam jakis wielopack kolorowy (pastelowy, żółty, niebieski, szary) i niebieska lamówką zafarbowsla resztę żółtego bodziaka wiec bodziak zrobił sie stalowy ;)
Te z Tesco na pewno tracą fason i sie kulkuja. Tylko te w rozmiarze 56 w idealnym stanie zakończyły żywot.
Zaraz zrobię jakieś zdjęcie, bo mam do prasowania odłożone. Kolor ok ale juz sa kulki i jakis dziwny kształt ;)

Najlepsze na świecie były bodziaki cartersa. Po roku używania w zasadzie jak nowe. Takie lubię.

Ten bodziak z kappahla z koronka tez widze ze nic nie traci na wyglądzie.

I zwykle z lidla tez mam dla Mai idealne po kilku praniach. Pamietam ze przy Michale większośc lidlowych była ok ale był czas ze jakieś gorsze mieli.