Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

nionczka

Super promocja! Piękne pizamki. Ja i tak nic nie kupuje :-)
Dla mnie chyba najlepsza bawełna z bielizny dla dzieci to primark. Tam mi sie nic nie kulkuje, nic nie spiera. Carters mam mieszane odczucia.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

Kupiłam 2 rozmiary do przodu i chyba kupie niedługo jeszcze z3 paki roz 12-18 bo promocja ma sie skończyć w marcu .

tiliam

zuzia

marax, mają ciuszki tylko dla maluszków czy też dla tych większych?

marax

Ja patrzyłam dla laury to nic ciekawegi nie było.

ddu

marax, super zakupy!
jak się tam będziesz wybierała, daj mi proszę znać,
chętnie kupiłabym bodziaki i piżamy dla Stefa

justynaaaa2

teraz w mothecare jest -70% większość już przebrana mocno, ale tak do roku można jeszcze coś wybrać

ddu

w toruniu nie ma
Helenie zwierzak kupowała zawsze :)

tesco z ciuchami też nie ma
kapphal zamknął kolekcję new bie u nas....

marax

Najwięcej było rozmiarów 56 i później spory wybor w rozmiarze 12-18 i 18-24 jeżeli chodzi o body. Z pidzamek to w sumie był spory wybór w rozmiarze od 62 do 2 rż.

ishka82

Ma któraś z Was sukienki w rozmiarze 116/122 do odsprzedania? Szukam i takich codziennych i jednej okolicznościowej, najlepiej wirującej i falbaniastej lol

konwalia

didi_loczek

Kupiłam:
6 szt. body z długim rękawem
8 szt. body z krótkim rękawem
6 szt. bawełnianych, cienkich półśpiochów/spodenek
3 szt. czapeczek
3 szt. cieplejszych, welurowych kompletów: spodenki+bluza

Co jeszcze dokupić, dziecko urodzi się pod koniec czerwca. Jakieś pajace jeszcze, nie? Wystarczy na pierwsze tygodnie?  :hmm:

nionczka

zosia2007

ja bym dokupiła pajace, jakąś bluzę rozpinaną na wieczory, skarpetki, ew. krótkie spodenki/rampersy

zosia2007

doda mało? ja mam 4 szt body z krótkim rekawem i 4 z długim w rozm 56 i chyba po 4 w 62
pajaców mam sporo, chyba z 10

zosia2007

no ja tez mam zimowe więc dlatego tych pajaców mam więcej
jak zabraknie to dokupię
z Pawłem miałam wszystkiego o wiele za dużo

didi_loczek

Dzięki za opinie.  :beer:

Tak jeszcze myślałam, żeby kupić pajace i rampersy, skarpetki.

Kasia

zosia, ja bym dokupiła jeszcze bodziaków z długim rękawem abys non stop prac nie musiała :)

Kasia

didi, jak pajace dokupisz to rzeczywiscie tylko jakas bluza by sie przydała lub cieplejszy pajac, jakiś welurowy.
rampersy są wygodne i ładne to ja też polecam :) no i skarpetki to wiadomo :)

nionczka

Koniec czerwca może być upalny. Potem lipiec i sierpień. Może do spania wystarcza body? Przecież na liście za 3 cieplejsze zestawy, po co jeszcze jedna bluza?
Ja jestem trochę spaczona, bo wydrążam w życie nowe antyknsumpcyjne nawyki. Mam trzy razy za dużo wszystkiego. Czapek nie używam, a mam kilka. Niedrapki to samo. I jeszcze trochę rzeczy dostaliśmy w prezencie. Ja teraz starszej będę kupować bardzo mało, minimum niezbędne (co nie znaczy, ze nie będzie pięknie), ale mało.
Kupilabym może ze trzy pajace bawełniane, nie welurowe i zobaczyła. Jak będzie upalne lato, nie potrzeba będzie więcej. Jak będzie chłodno, pójdziesz do sklepu i dokupisz. I to podczas wyprzedaży.

nionczka

Kasia

lato upalne ale wieczory niekoniecznie
takie maluchy często marzną szybciej niż dorosly
Maja jest z lipca a codziennie był potrzebny cieplejszy ciuszek
nawet kurtkę kupiliśmy
pajac taki ala bejsbolówka był cały czas w użytkowaniu :D

Michal z czerwca a też pajace to była podstawa, mimo upałów sporo dni było chłodnych i wieczory tez

mój Michal raz spał w samym bodziaku, zmarzł i nie chciał spać lol
potem juz nie kombinowałam, bodziak i pajac na noc

didi_loczek

Z upalnym latem u nas, to na dwoje babka wróżyła ;). Prędzej więcej będzie deszczowych dni niż typowo upalnych, z tą myślą kupiłam te cieplejsze zestawy spodnie+bluza.

Zapomniałam już jak się takie maluszki ubiera, Wojtek (z marca) nosił na początku chyba właśnie body krótki rękaw i na to pajac  :hmm:

Na razie dokupię tylko te pajace. Mam wrażenie, że dla Wojtka miałam wszystkiego dużo za dużo, najwyżej w lipcu coś dokupię.
To by było na tyle, wyprawka prawie skompletowana lol. Został tylko fotelik do samochodu, wanienka i kilka duperelek.

aniak1211

Tez sie zastanawialam jak ubiera sie dziecko w marcu,
mysle ze body z dlugim rekawem,na to pajac i w domu bedzie ok.
Mam takie pluszowe kombinezony,na spacerki,na to kocyk i zimno nie powinno byc.
Upalnym latem rampersy beda idealne.